Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 13:21:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seks već sa 14 godina  (Pročitano 31625 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

357 kume, 357...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 1503
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 5.5
ja samo ne znam kako ste pedofiliju povezali sa celom ovom pricom sa barbikama.
IP sačuvana
social share
Be sociable - have a Pepsi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Sensation
Srkich ochigledno ima traume sa barbikama... Mislim da su ga roditelji chapili sa barbikama i prebili.
Barbike su mu bolna tachka, josh bolnija kada vidi svoju zhrtvu kako se igra njima. 
A za pedofiliju je sam kriv.
Ali, vratitje mu se to o glavu, ili neshto drugo.
He made a deal with the devi... he always comes to collect.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jel ste bre vi idioti reko sam ta sa kojom sam bio kad je imala 13 godina prvo sexualno iskustvo dozivela sa seystrom kad je imala 11 a ova 12 jkakve traume sta lupate one su 2 to htele kad su bile male a ja sam bio sam njom kad imala 13 ne 11 citaj te malo bolje o kakvim vi traumama pricate jel ste vi normalni ono sto bi vama bilo trauma jel ste zaostali to nekome nije jel razumete vi to ili ne?
koliko roditelji kaznjavaju svoju decu nedaju im da izadju moraju u krevet u 10 moraju da uce e to su dragi moji traume a ovo drugo nisu!
a meni je mnogo manje dosadno nego vama jel vidim da cim ja napisem poruku bilo to 7 ujutru ili popodne ili 3 nocu odmah ste tu da odgovorite i da pljujete a sto se izmisljotina tice daleko sam ja od toga da izmisljam nego vi ne vidite svet oko sebe nego zivite u nekom vasem svetu i sad ja izmisljam!
a za ovog davida klinca verovatno se jos uvek igras a mene roditelji nisu prebili nikad u zivotu i dok su se moji vrsnaci u 6 god igrali ispred zgrade i gledali tom i dzeri ja sam gledao filmove i citao dnevne novine a ne mikijev zabavnik i pratio vesti a ja predpostavljam da ti jos citas mikijev zabavnik i ja ne ciljam na decu da ih lazem i mazem ti samo ovde namerno me provociras ako malo bolje citas moje komentare mozes lepo da zakljucis kakav sam ja a ti ili namerno provociras ili si toliko glup da nista ne shvatas!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
ti mi postajes skroz zanimljiv  Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Sensation
Hehehehehehehe. Iznervirao se tip. Smile
Ne chitam Mikijev Zabavnik jerbo ga nema vishe, zove se Politikin Zabavnik, i dosta je pouchan. Trebalo bi da ga chitash. Uuuuh, i ja sam gledao filmove sa 5-6 godina. E.T., Mazu i Lunju, Star Wars... Gledam i dan danas
Toma i Dzerija, Simpsonove. Ne pratim vesti niti chitam ikakve novine. Samo Politikin Zabavnik i Svet Kompjutera.
Ne brini se ti, Srkich, zakljuchio sam ko si ti josh odavno po tvojim komentarima.
Smile
Sexualno iskustvo sa 11 god. sa sestrom? Sa tobom? Josh vetja trauma, rachun molim!
Trauma ima mnogo lica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa vidi se da zivis u svetu kompjutera i politikinog zabavnika video sam ja to vec od tvog prvog komentara a te traume to verovatno pisu neki filozofi u politikin zabavnik!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Sensation
U stvari, te traume tim devojchicama stvarash ti, a Politikin Zabavnik je pouchan u mnogim stvarima o kojima ti i ne sanjash jer je tvoj mozak ogranichen na tvom shvatanju da su zhenske osobe samo objekat zhudnje...
One su mnogo bolje, chak i od nas.
Nadam se da tjesh da dozhivish istu sudbinu, ili da tjesh da se reinkarnirash u devojchicu pa da te neko tako istraumira za ceo zhivot.
Sve je to igra darme i karme koju pravish. Sve se vratja, sve se platja.
Shta vishe, mislim da tvoji ne znaju shta radish, inatje da znaju, momche, ostao bi ti bez krova nad glavom.
« Poslednja izmena: 14. Jul 2006, 15:04:16 od DavidB1988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hehehe traume tebi je bre mozak ispran covece ti nemozes da shvatis neke stvari i ko koga tu traumira jesi bre ti lud jel ja silujem nekoga ti bre nisi cist!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemam nista protiv sexa, naprotiv. Meni je 13 godina premalo... ali nekome nije (Srkichu na primer). Medjutim, sexualno obrazovanje mladih nam je stvarno nikakvo i tu je problem.

Srkich, naravno da je nisi silovao, ali poenta je u tome da devojcice od 13 uglavnom nemaju pojma o tome sta hoce, a sta nece. Ti si tu napravio dobru paralelu sa nasim bakama koje su udavane sa 15, a da nisu ni same bile svesne toga sta ih ceka.
U tvom slucaju ti si trebao biti taj koji je trebao da znas da ona ne zna sta ne zeli, mada ni tvojih 18 nije bio garant zrelosti, te razumem zasto nisi imao moralnih skrupula. Ti si razmisljao: "Ona me hoce, bio bih lud da je ne uzmem. Nisam ja peder i sonja." Da si imao zrelije razmisljanje bilo bi: "Ona me hoce. Objasnicu joj zasto ne bismo to trebali da uradimo".
IP sačuvana
social share
Kazi mi... kada bih te zgrabio i poljubio u u stopalo, da li bi posle toga uvek pomalo hramala, u strahu da mi poljubac ne zgazis?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
jes al bakama su birani partneri po nekim kriterijumima

nisu ih udavali za svakojaku  budalu  Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 13:21:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.