Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šef IMF-a uhapšen zbog silovanja  (Pročitano 12240 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Dva jevreja koja se bore za mesto predsednika jedne od najvecih evropskih drzava, e sta smo docekali. Jedino gore od ovaga bi bilo da im je treci konkurent crnac.

Inace ovakve optuzbe za silovanje su smesne jos sad vidim da ga sobarica optuzuje da ju je prisilio na oralni seks, naravno nije smela da ga optuzi za nesto vise jer bi lekar lako utvrdio da nije bilo nikakvih povreda. Ovako ce malo da se zajebavaju po sudovima i na kraju ce ga pustiti.

A to da li ga je sobarica samovoljno optuzila u nadi da ce zaraditi neke pare ili mu je neko smestio mi mozemo samo da nagadjamo.
« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 16:29:18 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Bas tako...ali to sto nije kriv, mu nece spasiti politicku karijeru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
izgleda da je veseli dominik imao i pre ovoga nekih avantura  Smile . ja slabo znam francuski , ali otprilike ga ova zena na snimku (koja je kao neki novinar  Smile ) optuzuje da je pokushao da je siluje . inache , snimak je nastao pre ovog dogadjaja u njujorku :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Ma jeste...udje sobarica u sobu, a on je iz cista mira zaskoci i natera na oralni seks  Smile
I to ni manje ni vise nego 62-godisnjak...ja razumem da je neki tinejdzer pa mu udarili hormoni u glavu..ali gde matorog penzosa da optuze za to

uuuu iznenadio bi se kad bi video sta sve rade ... pogotovo stariji, poput ovog ... imaju sve bukvalno od karijere do braka propalog ili ne... i briga ih sta ce neko misliti o njemu ... i sama sam bila pristuna jednom odvratnom dogadjaju jednog od direktora jedne veoma poznate banke ...

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma jeste...udje sobarica u sobu, a on je iz cista mira zaskoci i natera na oralni seks  Smile
I to ni manje ni vise nego 62-godisnjak...ja razumem da je neki tinejdzer pa mu udarili hormoni u glavu..ali gde matorog penzosa da optuze za to

uuuu iznenadio bi se kad bi video sta sve rade ... pogotovo stariji, poput ovog ... imaju sve bukvalno od karijere do braka propalog ili ne... i briga ih sta ce neko misliti o njemu ... i sama sam bila pristuna jednom odvratnom dogadjaju jednog od direktora jedne veoma poznate banke ...

хехехе ... чекај причаш како оргијају матори банкари и додајеш да си присуствовала једном одвратном догађају ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

pray do tell , posebno ako se radi o jevrejinu kako pretpostavljam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
k'o po obicaju dupli standardi  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

Sta si radila tamo?  Smile

IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Ma garant namestili coveku. On nikad u hotelu nije ni bio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Direktoru MMF silovanje podmetnuto?

Optužbe za seksualno zlostavljanje, protiv izvršnog direktora MMF-a Dominika Stros-Kana izazvale su zaprepašćenje među političarima u Francuskoj. Ministar Anri de Renkur ne isključuje mogućnost nameštaljke.

Lider Socijalističke partije Francuske Martin Obri, izjavila je da je "zaprepašćena" hapšenjem i optužbama protiv njenog partijskog kolege.

"Ovo je zapanjujuća vest, to još treba proveriti", rekla je i članica Socijalističke stranke Segojen Rojal, napominjući da je Stros-Kan nevin dok se ne dokaže krivim, prenosi AFP.

Ona je bila kandidat na predsedničkim izbrima 2007.godine i ponovo će se kandidovati 2012.godine što je dosada planirao i Stros-Kan, koji je prema dosadašnjim anketama zapravo bio najjači kandidat.

Poslanik iz Sarkozijeve stranke Unija za narodni pokret Bernar Debre rekao je da su vesti o hapšenju "neprihvatljive" i "ponižavajuće" za Francusku, ali je takođe napomenuo da je Stros-Kan nevin dok se ne dokaže da je kriv.

Šefica desničarskog Nacionalnog Fronta Francuske Marin Le Pen, rekla je, međutim, da su Stros-Kanove šanse da se kandiduje na izborima za predsednika 2012. godine uništene.

"Ove otpužbe označavaju kraj njegove predizborne kampanje za predsednika i verovatno će navesti MMF da ga zamoli da ode sa funkcije," izjavila je Le Penova francuskoj televiziji I-Tele, prenosi Rojters.

Ministar za saradnju u francuskom ministarstvu spoljnjih poslova Anri de Renkur nije mogao da isključi mogućnost da je hapšenje Stros-Kana, zbog navodnog seksualnog napastvovanja, rezultat nameštaljke motivisane političkim razlozima.

"Ne možemo isključiti mogućnost da se radi o nameštaljci. Nemam lično mišljenje i ne mogu da kažem da jeste ili nije nameštaljka, zato što to jednostavno ne znam", rekao je ministar, preneo je AFP.

Stros-Kan je uhapšen u subotu na međunarodnom aerodromu "Džon Ficdžerald Kenedi" u Njujorku, samo 10 minuta pre nego što je trebalo da poleti za Pariz.

Tri detektiva u civilu su ga izvela iz aviona "Er Fransa" i uhapsila pod optužbom za seksualni napad u subotu tokom dana, na spremačicu hotela nedaleko kod Tajms skvera, saopštile su njujorške vlasti.

Njegov advokat Bendžamin Brafman, poznat po tome što je bio i advokat Majkl Džeksona, je najavio da će se direktor MMF izjasniti da nije kriv kada bude izveden pred sudiju.

Advokat u Francuskoj Lion Lef Forster apelovao je da se "sačeka da se situacija smiri, da vidimo da li je ovo istina ili provokacija."

"Moramo paziti da ne upadnemo u medijski cirkus," naveo je on.

Ankete javnog mnjenja ukazivale su posljednih dana da je Stros-Kan najači levičarski oponent konzervativnom predsedniku Nikolasu Sarkoziju na predstojećim izborima, dok je Le Penova, koja je preuzela Nacionalni Front od svog oca Žan Mari Le Pena u januaru prema anketama na drugom mestu iza Stros Kana, što znači da bi takođe mogla nađačati Sarkozija u provom izbornom krugu.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.