Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 00:56:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sedam godina od pada Slobodana Miloševića  (Pročitano 27917 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma otpor do kraja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 5610
Класичан преврат, под врло сумњивим околностима. Био је и извештај РИК да је Коштуница добио близу 50%, али недовољно за победу, па је касније нафризиран до 50,24.
Режиран сценарио тотално!
Да вам није жао што је све овако испало???
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
ma otpor do kraja Smile
Samo nemoj te klvnove i pijune iz Otpora da pominjes.
Pogledaj ciji su oni tvorevina i kada bih ti rekoa da sam pesnicu Otpora video i 3 godine na desovima jednog karate klub aiz MAdjarske i kada mi je objasnjeno sta na Kineskom znaci taj znak.
Znaci nije originalna Srpska organizacija - vec porzapadno cedo koje je spremljeno kao ovan u bitkama- meso koje ce biti prvo pojedeno nakon rtevolucije. Jer svaka revolucija jede svojiu decu a najlakse je bilo pojesti klvnove iz Otpora.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Све организације које се служе малолетницима мени су одвратне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Pojavio se Kraljevic da nas prosvecuje.
Ajde bilo je dosta tema o tome o zivotu za vreme Milosevica,Kostunice, TAdica,.. pa izneverena 5-oktobarska ocekivanja i nadanja,...
necu bas u prvom postu da te razuveravam, da ne pomilis da ti kontriram.
Samo bih te pitao koliko se stvarno moze kupiti za prosecnu platu u Srbiji , kako se sda moze leciti, kakose deca skoluju,....kako????????
mnoooogo, mnooogo bolje nego  za vreme 60% vlasti milosevica i ostalih fasista.

pa roditelji moje devojke su radnica u maxiju i instruktor voznje, i ona je pretprosle godine uzela veci stan, ove otisla na tasos na more, polaze voznju, upisuje se na fax, mladja sesa ide u skolu van panceva.

to nisu mogli ni da sanjaju 1999.

ima 1000 takvih primera i to je cinjenica.
cinjenica je da je lose stanje, da se tesko zivi, ali daleko, daleeeeko bolje nego raniije. kada napredujes 10% to gradjani ne osete. moras mnogo vise da naporedujes da bi se napredak osetio.
a napredak se veoma oseca na svakom koraku u drustvu.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
najvise mrzim kad mi neko kaze: "Bolje je nego sto je bilo."

Pa naravno da je bolje, kad gore od onoga nije moglo, aman ljudi.

Ili kao sto kaze jedna divna knjiga o jedrenju: "Jedrilica uvek mora da ide maksimalnom brzinom".

evo nasao sam ceo pasus na juznoslovenskom, da ne zamerite slucajno:

Citat
Jedrilica mora uvijek ploviti maksimalnom brzinom. Ne samo zbog toga što smo u školi jedrenja, nego i zato što je to najsigurniji način jedrenja. Za sada zapamtimo: ako jedrilica ima brzinu, s njom možemo učiniti gotovo sve, ali ako jedrilica nema brzine, možemo se nasukati na otok bez obzira da li puše vrlo jak vjetar ili povjetarac.

Nasa jedrilica nikako da zaplovi maksimalnom brzinom.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2007, 01:10:55 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
"PatriJotama" je sad kao cool kad kazu "e pa cekaj, 7 god  je proslo, a tek smo ovde" Smile Da nije radikala i SPS- a i tako toga, danas bi bili mnogo vise ispred nego sto smo trenutno...ali....

Ako izuzmemo radikale i ostale i uzmemo za primer prosecni srpsku kucu, koja se gradi oko 6 meseci, a srusi za 5 sek, jasno je sta to znaci kada se govori o jednoj drzavi. Dakle Srbija je razarana 10 god, jasno je sta hocu da kazem, koliko ce trebati da se oporavi, vreme ce pokazati.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Carpe Diem

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1267
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 1100
Ja sam proshle godine bio u USA za raspust, kupio sam novi laptop i PC, zavrshavam novu kucu, sestra mi je otishla u Kanadu, treba da kupim kola, upisao faks... To nisam mogao pre 10 godina.  Smile
IP sačuvana
social share

Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.

If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Па пре 10 година си вероватно био 2. основне...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Carpe Diem

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1267
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 1100
Па пре 10 година си вероватно био 2. основне...
izvini, nisu mogli moji
IP sačuvana
social share

Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.

If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 00:56:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.