Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 07:33:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sedam godina od pada Slobodana Miloševića  (Pročitano 27921 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Nema danas puno ljudi kao sto je ovaj nastavnik. Srbija je postala zemlja ispranih mozgova ili sto bi rekao prof. Kosta Cavoski- Srbija je pod okupacijom.  Smile

Cak imamo neke pametnjakovice ovde koji tvrde da DOS iako je drzao apsolutnu vlast, nije mogao da ucini nista pozitivno za Srbiju jer, boze moj, postoji opozicija koja je toliko drska da ne radi ono sto bi vlast htela  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Sve je bilo bolesno, a tumor koji je zapatio se toliko rasirio da ga jos ne mozemo odstraniti bez da odstranjujemo i zdravo tkivo. Sve je bolesno bilo za vreme vladavine tog bolesnog coveka, pa cak i njegova sahrana, u dvoristu, u polumraku... kao crnohumorna parodija, Boze mi oprosti... Sad, ne bih da paranoisem, ali stvarno, ne verujem da je mrtav... Baskari se na Bahamima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Sve je bilo bolesno, a tumor koji je zapatio se toliko rasirio da ga jos ne mozemo odstraniti bez da odstranjujemo i zdravo tkivo. Sve je bolesno bilo za vreme vladavine tog bolesnog coveka, pa cak i njegova sahrana, u dvoristu, u polumraku... kao crnohumorna parodija, Boze mi oprosti... Sad, ne bih da paranoisem, ali stvarno, ne verujem da je mrtav... Baskari se na Bahamima...
pa,bila je bolesna i djindjiceva sahrana...sta da se radi kad imamo bolesne vladare Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
pa,bila je bolesna i djindjiceva sahrana...sta da se radi kad imamo bolesne vladare Smile

ja jedino tebe vidim da si bolestan ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23

pored ovog, malo sta izgleda bolesno...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Citat

ja jedino tebe vidim da si bolestan ...
pa i ja vidim da si i ti bolestan al ne pricam to na sve strane Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mail Čeda bi mogao uspesno da nastavi delo Milosevica, jer je dobro povezan sa mafijom, dosta je love prebacio na sigurno a ima jake veze sa krijumcarima droge i trgovcima ljudskog mesa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mail Čeda bi mogao uspesno da nastavi delo Milosevica, jer je dobro povezan sa mafijom, dosta je love prebacio na sigurno a ima jake veze sa krijumcarima droge i trgovcima ljudskog mesa!

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
bio sam isprovociran od strane stamija koji se zalio na cene mleka, kako su mnogo vise nego kada je dragi sloba bio na vlasti,
kaze stami:
Samo mleko je veliki izdatak i kreteni ne vide da u danasnjim prilikama ono postaje luksuz za nasu decu.
E jbm te drzavo kada hoces povecanje nataliteta a roditelji ne mogu svpjoj deci priustiti ono najosnovnije M L E K O.
(jebi slobinu drzavu. danas sa prosecnom platom mozes da obezbedis i mleko i sokove i voce i povrce! sa jednom prosecnom platom, ali onda nema letovanja..a sa dve ima i toga)
pa reko da metem par slicica i text:

Čekaju mleko, sanjaju meso
Pošto su u opciji uvek tri dragstora na koje se istovremeno motri, ovu disciplinu zovu i "srpski triatlon"

Svakog jutra u novobeogradskom bloku 63 počinje igra. Trofej je litar mleka. Ponekad i dva. Pravila igre su sledeća: kamioni se pojavljuju iznenada, nenajavljeni, a njihov zvuk budi adrenalin i oštri čula. Nervoza je sve jača.

Oni su "trkači". Nisu u godinama kada bi mogli da startuju na zvuk napuklog auspuha Imlekovog "tamića", pa su se dosetili: stanu u red ispred prodavnice dva sata ranije. Pobednik ima pravo na litar po ceni od 4,7 dinara. Vitaminizirano od 8 dinara nije predmet interesovanja takmičara. Pravila igre nisu uvek ista. Nekad sija sunce i prija sanjivim očima, češće duva vetar i pada kiša, ali ko kaže da igra mora da bude fer.

Penzioner Zdravko iz bloka kaže da nekad dođu tri gajbe.
- Jednu uvek uzmu prodavci. Ko je kriv za sve ovo neću da vam kažem da "Glas" ne bi bio kraći za nekih 300 hiljada dinara - oprezan je Zdravko (hvala Zdravko).

Trkači su ponekad i članovi čitave porodice pa kada je "tamić" pretovaren oni staju po drugi put u red, ispoveda se Zdravko, svrgnuti predsednik kućnog saveta.
- Revnosni prodavci koji poznaju svoju klijentelu tada ih vraćaju ili im drže moralnu pridiku o tome da je dragocena tečnost potrebna još nekom, kaže bivši predsednik.

Najnepopularniji igrači su penzioneri. Njih optužuju za monopolsko ponašanje - pokupuju uglavnom svo mleko. Oni se pravdaju da pazare za unuke ili sinove, studente lenčuge od tridesetak godina koji za to vreme "džonjaju".

Slavica, gospođa u poznijim godinama, nastavnica hemije u penziji i ovog jutra je na pol-poziciji. Redovni je učesnik ovog srpskog triatlona (u opciji su uvek tri dragstora na koje se istovremeno motri), mada bi, kako kaže, radije bila u svojoj toploj sobi i s komšinicom pila jutarnju kafu.

- Ne kupujem ono od osam dinara jer od njega dobijam alergiju - pravda se.
- Kao dete bila sam u logoru u Mađarskoj. Sećam se posle rata, država se mnogo brže oporavljala. Ova agonija traje deset godina. Muž me je naterao da dam pare Jezdi i Dafini i ostala sam bez ičega - žali se Slavica.
- Ja sam sirotinjsko dete i navikla sam da trpim - prekida je njena komšinica Milka. - Trpela sam celog života i do kraja se neće mnogo promeniti, pomalo ravnodušno kaže.
- Ne treba trpeti - nastavlja Slavica. Ipak, neću svašta da pričam. Vidite kakva se ubistva dešavaju. Svakog dana po neko. Ali najviše mi idu na živce oni koji kažu "mora ovako, izdržali smo bombardovanje". Ljudi će početi da se ubijaju među sobom - naglo postaje ozbiljna.
- Biće građanski rat. Valjda ne zbog mleka.

Za to vreme četvorica šereta koriste priliku da vreme čekanja koje se rasteglo kao loš film prekrate smehom. Sva četvorica se zovu Dušan, sa varijacijama: Duja, Dulence, Duka i Dule. Dvojica su sa Banije, a dvojica sa Korduna pa evociraju uspomene na rodni kraj.

- Kordun ti je kao Vojvodina. Sve raste i uspeva - kaže jedan od njih.
- Pa što si onda došao ovde - odgovara mu prijatelj iz "bogate kuće".
- Vidi kolika kuća - pokazuje na olinjali soliter od dvadeset spratova. Ipak, dok čekaju mleko sanjaju meso.
- Komšija s prvog sprata napunio zamrzivač svinjama. Ima tri pršute. Moram da kupim merdevine. Upašćemo u ranu zoru.
- Idem kod tašte u Petrovčić. Kupiću kravu i držaću je u dnevnoj sobi - kaže Duja.
Ovo takmičenje poprima internacionalni karakter. U redu je i Ukrajinka Ljudmila. Došla je u nekad veliku Jugoslaviju da bi se spasla "gvozdene zavese". Sada bi rado u rikverc.

www.glas-javnosti.co.yu

evo ti, pa se sad zali za mleko!!!

nadam se da posle ovoga, niko nece biti toliko drzak i bezobrazan da se zali na cene mleka!
sram vas bilo.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 07:33:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.