Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Да ли подржавате одлуку о сечи платана?
Да
40.4%  (21)
Не
38.5%  (20)
Не занима ме
15.4%  (8)
Не знам/немам одговор
5.8%  (3)
Ukupno glasova: 52
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Сеча платана у Булевару  (Pročitano 13856 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
pa nemam ja ništa protiv eko-pokreta, a ne smeta mi ni da se poznate ličnosti angažuju u promovisanju ekološke svesti. Samo, kada dve stručne komisije dođu do istog rezultata, iz kog proizilazi da drveće mora da se menja, ne možeš da ih osporavaš argumentom "ja volim to drveće".
Iako rizikujem da zvučim grubo i netolerantno (  Smile ), ko se i šta se sve danas bori za svoja prava, kao i razne druge gluposti pod parolom ''sloboda govora'', uopšte ne vidim neki ogroman problem u tome da se i neko bori za prava drveća. Problem bi eventualno nastao kada bi ti koji su za to da se drveće ne seče odlučili da se bore za legalizaciju brakova sa tim drvećem.  Smile

а кад смо код пљувања - одакле теби идеја да кажеш да је покрет типа еколошки покрет - фегетски?? да ниси била можда на таквом скупу, или гледала њихово деловање па приметила трљање међу припадницима истог рода??  Smile
Ne, ne, to je šala i to prilično neumesna šala, priznajem, posledica dva momenta:
1. poznajem nekoliko likova koji su takvi borci (eko) i svi do jedan su fegeti.  Smile Ali ozbiljno.
2. Džeremi Klarkson mi je isprao mozak svojim urnebesnim humorom o upravo tim eko pokretima, tako da - kad se sve to skupi, eto meni stereotipnog (u polušaljivom tonu) viđenja jedne tako ozbiljne stvari.

Ako sam te tim epitetom na bilo koji način uvredila, tebe ili tvoju profesiju, struku, hobi - ja ti se zaista izvinjavam, nije mi bila namera.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
Ne, ne, to je šala i to prilično neumesna šala, priznajem, posledica dva momenta:
1. poznajem nekoliko likova koji su takvi borci (eko) i svi do jedan su fegeti.  Smile Ali ozbiljno.
2. Džeremi Klarkson mi je isprao mozak svojim urnebesnim humorom o upravo tim eko pokretima, tako da - kad se sve to skupi, eto meni stereotipnog (u polušaljivom tonu) viđenja jedne tako ozbiljne stvari.

Ako sam te tim epitetom na bilo koji način uvredila, tebe ili tvoju profesiju, struku, hobi - ja ti se zaista izvinjavam, nije mi bila namera.  Smile

ја сам на студијама имао једног колегу који је био очигледан, могуће да је било и пар притајених д.р.п.-оваца. асистента из хемије сам видео како се ''ватачи'' са ''другаром'' на станици трамваја 7, па ме и то није зачудило јер је и он био очигледан д.р.п., али све што хоћу да кажем је - да има и великих љубитеља женских позадина у том окружењу. мислим да си и ти код себе на смеру имала бар једног и међу професорима и међу студентима.
јавни борац Рамбо, није дерпе - има жену и децу. мада д.р.п.-овце никад није пљувао у нумерама (ил се ја не сећам).  Smile ал добро - није ово тема о педеризму.
Кларксону свака част. он је мајстор свог посла. и хвала богу - сврха емисије је да буде што занимљивија народу па макар то укључивало и вицеве о педерима из еко-покрета.
не вређаш ти мене, нити било кога. јер толико је тежих ствари које нам свакодневно стварају седе власи, и скраћују минут по минут ово живота што имамо.
а малопре се сетих, док сам читао један текст овде - Опра (је л) - најпопуларнији црни водитељ на свету после Шапела, пре неку годину је апеловала јавности кроз свој шоу о мини ''острву'' насталом на путу између Калифорније и Хаваја, од гомилања огромне количине ПЕТ-амбалаже. свака њој част - и хвала јој за допринос. али ту је реклама/чиста свест = 75/25%. и исто то ради и Амадеус на неки начин.
офтопик ћу завршити следећом реченицом - хвала богу господу (кад већ мора неко) нека је Рамбо - боље него да је Карлеуша или тако нека марва.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
офтопик ћу завршити следећом реченицом - хвала богу господу (кад већ мора неко) нека је Рамбо - боље него да је Карлеуша или тако нека марва.

uffff....ćuti... odmah bih istrčao napolje i spalio prvi platan koji ugledam !
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy IIs
aman neka ih iseku, zasadiće lepše i starije...

i to pre roka  Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2010, 02:21:48 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Kad bolje razmislim ovo je tipična demokratija 21vog veka. Drveće ne može samo da se izjasni o svojoj sudbini, ali su tu zato aktivirane zavadjene strane koje umesto tog drveća sa punim pravom odlučuju.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Платани су вероватно болесни, мада и онако ни на шта не личе и треба их посећи, баш се виде деформације на њима, стари су и трули.
С обзиром да се ради комплетна реконструкција Булевара, ово је прави тренутак да се уклоне и засаде нови.

А не да раскопавају као што је до сада био случај по 3 пута једну те исту улицу, те због шина, те због поплочавања исте, те због гасовода, застареле канализационе или водоводне инфраструктуре... Тиме се наравно малтретирају људи који ту живе и пролазе, трошкови су много већи, а и пљачкаши и извођачи се више уграђују.

Увек ће бити доконих и смешних људи који једу пластично воће и имају интимне односе са кућним љубимцима, као и разних невладиних организација и удружења који ће да се буне, али безбедност је на првом месту. Мада ти исти би први таласали да се не дај боже нешто деси и да нпр. неко страда или се оштети нечији ауто. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Најјачи су ови са Студиа Б (Ђилас ТВ) који су од 10 платана, нашли једног који је труо и као "Ево, видите, то мора одма да се сече"  Smile

На једном сајту је лик поставио слике, сваки десети је труо...

Да се разумемо, нисам ја никакав еко-залуђеник, али чим чујем да се Ђилас за нешто јако заузео, ја знам да нешто није у реду.
Пети паркић, Звездарска шума, сада платани. Човека нису безвезе прозвали Дрво-сек  Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2010, 03:00:43 od pancevac87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ма мора да је то, чим је тај Ђилас у причи око платана, они су у одличном стању... Smile Да се разумемо, ни ја не готивим дотичног, ал' је евидентно да су платани стари и да би у скорије време морали да се посеку... Ради се реконструкција Булевара и нека заврше ту причу, а не да се чека да неки од њих падне и изазове штету која може бити много већа од материјалне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Mozda je njegova firma zaduzena za nabavku novih sadnica po astronomskim cenama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Колико сам ја видео дрвеће је било здраво, јасно је да нешто друго стоји иза ове сече.
« Poslednja izmena: 28. Feb 2010, 04:55:47 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.