Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Да ли подржавате одлуку о сечи платана?
Да
40.4%  (21)
Не
38.5%  (20)
Не занима ме
15.4%  (8)
Не знам/немам одговор
5.8%  (3)
Ukupno glasova: 52
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Сеча платана у Булевару  (Pročitano 13512 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Alo, bre, mojne da ste mi Ramba dirali.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
знао сам да ће се ова авет појавити Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
šta ovo treba Rambu , on kao nešto protestvuje...

екологија ти је најуноснији бизнис данас Поучко. ти свеци и светице, које (као) срце боли за животном средином, налазе у себи мисионаре који ће освестити тупаџије народа и народности у области екологије. овако - нек се и Рамбо и Цвијановић и сви остали баве оним за шта су се образовали, а своје хобије нек мање експонирају у јавности. нека пусте људе који су школовани из тих области да раде посао за који су стручни. зато што квази стручњаци воде послове у области заштите животне средине - зато и јесмо где јесмо на еколошкој лествици Европе (на ДНУ). Рамбо Амадеус биологију, а ни екологију није студирао.
друга ствар - јадно је што се нико други не сети да направи еколошку емисију колажног типа (абецеда екологије). нормално он је ту увидео згодну шансу да још више ојача своју персону и појаву. одавно је пук'о еколошки програм на РТС-у 2 и то само из разлога што су ти људи, који су нешто чинили да обавесте јавност и едукују народ о екологији, коначно схватили у којој држави живе, упркос њиховој огромној вољи за нечим добрим.

а за стабла - превише су стара. најлакше је да повучемо паралелу мостова у ''Делта Ситију'' и дрвећа у већем делу града - и једном и другом сегменту је НЕОПХОДНА реконструкција и рехабилитација. најбоље о томе шта је добро знају они људи из Секретаријата за заштиту животне средине и из ЈКП Зеленила који су образовани у тој сфери. а не тамо неки ''певач'' у бунди или нека друга бог зна џет сет личност овог распада од државе.
повраћа ми се од Рамба Амадеуса и његове квази ''еколошке свести'' и Јелене Тинске и њене квази ''заштите животињских права''.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
знао сам да ће се ова авет појавити Smile

Smile
Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Tako je Joesteru, mada sam odavno navikao na tu srpsku karakteristiku. Mi ne možemo da ne "spuštamo" stručne ljude i omalovažavamo zvanja. Svaki Srbin je političar, istoričar, selektor fudbalske reprezentacije, pa eto, što da ne i biolog... Svi se razumemo u sve, i svaki bi posao radili bolje od onoga koji ga vrši. Pa što onda Rambo ne bi bio veći stručnjak od onih sa fakulteta ?!
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
нека пусте људе који су школовани из тих области да раде посао за који су стручни. зато што квази стручњаци воде послове у области заштите животне средине - зато и јесмо где јесмо на еколошкој лествици Европе (на ДНУ). Рамбо Амадеус биологију, а ни екологију није студирао.
Zar nije ovo maaaalo uskogrudo gledište? Da ljudi mogu da se bave samo onim što su studirali?  Smile

Meni se čini da jeste. Jer, onda bi Rambo bio turistički vodič, a Boris Tadić bi bio jedan od onih koji mi otimaju lebac u profesionalnom smislu.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Zar nije ovo maaaalo uskogrudo gledište? Da ljudi mogu da se bave samo onim što su studirali?

naravno da je sloboda rada zagarantovana i svako može da se bavi čime hoće, ali "baviti se" je jedna stvar, a mešati se u poslove ljudi za koje nemaš potrebne kvalifikacije je druga stvar.
Za vršenje funkcije predsednika republike nisu predviđeni nikakvi profesionalni kriterijumi, kao ni za muzičare. Ali za naučnike jesu. Naravno da svako može da iskaže svoje mišljenje, ali to nije isto što i ometati ljude u poslu, pa bio taj posao i obaranje starog drveća.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Pa, da bi se neko bavio takvim volonterskim pokretom, kao što je eko, ne vidim da je nužno da bude nekakav naučnik? Dovoljno je da sa naučnicima sarađuje.

Jer, ti naučnici se ne bi ni čuli da nema ko da ih na bilo koji način promoviše javnosti. E, Rambo je, i to baš kao predstavnik (izumiruće) alternative u Srbiji idealan za to, jer može da dopre do onih do kojih i vredi dopirati.

Da se razumemo, nisam ni ja nešto oduševljena tim njegovim angažovanjem, ali ne vidim u tome razlog da se pljuje on, niti bilo koja ''javna'' ličnost koja je član nekog društvenog pokreta, pa makar on bio i fegetski kao što je eko pokret.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
pa nemam ja ništa protiv eko-pokreta, a ne smeta mi ni da se poznate ličnosti angažuju u promovisanju ekološke svesti. Samo, kada dve stručne komisije dođu do istog rezultata, iz kog proizilazi da drveće mora da se menja, ne možeš da ih osporavaš argumentom "ja volim to drveće".
a po Rambu niko ne pljuje, ja sam samo napisao da mu je to jedan od načina da privuče pažnju, jer mu baš i ne ide od ruke muzikom.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
нека пусте људе који су школовани из тих области да раде посао за који су стручни. зато што квази стручњаци воде послове у области заштите животне средине - зато и јесмо где јесмо на еколошкој лествици Европе (на ДНУ). Рамбо Амадеус биологију, а ни екологију није студирао.
Zar nije ovo maaaalo uskogrudo gledište? Da ljudi mogu da se bave samo onim što su studirali?  Smile

Meni se čini da jeste. Jer, onda bi Rambo bio turistički vodič, a Boris Tadić bi bio jedan od onih koji mi otimaju lebac u profesionalnom smislu.  Smile

јесте ускогрудо. али више од тог мог ускогрудог погледа боли чињеница да абнормалан број људи у нашој држави ради на оним позицијама које следују људима који су у младости водили љубав са књигом на факултету. и да управо ови које сам на крају навео силом прилика настављају ланац без краја - ланац у ком свако ради оно за шта се није усавршавао. то доводи до тога да смо мултидисциплинаран народ. јебо те - па ми смо можда међу првима у свету по броју дисциплина коју једна глава становника зна (изузмимо тупаџије и турбо фолк певаче). ти си психолог по струци - не знам лично чиме се бавиш али ако си успела да нађеш себи посао у струци, свака ти част. а иза тебе долазе десетине нових психолога на годишњем плану. сваки пети (а можда и горе од тога) ће можда упасти на радну позицију која има 15% повезаности са струком психолога...
ја само знам да сам у другој години студирања схватио да се никад нећу бавити тиме за шта учим. бар нећу у држави Србији. ја са својих 26 доживљавам све оно што сам горе навео а ти цитирала. са неким од људи које сам поменуо сам имао контакта и радио. и видео колико знају. толико о томе (опасно прелазим на комбинацију тема ''снови'' и ''лоше навике'' тако да прекидам)...

ne vidim u tome razlog da se pljuje on, niti bilo koja ''javna'' ličnost koja je član nekog društvenog pokreta, pa makar on bio i fegetski kao što je eko pokret.  Smile

нисам их ни ја нити ко други опасно пљунуо - као што рече Радул - само смо рекли да користе те околности да би себе рекламирали.
а кад смо код пљувања - одакле теби идеја да кажеш да је покрет типа еколошки покрет - фегетски?? да ниси била можда на таквом скупу, или гледала њихово деловање па приметила трљање међу припадницима истог рода??  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.