Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SCG vs Argentina  (Pročitano 33771 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma u pravu si, naguzice ih njihova druga domovina*Australija*...reprezentacija im je kao i liga ....bezidejna, a ako i prodju grupu to ce biti faktor srece , a ne znanja.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
e,zato sada znaju..
Znaju da su sada u piz.. mat..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ko drugome skolu pravi sam nek u nju ide

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 217
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson T230
Mislim da je dosta kukanja Smile Treba da gledamo napred Smile Moramo da napravimo cistku-jedan deo u penziju,jedan deo u @#$@#@ a jedan na ispiranje gubitnickog mentaliteta iz nazovi mozga pa sa novim trenerom(strancem al kvalitetnim) u novi ciklus sa malo drugacijim pristupom i modernijom igrom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

from dusk till dawn

Zodijak
Pol
Poruke 3116
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
bice bolje neko kaze... Smile
IP sačuvana
social share

Metak je nestrpljiv u cijevi
u usima zvoni naredba
pucaj na sve sto je sumnjivo
momce i ne zali iredentista
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Steta. Bili smo bolji, ali nas nije hteo go.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije nas htela ni lopta, izgleda da su nam samo Argentinci isli od ruke tog dana. Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

hej,da razjasnimo nesto.prvo ja nisam vredzao hrvatsku reprezentaciju.ali ne mozes ni ti moju.drugo videcemo koliko boli kad vas spusti na zemlju australija.igraju odlicno,brzo,tehnicki zrelo.ne kao oni bezopasni japanci.da si bolje gledao moj post video bi da sam vam pozeleo srecu sa japancima.i dalje tvrdim da niste kako ti kazes puno bolja momcad od nase,jednostavno igrali su nam pogresni igraci-spori,bezidejni,lenji...videces kad se ubace u reprezentaciju branislav ivanovic,krasic,vrate v.paunovic i dejan rambo petkovic.jos nesto i proud to be serb.ako hoces da pricamo o fudbalu,moze ali bez ovih nacionalistickih tenzija.australija je bolja.ne mozes da mi zabranis da iznesem svoje misljenje.svidelo se to tebi ili ne.videcemo ko je u pravu
Nisam ja nikog vrijeđao, također sam dao svoje mišljenje, samo očito se na moja mišljenja ovdje burno reagira... Osim toga recimo da sam u nekakvoj manjini... Što se tiče nacionalističkih tenzija? Za mene to ne postoji, i uopće mi je glupo pisati o tome, tako da se unaprijed ograđujem i ujedno ispričavam ako se činilo da se moje mišljenje temelji na takvom primitivizmu. Barem ja mislim da je to primitivizam, jer valjda svi znamo da postoji razlika između nacionalizma i osjećaja nacionalne pripadnosti.
Bilo je nekoliko škakljivih opaski, na koje sam ja, i uvijek ću, odgovorio istom mjerom.
Uglavnom, slažem se s tobom, vidjet ćemo na terenu!  Ako ti to nešto znači, navijao sam i navijat ću za vas protiv obale bjelokosti. Za razliku od mnogih ovdje za kockaste... Al neka, možda baš zato i proradi nešto dišpeta!
IP sačuvana
social share
Creature of the night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ma u pravu si, naguzice ih njihova druga domovina*Australija*...reprezentacija im je kao i liga ....bezidejna, a ako i prodju grupu to ce biti faktor srece , a ne znanja.
A ti si mi moderator nad moderatorima, oličenje objektivnosti...
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Strašno pametna izjava...
IP sačuvana
social share
Creature of the night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisam ja nikog vrijeđao, također sam dao svoje mišljenje, samo očito se na moja mišljenja ovdje burno reagira... Osim toga recimo da sam u nekakvoj manjini...
Jadno malo...pa jer te diraju vejiki decaci...reci ciki....

... Što se tiče nacionalističkih tenzija? Za mene to ne postoji, i uopće mi je glupo pisati o tome, tako da se unaprijed ograđujem i ujedno ispričavam ako se činilo da se moje mišljenje temelji na takvom primitivizmu. Barem ja mislim da je to primitivizam, jer valjda svi znamo da postoji razlika između nacionalizma i osjećaja nacionalne pripadnosti.
Bilo je nekoliko škakljivih opaski, na koje sam ja, i uvijek ću, odgovorio istom mjerom.
A to te distancira od drugih nacionalista....kako?

A sto se tice izjave...ona se bazira na mom f u d b a l s k o m ukusu, i navijacu za reprezentaciju Australije i ako pola Srpskih fudbalera igra za Hrvatsku rep., samo zato sto mislim da fudbalski vise vrede od vas ., a fore tipa navijacu za vasu reprezentaciju protiv Slonova...treba da izazovu sta tacno? Niko ovde sa tobom nece da se mazi, i ovde se iskljucivo komentarise fudbal i ako to tebi mozda nije jasno....i ako prestanes svima da guras vasu reprezentaciju pod nos mozda i sam shvatis da u fudbalskom smislu ne vrede puno, i ako prodju dalje to ce biti faktor s r e c e , nije to ona reprezentacija sa proslog svetskog koja mi je bila simpaticna btw.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nece imati 'rvati problema sa australijskim fudbalerima vec sa hidinkom-covek je znalac-najbolji trener na svetu. . morace killer klasnic da proradi. . .
ne brinem se ja za njih. . . vec mi nije jasno kako smo mi skenjani onoliko-vec 2 dana na konferencijama mrtvi. . . ok 0-6. . .ali sto se mene tice tek bih sad imao motivaciju da otkinem afrikance...u prvu postavu ergica,zigica...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.