Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SCG vs Argentina  (Pročitano 33647 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
tribiani

u pravu si

dalje, opet kazem nema nikakve veze sto nemamo himnu. Pa igracu moraju da znaju da igraju, za srbe, za narod koji navija za njih.....

i ne treba da daje ostavku? koga bi doveli za novog selektora?
stojkovica i njegovu zenu?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ви ар фемили

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 55
Zastava сербиен
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N82
Pa ljudi ovaj Petković samo viče da ne krivi nikog, a opet se vadi da su kao novinari krivi i da su ga pritisli?! Čovek je definitivno potrošen. Pa on nesme da sastavi tim. Čuo sam da su mu rekli da Stanković, Milošević i Đorđević moraju da igraju ili će biti oteran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mirjanammm nebi bas reko da nema nikakve veze himna vidis kako dobiju  englezi i hrvati itd neku snagu i digne se adrenalin da daju sve od sebe a nasi cuju himnu i publiku kako se ponasa za vreme himne ja sam bijo juce na stadionu mozda izmedju 3000 argentinaca koji su sa radosti pevali himnu a kad je nasa bila oni su nas gledali i pitali me zbog cega niko ne peva himnu kad sam ja njima isprico da je to himna iz vremena kad su bili hrvati sloveni i bosna rekli su mi da nismo normalni sto ne promenimo  himnu

ali u pravu si mirjanammm da to nije razlog da se tako ponasa na terenu ja sam juce gledo reprizo i kezman je izjavio na nemackoj televiziji da on ne igra za drzavu ( zastava himna ) nego za narod pa se ja pitam dali mi svarno tako malo vredimo

mogu samo da ponovim da mi je zao ljudi koji su stedili celu godinu da dodju iz srbije da daju podrsku nasima a oni tako vracaju ajde mi koji zivimo vani nama jos i malo lakse ali kad vidim 5 u stojadinu iz valjeva da su dosli tolki put u gelsenkirchen za tako nesta uzeo bi igracima  pasos i rekao bi zbogom momci ne trebate se vise vracati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson k700i
sta vam je bre,petkovic je genije...poznaje fudbal koliko i engeski Smile ....na konferenciji je izjavio da je trebao da igra taktiku 1-9-1...ili ti srpski deset iza lopte Smile Smile Smile...
IP sačuvana
social share
  !!! Danas je bolje imati nego nemati !!!
  !!! VOJVODINA VOJVODJANIMA !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 392
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovi nasi igraci nisu igrali uopste,ko da su dosli da trckaraju po terenu.Kad nemamo ni drzavu ni himnu ne mozemo lepo da igramo!Ovim hrvatima svaka cast tako se bori za svoju zemlju.
Ovo sa argentinom treba zaboraviti i sve igrace koji su zasrali nikad vise ne pozvati,samo da Petko ne podnese ostavku bice dobro.

Tu ima istine,vi imate igrače samo ih treba netko spojit u tim bez trzavica,Ilija Šestković će morati ići,....
« Poslednja izmena: 18. Jun 2006, 11:24:52 od 20UP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
Reporter Glasa pratio srpsko - crnogorsku fudbalsku propast u Užicu

Mi ko ljudi ne možemo ni da izgubimo

LJudi, kad dadoše četvrti, gledam ja, lepo mi se u sobi smrači...Pogledam napolje, da nije naišao oblak, jok, greje sunce, a mrak

Sve ja naopako krenulo još u pet do tri kad je komšija iz susednog ulaza, ničim izazvan, izašao na terasu, izdrao se na decu koja su se mirno igrala u pesku ispod zgrade i unervozio čitav komšiluk.
- Nemoj tom loptom da mi tučeš u zid, oću da gledam naše...

Jedno od dece dreknulo je istog sekunda iz petnih žila, za prvim i drugo, treće je zamaklo niz ulicu, četvrto šmugnulo u zgradu, od dečije piske ni "Hej Sloveni" nije se čulo da valja, i - kako je krenulo, tako se i završilo.

Još se ona deca valjano nisu ni smirila pao je prvi gol, a onda je pred zgradom i u zgradi, u užičkom prigradskom naselju, nastala sablasna tišina. Kao da je neko umro. Samo se negde oko desetog - petnaestog minuta, kad je Koroman dobio žuti karton, kroz razmaknute zavese onog komšije, sa drugog sprata čula gadna psovka, psovao je sudiji Rosetiju i oca i majku, i seme i pleme, pominjao žabarsku pasminu, onda je sve ponovo utihnulo, kao da na televiziji prenose nečiju sahranu.

Završi se prvo poluvreme, na terasi sprata iznad ču se drugi komšija kako, presamićen preko terase, kao da razmišlja da li da se strmekne preko ili da ostane, žalosno othukuje, i potraja tišina sve dok na televiziji na nekom kanalu, da li na onom što su prenosili utakmicu, ili na drugom ne pustiše reklamu o plavima i lavu... Zagrme sa terase onog komšije:

- J... li vas lav taman... Gledaj puštili reklamu, milosnu im majku j... Je li, je li ovo oni nas zajebavaju... - ispitivao je ženu na terasi sprata iznad.
U drugom poluvremenu, jadnom i žalosnom, ulica je bila i tiha i pusta sve dok Kežman nije dobio crveni karton. Samo što se Mateji zacrvenelo pred nosem, pojavi se na ulici najpre jedan od fudbalskih fanova, crn kao ugarak, zamagljenih očiju, zgromljen argentinskim golovima, zatetura od muke niz ulicu kao da je pijan, za njim komšija iz kuće preko puta. Podiže haubu na kolima, i zavuče glavu pod vreli lim... Niz ulicu naiđe komšinica sa cegerom u ruci...

- Je li, što to ne gledaš utakmicu, naši igraju - stade da ispituje komšiju sa glavom pod haubom.
- Misliš one budale - izdera se on odozdo.

Ona ustuknu.
Pojaviše se na ulici još neki. Izađoše dvojica, obojica bledi kao krpa. Umorni, kao da su ceo dan vukli ralicu. Niko nikom ništa ne govori, kao da se ne poznaju. Stadoše da se vrte u krug na ulici i pričaju svako za sebe...
- Ja umalo ne crkoh...

- Sav se tresem od muke... - čulo se kako tiho i tužno pričaju.
Treći zaždi pored njih, dohvati kvaku parkiranog "keca", prodrma je, umalo ne iščupa iz lima, besan sede unutra, zalupi vratima da umalo sva četvora vrata sa kola ne poispadaše.

- Dabogda mu se kuća zapalila - kleo je neko na ulici, ali nije spominjao kome je kletva upućena, Mesiju, Rikelmeu, ili onom što nam je dao dva gola u prvom poluvremenu.
- J... te i fudbal i sve i kad ga gledam - sasvim se fino čulo kako na ulici ječi još jedan od navijača domaće reprezentacije.

- Dadoše li peti - promoli glavu komšija do tada sakriven ispod haube.
- Daće ne boj se - odbrusiše mu sa ulice.
Ne prođe ni dva minuta, dadoše i peti.
Dvojica zastadoše na ulici, izmučenih lica i crvenih ušiju. Zajapureni.

- Žao mi onog nesrećnog Jevrića, dadoše mu pet golova...
- I sudija nam j... majku, ono malo i dok smo igrali ne dade nam, nego čas karton, čas faul...
- Ja, da sam ga mogo uvatiti, grkljan bi mu iščupo za ono što ne svira penal kad pade Milošević...

Nestade i njih.
Malo kasnije, kad je Jevrić iz mreže izvadio šestu loptu i kad je sve bilo gotovo, kao da su oni krivi za tugu od utakmice, tihi i žalosni, pojavljivali su se komšije jedan za drugim na ulici. Ni ljuti, ni na koga kivni. Samo nesrećni.

- E, kamo sreće da smo samo izgubili...
- Kakvo poniženje, kukala nam majka...
- Kako Hrvati odigraše protiv Brazila...
- Jesu Hrvati, ali, volio bih da su izjednačili...
- Mi ko ljudi ne možemo ni da izgubimo...
- LJudi, kad dadoše četvrti, gledam ja, lepo mi se u sobi smrači... Pogledam napolje, da nije naišao oblak, jok, greje sunce, a mrak...

- Kakva blamaža sunce ti žarko...
- Umalo od tuge nisam zaplako...
Još su malo komentarisali na ulici, a onda je nestao svako sa svojom tugom. Ulica je ostala pusta i prazna, bez trunke živosti, čak se ni ona deca, što su se pre utakmice mirno i veselo igrala u pesku pored zgrade, nisu usudila da promole glavu napolje.

Izvor: Glas Javnosti \ Zoran Šaponjić
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
pa oni su profesionalci a ne neki komandosi koji trebaju da drze puske i pucaju u sve sto je ne srpsko...

ja sam gledo utkamicu u kojoj je c. ronaldo (man. united) da 2 gola a otac mu je par dana prije umro

e to je profi

a momak ima samo 20 god, a nasi se vade na himnu, i vi mislite da je to normalno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1835
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ma kakva himna? Oni su se pogubili, nisu znali gde se nalaze!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC 
e,zato sada znaju..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zoka m, caniggia......   Smile  Evo, zbog ovakvih kao što ste vi, svaki put sve jače i jače boli kad vas netko naguzi! Nisam htio započeti ovom rečenicom sve dok nisam vidio vaše postove. Moji dojmovi su da vam igrači ne poštuju boje svog dresa i boje svoje zemlje, ili zemalja... Obrana Vam je toliko neuigrana da to ponekad boli za gledati i mnogi igrači su prikazani većim zvijezdama nego što to oni zaista i jesu. Al ok, nije sve crno, imate nekoliko dobrih pojedinaca, prvenstveno mladića koji na ovom prvenstvu nisu dobili priliku za igru, tak da se nemate zašto brinuti. A i Kežmanov crveni je bio malo nategnut...
Al već je započelo iživljavanje kod nekih... Kao...."Ako je NAS Argentina ponizila, pokopala i bacila u sam podrum europskog nogometa (što jest) onda morate i vi "braćo" spustiti gače pa da nama bude lakše"!  Smile E pa neće biti tako, možeš ti i NEMORAŠ navijati za Hrvatsku, al nemoj se praviti blesav pa pljuvati i umanjivati sve za KAJ su se naši dečki izborili. Iskreno, jedva čekam da se sretnu naše repke, ne iz nekih nacionalnih samodokazivanja, nego zato jer mislim da bi bila dobra tekma, i zato jer mislim da trenutačno imamo puno bolju momčad, a pobjeda nad susjedom je uvijek slatka... Al ne guram ti to pod nos!
Stoga zoka m, malo smiri strasti, pa prvo meti po svojem dvorištu, a tek onda po susjedovom.
Što se tiče nacionalizma: I am [glow=red,2,300]proud to be Croat[/glow], a ti brate kako hočeš...
Iskreno želim da se ovakav krah više ne ponovi ni jednoj NOGOMETNOJ momčadi s ovih prostora! Al morate priznati da je bilo bar malo zabavno...  Smile

P.S. Savo 9, ono što se u Mostaru dogodilo nema veze s nogometom i hrvatskim navijačima, gomila pijanih budala bez imalo usađene kulture, a i... Mostar nije Hrvatska, znaš?

hej,da razjasnimo nesto.prvo ja nisam vredzao hrvatsku reprezentaciju.ali ne mozes ni ti moju.drugo videcemo koliko boli kad vas spusti na zemlju australija.igraju odlicno,brzo,tehnicki zrelo.ne kao oni bezopasni japanci.da si bolje gledao moj post video bi da sam vam pozeleo srecu sa japancima.i dalje tvrdim da niste kako ti kazes puno bolja momcad od nase,jednostavno igrali su nam pogresni igraci-spori,bezidejni,lenji...videces kad se ubace u reprezentaciju branislav ivanovic,krasic,vrate v.paunovic i dejan rambo petkovic.jos nesto i proud to be serb.ako hoces da pricamo o fudbalu,moze ali bez ovih nacionalistickih tenzija.australija je bolja.ne mozes da mi zabranis da iznesem svoje misljenje.svidelo se to tebi ili ne.videcemo ko je u pravu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.