Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SCG vs Argentina  (Pročitano 33675 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Naterao bi ih da sad plate sve sto su potrosili tamo jer ja NECU da placam porez ili bilo sta da bi se ta lenja gamad tamo provodila !!!!!!!!!!!!

FUJ ODVRATNI STE , Pogledajte kako igraju Hrvatski igraci ,, e tako se igra za reprezentaciju !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Petko nas je izvukao iz azerbejdzanskog dna i doveo posle OSAM godina na neko takmicenje. Medjutim, po meni je napravio jednu veliku gresku. Trebao je da za svako mesto u timu pozove po dvojicu igraca. Zato se valjda i vodi 23 fudbalera. Tako nije imao alternativu za Vidica, pa je morao da tumba celu zadnju liniju koja je bila kljuc uspeha nasih u kvalifikacijama. Za to mesto je mogao da zove Stepanova. Zatim se povredio i Dragutinovic i Petko opet nema alternativu (a imao je Lukovica), pa jos vise tumba zadnju liniju i dolazi se do toga da bekovski par igraju Gavrancic i Dudic, dva igraca koja su se prakticno tek tu upoznali. U isto vrema zove cetiri zadnja vezna (Duljaj, Nadj, Ergic i Petkovic), a sve utakmice u kvalif. sem zadnje dve za to mesto pozivan je samo Duljaj. Da ne bi ispalo da su svi generali pametni posle bitke, ovo sam govorio cim sam video spisak.

U pravu je tribiani.Znaci,igrali su nam Dragutinovic - Gavrancic na bekovima i Krstajic - Vidic kao centarhalfovi,i logicno je valjda bilo da samo umesto Vidica stavi neku pristojnu zamenu,a ostalo da ostane...Znaci,nije morao da tumba Smile

I nije mi jasno za Nadja.. Koliko se secam,on ni u najboljim godinama(kad je,izmedju ostalih,igrao i za tada mocni Betis,sa Djordjetom Finidijem Smile ) nije igrao bitnu ulogu u repki.. Dobar je u odbrani,to stoji,ali covek nikad nije znao s loptom,samo 'udri,lomi noge' a od toga nema 'leba,jebiga..
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

uvek pomalo tu negde

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 777
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
Apple iphone 4s 16gb
Naterao bi ih da sad plate sve sto su potrosili tamo jer ja NECU da placam porez ili bilo sta da bi se ta lenja gamad tamo provodila !!!!!!!!!!!!

FUJ ODVRATNI STE , Pogledajte kako igraju Hrvatski igraci ,, e tako se igra za reprezentaciju !!!

upravo tako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
zoka m, caniggia......   Smile  Evo, zbog ovakvih kao što ste vi, svaki put sve jače i jače boli kad vas netko naguzi! Nisam htio započeti ovom rečenicom sve dok nisam vidio vaše postove. Moji dojmovi su da vam igrači ne poštuju boje svog dresa i boje svoje zemlje, ili zemalja... Obrana Vam je toliko neuigrana da to ponekad boli za gledati i mnogi igrači su prikazani većim zvijezdama nego što to oni zaista i jesu. Al ok, nije sve crno, imate nekoliko dobrih pojedinaca, prvenstveno mladića koji na ovom prvenstvu nisu dobili priliku za igru, tak da se nemate zašto brinuti. A i Kežmanov crveni je bio malo nategnut...
Al već je započelo iživljavanje kod nekih... Kao...."Ako je NAS Argentina ponizila, pokopala i bacila u sam podrum europskog nogometa (što jest) onda morate i vi "braćo" spustiti gače pa da nama bude lakše"!  Smile E pa neće biti tako, možeš ti i NEMORAŠ navijati za Hrvatsku, al nemoj se praviti blesav pa pljuvati i umanjivati sve za KAJ su se naši dečki izborili. Iskreno, jedva čekam da se sretnu naše repke, ne iz nekih nacionalnih samodokazivanja, nego zato jer mislim da bi bila dobra tekma, i zato jer mislim da trenutačno imamo puno bolju momčad, a pobjeda nad susjedom je uvijek slatka... Al ne guram ti to pod nos!
Stoga zoka m, malo smiri strasti, pa prvo meti po svojem dvorištu, a tek onda po susjedovom.
Što se tiče nacionalizma: I am [glow=red,2,300]proud to be Croat[/glow], a ti brate kako hočeš...
Iskreno želim da se ovakav krah više ne ponovi ni jednoj NOGOMETNOJ momčadi s ovih prostora! Al morate priznati da je bilo bar malo zabavno...  Smile

P.S. Savo 9, ono što se u Mostaru dogodilo nema veze s nogometom i hrvatskim navijačima, gomila pijanih budala bez imalo usađene kulture, a i... Mostar nije Hrvatska, znaš?

e moj prijatelju, pa koja drzava????-nema te drzave, i zasto da oni igraju? zbog naroda koji su tamo dosli, zbog naroda kod kuce, i zbog love koju su dobili da tamo dodju...pa nije ono modna pista, da gledamo njihove frenke itd...al zaboli me...ako njima nije stalo a jos dobijaju lovu, onda stvarno...
a sto se tice Mostara to bolje ne spominji, ja sam iz Banja Luke, i znam sta se sve izdogadjalo a ti Mostara pretpostavljam nisi vidio...al necu sad o tome, da se vracam u rat i proslost!
uglavnom, je se ne svadjam niti imam namjeru da se svadjam....zbog ovakvih prepirki sam napustio temu: tiketi-misljenje-dojave, u kojoj sam bio dosta dobar(to se moze provjeriti).... uglavnom popusili smo i to je to..moram se pomiriti sa tim, a sto se tice sadasnje ekipe reprezentacije, tu se nesto mora mijenjati i siguran sam da ce novi selektor mijenjati jer ovakva postava nema sanse...
a ko pljuje po Petku, znajte da ste gori i od igraca na jucerasnjoj utakmici, covjek je dao sve od sebe....a nije sve ni do njega, uostalom da njega nije bilo ne bi nas bilo nakon 8 godina u Evropi i svijetu prema tome razmislite sta pricate....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
bravo zoka  Smile

petko nije niti ce biti nikakav krivac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Ovi nasi igraci nisu igrali uopste,ko da su dosli da trckaraju po terenu.Kad nemamo ni drzavu ni himnu ne mozemo lepo da igramo!Ovim hrvatima svaka cast tako se bori za svoju zemlju. Smile
Ovo sa argentinom treba zaboraviti i sve igrace koji su zasrali nikad vise ne pozvati,samo da Petko ne podnese ostavku bice dobro.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2006, 21:00:03 od xcdr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Nokia 3110C
dok mi budemo igrali kvalifikacije sa Farskim ostrvima, Maltom i slicnim Azerbejdzanima nema nama leka na bilo kakvim prvenstvima.
IP sačuvana
social share
Da zena valja i Bog bi je imao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Auuuuuuu, kakvih se sve djilkosa nakotilo na ovoj temi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
HTC One M9
Petković: Podneću ostavku kada dodjem kući 

VESTI - Subota, 17. jun /15:38/

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Ilija Petković izjavio je danas da neće podnostiti ostavku dok traje Svetsko prvenstvo u Nemačkoj.

Reprezentacija SCG juče je izgubila drugi meč na šampionatu od Argentine sa 0:6, pošto je u prvom poražena od Holandije sa 0:1.

'Zbog čega da podnesem ostavku? Zbog jučerašnjeg rezultata. Fudbal je takav - ili se prolazi ili ne. Daću ostavku, nema problema, kada dodjem kući', rekao je Petković na današnjoj konferenciji za novinare u Bilerbeku, na kojoj se nije pojavio nijedan igrač.

On je, medjutim, na novinarsko pitanje da li će da podnese ostavku posle poraza od Argentine veoma emotivno reagovao:

'Vi me terate da podnesem ostavku, pa vi me niste ni postavili. Govorio sam da nisam krpelj. Kada ću dati ostavku, to je moja stvar. Ja sam službenik Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore'.

'Mi smo se kvalifikovali na Svetsko prvenstvo, dalje od ove priredbe nema. Uvek sam mislio da smo napravili veliku stvar. Ostavka...za dobrobit Srbije moramo sve da napravimo', rekao je Petković i dodao da je njemu najteže, jer je tri godine mukotrpno radio.

On je naglasio da 'plavi' juče nisu imali svoj dan, kao i da je Argentina bila bolja.

'Pod tim se sve podrazumeva. Nekad se nešto ne može. Juče je bio dan koji je sve upropastio. Ostaje jedan težak udarac. Idemo dalje. To je fudbal', rekao je Petković.

Na pitanje, zašto se igrači nisu pojavili na konferenciji za novinare, selektor SCG je taj potez objasnio:

'Demokratija je čudo. Svako ima pravo da dodje ili ne dodje. Ja se ne stidim da budem ovde'.

Pre toga portparol FS SCG Aleksandar Bošković objasnio je da 'apsolutno nema nepošstovanja prema novinarima, iz vrlo jednostavnog razloga, jer je to zabranjeno'.

'Jednostavno, njima je teško', dodao je Bošković. 'Meni je savest čista. Trebalo je da protiv Argentine igramo 1-9-1. Stojim iza toga. Odustao sam od toga zbog pritiska, da ne budem defanzivac koji je napravio cementaru tamo negde u Popovcu', rekao je Petković.

On je ponovio da mu je žao što nije 'sebe poslušao' već kolege trenere koji su vršili pritisak da ekipa treba da igra lepo, lepršavao i da se nadigrava sa Argentinom. Ipak, pitanje da li ga je sramota posle ubedljivog poraza, ponovo je iznerviralo selektora SCG.

'Šta mislite da sam uzeo tortu posle utakmice i veselio se. Šta mislite šta sam radio. Šta hoćete od mene da se namažem blatom', rekao je Petković.

Kada su se strasti smirile selektor SCG ocenio je da je naredni protivnik Obala Slonovače 'sa pravom u najjačoj grupi'.

'Bilo bi dobro kada bi utakmica sa Obalom Slonovače donela dobar rezultat. Sigurno ću nešto uraditi kako ne bi doživeli ono što ne bismo želeli', rekao je Petković.

Reprezentacija SCG naredni, poslednji meč na SP igra 21. juna u Minhenu protiv Obale Slonovače. 

Posto ce Petkovic podneti ostavku sta mislite ko bi mogao da bude njegov naslednik u reprezentaciju Srbije?
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ne bi trebao Petko da daje ostavku, vec da podmladi tim (Stepanov, Ivanovic, Bisevac, Krasic, Lukovic, na gol Stojkovica) uz neke iskusnije (Vidic, Duljaj, Vukic, Ljuboja), ne pozivati vise Savu, P.Djordjevica, Stankovica, mozda i Kezmana, jer ocigledno nemaju vise nista novo da pruze u reprezentaciji - i onda pravac na vrh Evrope.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.