Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 644429 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Zanima me, a verujem i ostale, koje laptopove treba uzimati? Firme me interesuju.       Ja sam do sad citao da su asus i HP najbolji, ali me interesje vase misljenje, vasa iskustva i vasi predlozi.       Laptop bi bio za neku skolsku upotrebu(znaci ponekad i neka slabija igrica :D) i da bude do nekih 500evra.       Ne mora konkretan model, samo generalno firme koje preporucujete i koje izbegavate.      
Hvala unapred :)
« Poslednja izmena: 24. Jul 2014, 02:10:33 od MrInvisible »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
LG Nexus 4
hp, lenovo, mada sta god da uzmes ne mozes da pogresis, ovo su sve licne preferencije...

kad se ovako kaze ispada da je dell los, a on odlican... Ne bih zaobisao ni  asus. Gledas trenutno najbolji odnos onoga sto je spakovano, u ondnosu na pakovanje (kuciste), a zatim sve to u odnosu na cenu...

Preferiram i3 uz grafiku ako je takva situacija, mada ima i zanimljivih apu-a sada za te pare.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Samsung Galaxy S3
hp, lenovo, mada sta god da uzmes ne mozes da pogresis, ovo su sve licne preferencije...

kad se ovako kaze ispada da je dell los, a on odlican... Ne bih zaobisao ni  asus. Gledas trenutno najbolji odnos onoga sto je spakovano, u ondnosu na pakovanje (kuciste), a zatim sve to u odnosu na cenu...

Preferiram i3 uz grafiku ako je takva situacija, mada ima i zanimljivih apu-a sada za te pare.

Vidi ga mali, postao mod Smile

I3 bih nekako preskočio sad, APU FM2 sa nekim ssdom...pa to leti...naravno HP ProBook serija, sve ostalo ne može da primiriši...barem sa korisničke strane...leto, vruće...škljocneš dva puta zadnju masku, očistiš vent i peglaj dalje...a kod della skinuti hdd...moraš sve rasklopiti...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Nokia 
Dakle treba mi sledece:

Treba mi procesor koji podrzava SSE2 i ploca za taj procesor!!  A ta ploca mora da podrzava DDR1 i AGP!!

Neka cena otprilike, sta da trazim sta da jurim, sa cim da se zamajvam. Nije bitno da li je intel ili amd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Apple iPhone 12, S21
CPUs supporting SSE2

AMD K8-based CPUs (Athlon 64, Sempron 64, Turion 64)
    AMD Phenom CPUs
    Intel NetBurst-based CPUs (Pentium 4, Xeon, Celeron, Celeron D, etc.)
    Intel Pentium M and Celeron M
    Intel Core family (including Intel Core 2, Intel Core i5, Intel Core i7)
    Intel Atom
    Transmeta Efficeon
    VIA C7
    VIA Nano
    AMD A4

Ploca ide u zavisnosti od toga koji procesor uzimas, tj uparujes procesor tog i tog socketa, sa plocom koja je pravljena za taj socket.

Sa obzirom da ti na sve to treba ploca sa DDR1...novo tesko da ces da nadjes, jedino da proceprkas po oglasima i vijas polovno.

Cena: onoliko koliko taj koji prodaje proceni da ti trebaju te komponente.  Smile
Ako ti jako treba, podici ce cenu. Ako misli da ti ne treba mozes dobiti i plocu i procesor, i memoriju + neka agp grafika...sve za 10-15 eur
« Poslednja izmena: 30. Jul 2014, 14:51:12 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Nokia 
CPUs supporting SSE2

AMD K8-based CPUs (Athlon 64, Sempron 64, Turion 64)
    AMD Phenom CPUs
    Intel NetBurst-based CPUs (Pentium 4, Xeon, Celeron, Celeron D, etc.)
    Intel Pentium M and Celeron M
    Intel Core family (including Intel Core 2, Intel Core i5, Intel Core i7)
    Intel Atom
    Transmeta Efficeon
    VIA C7
    VIA Nano
    AMD A4

Ploca ide u zavisnosti od toga koji procesor uzimas, tj uparujes procesor tog i tog socketa, sa plocom koja je pravljena za taj socket.

Sa obzirom da ti na sve to treba ploca sa DDR1...novo tesko da ces da nadjes, jedino da proceprkas po oglasima i vijas polovno.

Cena: onoliko koliko taj koji prodaje proceni da ti trebaju te komponente.  Smile
Ako ti jako treba, podici ce cenu. Ako misli da ti ne treba mozes dobiti i plocu i procesor, i memoriju + neka agp grafika...sve za 10-15 eur

Hvala. Pazi ja imam agp grafiku, napajanje, kuciste, 2gb rama,hard, optiku. I samo mi treba ploca i procesor da kompletiram makinu Smile E sad bilo bi ludacki da za neke male pare nabodem neki P4 na nekih 2.4-2.8 to je mislim 478 podnozje davno bilo kad sam se drndo sa tim, al znam da je to sigurno DDR1-AGPkombinacija. Ostalo sad to vec se slabije secam, dal je ddr2 i PCIe. Tako da ako proletim sa 10 jura to ima da bude odlicno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Chrome 36.0.1985.125
E ovako ljudi...
Hocu da kupim laptop ali nzm bas koja je graficka najbolja od ovih pa mi treba pomoc oko izbora:
1.nVidia GeForce 820M 1GB DDR3 + Intel® HD 4000 (Dual Graphics)
2.AMD Radeon HD 8570 2GB
3.AMD Radeon HD 8670M 1GB DDR3 + Intel® HD 4400 (Dual Graphics)
a ostale komponente su veoma slicne: i3 cpu, 4GB ram, itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Qtek 小米
Који УПС да узмем ? Имам напајање од 500.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
ako ti ne treba napajanje kad nestane struja uzmi samo stabilizator napona,obicno se uzmima x2 od realne snage napajanja,zakacices tu i monitor ruter telefon slabije zvucnike
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Qtek 小米
Да ли УПС, типа мустек 600 може да одради посао.

Ок, само је л паметно да ипак бирам УПСове које имају шуко, да не размишљам да ли ћу добити један кабл, да ли ће други кабл за монитор да одговара итд.
Овако узмем неки са 3-4 шуко улаза и користим моје каблове за напајање.

п.с. нашао сам са шукоима, али тражио сам само међу најбољим то је APC и на овим лошијим inform и mustek.
Знам да је APC најбољи, али да има препорука за неке који су бољи од овља два следећа наведена.
« Poslednja izmena: 13. Avg 2014, 18:27:31 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.