Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 645665 puta)
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia N8
Imam plocu Gigabyte GA-MA74GM-S2 v1 i hteo bih da uzmem Cooler Master - Hyper TX3 EVO.
I sad mi se tu stvara problem, koliko sam video po netu morao bih da ga postavim tako da mi ventilator duva ili u graficku ili u napajanje.  Smile
Sta je po vama bolje?
Ili dajte neki drugi predlog za hladjenje u pitanju je AM2.
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
SonyEricsson T630
postavis ga da duva na zadnji ventilator. tako ga je najbolje usmjeriti.

IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Pazi 'vamo hehe treba mi help.
Nisam neki gejmer al' s' vremena na vreme volim da odigram poneku igricu. Izlaze sad nove igre, gledao npr system requirments za "COD Ghost" zakljucio da moj jadni Core 2 Duo E4400 nije u mogucnosti da ga pokrene. Krenem tamo vamo, potrazim i nadjem vrlo pristojan procesor zvani E8400 za 3 'iljade. Posto bih toliko mogao da se ispruzim i ne vise, jer mi je procesor ispravan i racunar radi kako treba( pu pu da cuknem u drvo da ga ne ureknem) odlucio sam da ga kupim...ali ne lezi vraze, djavo mi ne dade mira ja upalih "Cpu-z" i pogledah tamo kad ono moja ploca Gygabite P965 Ds3 je revizije 2.0 a ona podrzava "samo" 1066 Mhz Fsb. Ja brze bolje na sajt proizvodjaca, onde pise da u stvari podrzava sa flesovanjem biosa verzije F12 ali mora i da se overklokuje. O5 ja brze bolje na net, kad tamo slucajno ne za moju plocu vec za jednu drugu a o istom procesoru se radi pise da ako se overklokuje ploca da bi podrzala veci FSB onda procesor nece moci da se overklokuje sto sam planirao da radim, da bi mogao da igram poneku igricu u narednih godinu dve dana. E sada dolazim do glavnog pitanja, da li ja da kupujem taj procesor ili ne, tj da li cu moci sa njim da igram novije igre i da li cu mozda moci da ga overklokujem i pored overklokovanja maticne? Hvala puno na odg.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
SonyEricsson T630
pokusaj flash biosa pa ako uspijes tek onda kupuj taj novi procesor. stari ce i dalje raditi na novom flashu.
novi procesor ces moci klokovati ali moras pratiti temperature chipseta i memorije.
ako mozes stavi ventilator na hladnjak chipseta (to je taj gdje pise gigabyte).

kakvo ti je napajanje?

ps.
jel dozivio neko nekad rijec "hvala" ovdje?
« Poslednja izmena: 15. Jan 2014, 11:01:59 od akreca »
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Hvala puno na savetu. Smile
Da li cu moci da vidim posle flesa da li podrzava 1333 mhz, pa tek onda da ga kupim?
Napajanje 550w Chieftec.
Imam pun racunar kulera (tacnije 6)ali nisam uspeo da pronadjem za cipset nijedan jos uvek, da li znas gde to ima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
SonyEricsson T630
ako prihvati novi flash onda ce ti raditi po tim specifikacijama.
ne treba ti cijeli hladnjak za chipset nego samo mali ventilator kojeg pricvrstis na taj postojeci hladnjak. time mozes smanjiti temperaturu do 10 stepeni.

nema na cemu mada nisam mislio na tebe nego na onog prije tebe i na mnoge kojima je tesko reci i hvala.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2014, 12:06:15 od akreca »
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Nema veze da li si na mene ili na nekog drugog mislio, tako sam vaspitan, da se zahvalim i kada mi neko ne pomogne a pogotovo ako mi pomogne. Hvala jos jednom  Smile
Za koji minut cu da probam pa cu da javim rezultate ako zelis. Posle toga bih trebalo da ga narucim.
A kuler cu da stavim sto pre.
Srdacan pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
SonyEricsson T630
javi naravno, samo cuvaj se flashovanja, nije to bas tako jednostavno
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Uspesno odradio flesovanje biosa, fala Bogu...e sad jos samo da narucim procesor pa da i onda vidim kako da overklokujem Fsb na 1333.
Ako ti nije tesko baci pogled ovde:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2424#bios
Pa pogledaj pod "Cpu support list" obelezeno narandzastom bojom tamo ima e8400 ali pise ver BIOSa f13 sa  overklokovanjem.
Pa me zanima da li je to jako tesko odraditi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
SonyEricsson T630
odradio si flash biosa na novu verziju. samo pravilno postavi procesor i radice.
uvijek postoji sansa da ne bude 100% kompatibilno jer je toj ploci sam novi bios dao mogucnost malog overkloka zbog novijih procesora. ipak mislim da ce sve biti ok. nemoj sad od tog procesora ocekivati kopanje oranje i put na mjesec nego blago poboljsanje u performansama.
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.