Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 645159 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ih druze ne ocekujem naravno nista specijalno ali ocekujem da bar mogu da poteram malo novije igre tipa:"COD Ghost" ili "NFS Rivals" na lowest settings...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
pokusaj flash biosa pa ako uspijes tek onda kupuj taj novi procesor. stari ce i dalje raditi na novom flashu.
novi procesor ces moci klokovati ali moras pratiti temperature chipseta i memorije.
ako mozes stavi ventilator na hladnjak chipseta (to je taj gdje pise gigabyte).

kakvo ti je napajanje?

ps.
jel dozivio neko nekad rijec "hvala" ovdje?
Nemoj me terati da listam ali ja sam ti se cini mi se zahvalio kad si mi pomagao oko komponenti negde u novembru ili tako nesto  Smile Smile Smile

btw...ako neko zna neki sajt gde se prodaju 2x2GB moduli DDR3 na 1600 nek mi ostavi link ne mogu da pronadjem to nigde...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
SonyEricsson T630
hehe ma nije mi cilj bio da ocrnim dobre ljude nego nezahvalne.
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
Ponovo bi zamolio ako može neko da mi sastavi konfiguraciju koja bi bez sekcanja radila u igraonici. Kvalitet mi je na prvom mestu, bio i ostao, pa onda cena.

Mislio sam da idem na Gigabyte ploču, i Cooler Master napajanje od 600W (da li je potrebno toliko). Od igrica bi se instalirao sve poznatije starije igrice i na: Counter STrike 1.6 imam Steam account, World of Warcraft - Mists of Pandria, najnoviji GTA koji je (ja znam za IV, ne znam da li je nešto posle izašlo), PES 2014, Football Manager 2014, ovde videh da neko je pitao za "COD Ghost" (ne znam kakva je to igrica i koliko je igrača igra), ovde videh da neko je pitao za "NFC rivals" pretpostavljam da je novija verzija Need for Speed, neka simulacija letenja. Normalno držao bih originale.

Za grafičke sam stvarno duduk, mislim da me zato WOW zeza, kupio ja svojevremeno grafičku karticu, posle video na jednom starom forumu da nije za igranje.

Nije mnogo hitno, jer me APR odbio kao nisam stavio u imenu firme čime bi se pretežno bavila radnja, a ja stavio TIKI TAUS, PC servis sa internet klubom, ali ono da znam da skupljam pare.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Evo ja da se javim, stigao procesor, namestio overklokovao, za sad pici kao zmaj, da cuknem u drvo. Jos jednom hvala na ulozenom trudu, zellji i volji da mi se pomogne. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Jel ovo odgovarajuce napajanje za neku matoru masinu?

http://www.emmi.rs/napajanja-i-dodatni-ventilatori-napajanje-500w-jnc.11.html?productId=15021

Koliko sam video na plocu joj se prikljucuje samo ono 20-pinsko. Hard i optika su ata pa bi ovo trebalo da su odgovarajuci konektori?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Jel ovo odgovarajuce napajanje za neku matoru masinu?

http://www.emmi.rs/napajanja-i-dodatni-ventilatori-napajanje-500w-jnc.11.html?productId=15021

Koliko sam video na plocu joj se prikljucuje samo ono 20-pinsko. Hard i optika su ata pa bi ovo trebalo da su odgovarajuci konektori?

Jeste...ali ja u siroku luku izbegavam ta jeftina napajanja.
Bolje uzeti neko najjeftinije LC...moj predlog.  Smile

Ponovo bi zamolio ako može neko da mi sastavi konfiguraciju koja bi bez sekcanja radila u igraonici. Kvalitet mi je na prvom mestu, bio i ostao, pa onda cena.

Mislio sam da idem na Gigabyte ploču, i Cooler Master napajanje od 600W (da li je potrebno toliko). Od igrica bi se instalirao sve poznatije starije igrice i na: Counter STrike 1.6 imam Steam account, World of Warcraft - Mists of Pandria, najnoviji GTA koji je (ja znam za IV, ne znam da li je nešto posle izašlo), PES 2014, Football Manager 2014, ovde videh da neko je pitao za "COD Ghost" (ne znam kakva je to igrica i koliko je igrača igra), ovde videh da neko je pitao za "NFC rivals" pretpostavljam da je novija verzija Need for Speed, neka simulacija letenja. Normalno držao bih originale.

Za grafičke sam stvarno duduk, mislim da me zato WOW zeza, kupio ja svojevremeno grafičku karticu, posle video na jednom starom forumu da nije za igranje.

Nije mnogo hitno, jer me APR odbio kao nisam stavio u imenu firme čime bi se pretežno bavila radnja, a ja stavio TIKI TAUS, PC servis sa internet klubom, ali ono da znam da skupljam pare.

Sorry zaboravih skroz, dobijes u toku veceri moj predlog.
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Izbegavam i ja al mi treba za masinu koja trenutno na sebi ima neko jeftino od 200w (cak mislim da je isto JNC) i pritom staro desetak godina.

Za graficku od 64 megabajta bi i ovo moralo da bude i overkill.

Inace nam je ista filozofija i ja na moje masine stavljam iskljucivo Chieftec al ovi ljudi gledaju da prodju sa sto manjim troskovima.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2014, 23:04:34 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Izbegavam i ja al mi treba za masinu koja trenutno na sebi ima neko jeftino od 200w (cak mislim da je isto JNC) i pritom staro desetak godina.

Za graficku od 64 megabajta bi i ovo moralo da bude i overkill.

Inace nam je ista filozofija i ja na moje masine stavljam iskljucivo Chieftec al ovi ljudi gledaju da prodju sa sto manjim troskovima.

Onda ce ti raditi posao.  Smile

Ovako nesto, uz napomenu da winwin sajt i nije bas i nije idealno mesto za porucivanje komponenti ovako, ali ako vec mora sve kod njih:

Ploca
Procesor
Memorija
Grafika
Napajanje
Hard

Nesto malo preko 44.000 ali verujem da se to moze korigovati nekim drugim hardom, ili nekom drugom memorijom.
Nisam gejmer, tako da ne znam koliko ce ti za ove novije igre ova grafika odgovarati, ali sa obzirom na karakteristike...mislim da ce biti i overkill pomalo.

Sa obzirom na cene (jel ja tripujem ili mi se cini da si pre dve godine za 400 eura mogao sklopiti jacu masinu?!  Smile ) tesko da za 40k mozes sklopiti nesto da bas valja.
Jbg, ipak je to 350 euram i trazis za te pare gejmersku masinu...povuci-potegni...
« Poslednja izmena: 20. Jan 2014, 02:20:53 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
Ovako nesto, uz napomenu da winwin sajt i nije bas i nije idealno mesto za porucivanje komponenti ovako, ali ako vec mora sve kod njih:

Ploca
Procesor
Memorija
Grafika
Napajanje
Hard

Nesto malo preko 44.000 ali verujem da se to moze korigovati nekim drugim hardom, ili nekom drugom memorijom.
Nisam gejmer, tako da ne znam koliko ce ti za ove novije igre ova grafika odgovarati, ali sa obzirom na karakteristike...mislim da ce biti i overkill pomalo.

Sa obzirom na cene (jel ja tripujem ili mi se cini da si pre dve godine za 400 eura mogao sklopiti jacu masinu?! Smile ) tesko da za 40k mozes sklopiti nesto da bas valja.
Jbg, ipak je to 350 euram i trazis za te pare gejmersku masinu...povuci-potegni...

Prvo da ti se zahvalim.

Drugo, video sam da Winwin internet prodavnica umesto da bude olakšanje to je otežavanje. Poručio sam 10.1.2014. godine napajanje i bluetooth adapter, 11.1.2014. mi odgovaraju mailom (kasno sam primetio da bi ih ja pozvao telefonom, da ne troše na mobilne impulse Smile) da nemaju to, ja 11.1. uveče poručujem drugo, 13. 1. dobija email da je moja porudžbina u obradi. Zovem mobilnim telefonom, da bi video šta će biti sa Bluetooth adapterom, dobijam odgovor sutra vam stiže. Čekam ko budala ceo dan  (14.1) niko se niti javlja niti je došao, niti je poslato email obaveštenje. Zovem oko 14,00 časova da proverim šta se dešava, e napajanje je rezervisano za vas, stiže vam preksutra, a adapter će sutra. Opet (15,1) se niko nije pojavio. Javili su se tek danas (20. januara) kao da dođu da isporuče a ja milion poslova. Zahvalio sam im se i otkazao jer na sajtu piše 3 radna dana. Da ne računamo 13.1, 14,1 to je 15.1, 16.1, 17.1 znači u petak najkasnije je trebalo da bude isporučeno.

Verovatno, kao i svugda, ovde su mušterije vrloooo zahtevne, a pošto ću ja ići (ako otvorim) ići na najskuplji sat u Beogradu (120 dinara), ako misliš da nešto treba kvalitetnije molim te reci. Internet kablovski za sada je mislim 15 Mbps, jer su oni nešto povećavali (flat3, Ikom), što mislim da je sasvim dovoljno da tera 6 mašina za početak. Ako bude posla za šest kompjutera, lokal je dovoljno veliki da bez guranja može da se stavi 30 kompjutera, onda bi išao na optički ili kako se već zove. To ću pitati u odgovarajućoj temi kada bude vreme.

Da, u pravu si, kučište, napajanje, grafičku (zato sam posle video da nije game karta) i hard disk od 350 Gb sam imao, oko 25000 mi je došla ploča, procesor, memorija, DVD rezač. Znači, ponavljam se, slobodno idi na više, da ne boli glava, ali ono da ne preterujemo kao što je svojevremeno jedan klinac hteo 1 terabajt hard disk kada još nije bio toliko u upotrebi. A i da ga pitaš šta će mu 1 terabajt. Ja i sada radim sa 350 Gb bez problema.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2014, 12:58:40 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.