Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 646269 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung Galaxy S3
comtrade skull i gigatron invader su apsolutno isti kompjuteri...tako da koji god od ta dva uzmeš, na konju si. glavna prednost je taj ssd !
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Pocetak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 379
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Koliko vidim,za sada su Skull i Invader bolji.
Medjutim,B.C.Group daje 5 godina garancije.
Drugo...Skull i Invader su isti kompovi.Imaju iste maticne ploce,procesore,graficku.
B.C.Group ima isti procesor,maticnu...GIGABYTE GA-B75M-D3V rev.1.1,graficku..nVidia GeForce GTX 660 2GB 192bit ili AMD Radeon HD 7850 2GB 256bit.
Da li su te dve komponente toliko losije od onih iz prva dva kompa?
Trece...EMPEROR ima memoriju od 8giga(za razliku od 16 kod druga dva),i jedan HDD od 1T,sto priznajem da je mana,(pogotovo onih 8g.)samo ne znam kolika je mana?I koliko je drugiHDD bitan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
S obzirom da se puca na igrice ja bi uzeo Emperor plus i gtx 660..za tu neku razliku u ceni moze se dokupiti RAM memorija...SSD iz mog ugla je totalno nebitan za igrice...osim ako ne zelis da budes opasan baja i da se ucitas 7 sekundi pre ostalih u igri.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung Galaxy S3
SSD iz mog ugla je totalno nebitan za igrice...osim ako ne zelis da budes opasan baja i da se ucitas 7 sekundi pre ostalih u igri.  Smile

Toliko o tvom poznavanju računara...hard disk je uvek bio usko grlo kompjutera Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung Galaxy S Advance
Doktori, mislim da mi je crkao cooler na matičnoj ploči (komp iz 2007e, tako da ga i ne krivim), e sad, jer ima neke razlike među tipovima kulera, kako da potražim ja to u radnji, jel zavisi od matične i da li se gleda određena veličina ili snaga? vidim na sajtovima raznih proizvođača prodaju se različite vrste "fan"-ova, pa jel to to, i generalno cene dosta osciliraju pa rekoh da se najpre pisavetujem sa vama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung Galaxy S3
Doktori, mislim da mi je crkao cooler na matičnoj ploči (komp iz 2007e, tako da ga i ne krivim), e sad, jer ima neke razlike među tipovima kulera, kako da potražim ja to u radnji, jel zavisi od matične i da li se gleda određena veličina ili snaga? vidim na sajtovima raznih proizvođača prodaju se različite vrste "fan"-ova, pa jel to to, i generalno cene dosta osciliraju pa rekoh da se najpre pisavetujem sa vama  Smile

Daj tačan naziv ploče pa ćeš dobiti predlog...pretpostavljam da se radi o cpu cooleru, a možda je i kuler čipseta...modeli i cene se itekako razlikuju i variraju, a recimo nešto poput ovoga :

http://itsvet.com/proizvod/lc-power-cosmo-cool-lc-cc94-lga775-1156-am2-am3/comp_comp_cooler/204/1148

je maltene univerzalno, a pritom tiho i neverovatno efikasno...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung Galaxy S Advance
U pravu si, previd od mene što nisam ostavio specifikacije. Evo slike komponenti.

Uglavnom, počeo je komp da mi se gasi sam od sebe uz jedno cak ali i dalje ima struje u sebi (mis i tastatura svetle). Otvorio sam ga i primetio da kuler na maticnoj uopste ne okrece nakon startovanja kompa i došao do zaključka da se pregreva.

E sad šta je sad tu istina i koliko baš ja sam mogu da popravim, videcemo... Smiley Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

20130801_234114.jpg
(1097.56 KB, 2560x1920)
« Poslednja izmena: 02. Avg 2013, 04:18:26 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung Galaxy S3
Ah....imaš full ploču Smiley pogotovo za bitcoin rudarenje Smiley

Kupi opušteno ovaj gore što sam ti naveo, koristim ga i ja u svom desktopu, mogu ti reći da je best buy Wink jeftin, tih i efikasan Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung Galaxy S Advance
Nisam bas najbolje razumeo komentar za ploču ali sam ti izuzetno zahvalan oko pomoci prilikom izbora kulera jer se slabo razumem u tehnikalije Smiley

Potrazicu isti u lokalnim radnjama (dve ozbiljnije, "markirane") pa cu ga negde valjda i naci po ovoj ceni.
Nadam se da necu imati problema sa montazom Smile

Inače, kad vec imas uvid u moju konfiguraciju, jel nije problem da mi predložiš i neku pristojnu ram memoriju od 1GB (ddr2), jer nisam siguran da li ima pravila ili ne kod izbora istih, a baš kao moju ne mogu da nađem jer nema više PQI-ja na tržištu.

(i da li bi se za moju konfu osetila neka veca razlika pošto trenutno imam 2gb rama, samo se ne vidi x2 koje stoji u nastavku specifikacija na slici kod reda za RAM memoriju)

Hvala na svemu do sada u svakom slučaju Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
SSD iz mog ugla je totalno nebitan za igrice...osim ako ne zelis da budes opasan baja i da se ucitas 7 sekundi pre ostalih u igri.  Smile

Toliko o tvom poznavanju računara...hard disk je uvek bio usko grlo kompjutera Wink

Pricam o igricama....razlika u ucitavanju igre izmedju mog kompa i ortaka koji ima SSD je citavih 7-10 sekundi...  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.