Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 646965 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Sony 
Gledam na IT Svetu gde je OCZ skuplji od Kingstona, ali prema komentarima svi koji su uzeli OCZ tvrde da je odličan. Stvarno bi mi značilo kada bi neko dao realnu sliku "kome se bogu prikloniti", odnosno da li je razlika u ceni opravdana ili je Kingston i dalje best buy.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Sensation
OCZ Vector kosta otprilike koliko i Samsung 840 Pro. Kingston je sigurno bolji odnos cene i kvaliteta.
Jos pogotovo ako uspes da ubodes neku od onih akcija kada mu bas skinu cenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
savage :
http://www.emmi.rs/matične-ploče-(mb)-mb-am3+-990fx-asus-sabertooth-990fx-r20.11.html?productId=27387

http://www.emmi.rs/matične-ploče-(mb)-mb-am3+-990fx-gigabyte-ga-990fxa-ud5.11.html?productId=17113

U cemu je razlika izmedju ove dve ploce?

Pitam te jer ne znam po meni samo u ceni , pa ako mozes da mi pojasnis..    Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2013, 16:35:31 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Sensation
savage :
http://www.emmi.rs/matične-ploče-(mb)-mb-am3+-990fx-asus-sabertooth-990fx-r20.11.html?productId=27387
http://www.emmi.rs/matične-ploče-(mb)-mb-am3+-990fx-gigabyte-ga-990fxa-ud5.11.html?productId=17113

Pitam te jer ne znam po meni samo u ceni , pa ako mozes da mi pojasnis..    Smile
Koliko ja vidim, Sabertooth podrzava 4 gpu-a. Posto ima samo 3 adekvatna slota, verovatno bi isle 2 kartice sa po 2 gpu-a. Takoreci, razlikuju se samo u stepenu perverzija Smile
Deluju mi kao da imaju iste specifikacije osim toga. A mislim da uopsteno gledano Asus ima malko visu cenu nego Gigabyte. Otprilike imaju i isti broj konektora, a razlikuje se dodatni sata kontroler. Mislim da to nije mnogo bitno jer imaju po 6 intelovih konektora. Cini mi se da mu to dodje na isto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
savage :

Koliko ja vidim, Sabertooth podrzava 4 gpu-a. Posto ima samo 3 adekvatna slota, verovatno bi isle 2 kartice sa po 2 gpu-a. Takoreci, razlikuju se samo u stepenu perverzija Smile
Deluju mi kao da imaju iste specifikacije osim toga. A mislim da uopsteno gledano Asus ima malko visu cenu nego Gigabyte. Otprilike imaju i isti broj konektora, a razlikuje se dodatni sata kontroler. Mislim da to nije mnogo bitno jer imaju po 6 intelovih konektora. Cini mi se da mu to dodje na isto...

Pa da,mozda sam zaboravio da pomenem...
Kupio sam 7970 Graficku,Pa ako je razlika mala onda nema potrebe bacati vise para ??
« Poslednja izmena: 26. Maj 2013, 16:34:18 od mile600 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
Zastava Obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Da li ova konfiguracija vredi skoro 25.000RSD? Nova, naravno, nista nije polovno...:

Maticna:          MB LGA1155, PCIe/DDR3/SATA2/GLAN/7.1 (Zvucna kartica podrzava 7.1 sistem, rekao bih...)
RAM Memorija: DIMM DDR3 4GB 1333MHz Patriote Signature CL9
Neko Midi Tower kuciste, sa napajanjem od 500W...
HDD:              SATA2, 7200 Obrtaja, 500GB, 3.5", Seagate Barracuda
VGA:              AMD RADEON 6570 Sapphire, 1GB VRAM DDR3, 128bit, Aktivno hladjenje, Takt: 650/1800 MHz
CPU:               Intel Pentium Dual Core G860, Takt: 3.0 GHz

Sve je pod garancijom 36 meseci... Da li moze da podrzava dosta novijih igrica?
« Poslednja izmena: 28. Maj 2013, 23:55:20 od MIX100 »
IP sačuvana
social share
Mozda sam lud, ali ne i lud
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
SonyEricsson T630
vrijedi, jedva.
ne moze najnovije igre
« Poslednja izmena: 29. Maj 2013, 10:53:02 od akreca »
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
Zastava Obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Grafika mu fali za najnovije, ili? Zato sto mu je ram OK, a i procesor je extra...
IP sačuvana
social share
Mozda sam lud, ali ne i lud
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung A50
Moze da tera i novije ali primer, ne mozes ni na mediumu da teras neke igre.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
nije to ni za kakvo igranje. Pa neki bolji APU bi bio ekvivalent tome, ako ne i jače.
Minimum, ali minimum je 6670 karta, koja je već sada dosta stara.

Odakle ti to da je procesor odličan? Jeste, ali za taj novac. Inače ...
To što je 3.0ghz ne znači ništa. Mogu i na 5ghz da ga nasviraju, bitna je arhitektura, jezgra, keš.
Ni mašine od 350eur nisu ni blizu igranju, ali poenta je što je tehnologija toliko napredovala da već za 200eur daje ulazak u svet čega god, pa time treba biti zadovoljan.
Između ostalog, niska očekivanja su ključ zadovoljstva. A ljudi obično očekuju ne znam koje performanse od računara koji nije ni mainstream nego negki jedva entry level, pa se razočaraju.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.