Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 646711 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Ja sam idalje za sleekbook, mnogo bolje rešenje, lakše za rad, mobilnos, sve.
Ako koristiš kući isključivo, onda ti to i nije toliko bitno, ali generalno kvalitetniji je.

Ovaj pavilion je ok, a naravno i7 jače/bolje rešenje.

E sada, to što je bolje rešenje ne znači svakom. Programi u kojima ti radiš bi trebali da ga pokrenu, ali ako ti ne opterećuješ mašinu toliko, kvalitetnije rešenje sa i5 procesorom i to u okviru budžeta je mnogo bolja opcija.
Ukoliko ćeš osetiti razliku u sirovoj snazi procesora, onda i7.

Po meni to bi trebala da ti bude jedina odluka, a pošto si napisao na čemu si radio, verovatnije je da ti i7 uopšte ne treba.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 525
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Alcatel Idol X
Komp ce biti silovan dan noc sto se tice rada u kedu, toweru,math kedu i raznim drugim gradjevinskim programima... Smiley
Nekako mi je bolje da se strpim malo i skupim, nego posle da zalim sto nisam uzeo jaci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Ako ti je potrebna sirova snaga, svakako da je bolje da se strpiš i svaki megaherc će značiti, ako ne treba vidiš ostale prednosti. Najbinije da znaš šta ti treba.
U slučaju da je tako, onda je ovaj pavilion super izbor.

Svakako nije loše da prvo odeš do radnje, da vidiš kako ti odgovara kućište, tastatura, ekran, itd.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 534.57.2
mob
HTC Sensation
Hteo bi da uzmem SSD disk iskljucivo posto radim i CS paketu.jedino sto me kopka jeste kako ce se ponasati SSD disk a obicnim SATA 2 tiskom,da li ce ga drasticno usporiti ili ne.Naravno stavicu da mi je primaran disk SSD pa ce rad u photoshop-u npr vuci sve sa tog diska.Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.2.0.0
mob
HTC Sensation
Hteo bi da uzmem SSD disk iskljucivo posto radim i CS paketu.jedino sto me kopka jeste kako ce se ponasati SSD disk a obicnim SATA 2 tiskom,da li ce ga drasticno usporiti ili ne.Naravno stavicu da mi je primaran disk SSD pa ce rad u photoshop-u npr vuci sve sa tog diska.Hvala
Zavisi koji disk uzmes. U najgorem slucaju (kao sto je moj npr.) usporice se disk za 50-ak procenata.
Ja imam sata2 kontroler i imam Samsung 840 Pro, jedan od najboljih potrosackih ssd-ova koji postoji. Maksimalna brzina sekvencijalnog citanja i pisanja su mi pola od onoga sta ssd moze. Medjutim, nije sve u sekvencijalnom, jel' te Smiley
Random operacije citanja i pisanja su mi iste kao i da imam sata3. A ja mislim da su one daleko bitnije. Sekvencijalne su bitne za storage disk na koji se upisuju i citaju veliki fajlovi. Mada... Kod tebe nisam siguran bas. Mozda bi mu za scratch bas trebalo sekvencijalno...  Smile
Sve u svemu, ne mozes pogresiti ako ga kupis. Vreme odziva ce de oduseviti. Mada, mozda ti je bolje da kupis jos rama, umesto ssd-a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Sony 
Imam sledeće komponente:

Procesor: Intel Core Q6600 2.4 GHz
Matična : Gigabyte GA-N650SLI-DS4L
Memorija: 4 GB DDR2 rama podeljenih u 3 štapića koji rade na 700 Mhz
Grafička : GeForce 460GTX SE 768 GB rama
Napajanje: Chiefteck 500 W
HDD: 2 x 250GB 7200
Optički drajv
CoolerMaster kućište (mada je iz Forum računara, tako da ne mislim da je high class)

Koju bi (realnu) cenu mogao da postavim ukoliko bi želeo da ga prodam? Većina komponeniti je 5 godina staro.

Hvala unapred
« Poslednja izmena: 05. Jun 2013, 12:17:31 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
SonyEricsson k800i
koji kuler uzeti za

AMD Athlon 64 X2 6000+

da bude tih a temperatura ok ?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung A50
koji kuler uzeti za

AMD Athlon 64 X2 6000+

da bude tih a temperatura ok ?

Ne isplati se da kupujes nesto skupo, posto je to davno prevazidjeno. Uzmi nesto do 1000 dinara, bilo sta da podrzava Socket AM2.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Sony 
Procena mog računara? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
HTC Sensation
Zavisi koji disk uzmes. U najgorem slucaju (kao sto je moj npr.) usporice se disk za 50-ak procenata.
Ja imam sata2 kontroler i imam Samsung 840 Pro, jedan od najboljih potrosackih ssd-ova koji postoji. Maksimalna brzina sekvencijalnog citanja i pisanja su mi pola od onoga sta ssd moze. Medjutim, nije sve u sekvencijalnom, jel' te Smiley
Random operacije citanja i pisanja su mi iste kao i da imam sata3. A ja mislim da su one daleko bitnije. Sekvencijalne su bitne za storage disk na koji se upisuju i citaju veliki fajlovi. Mada... Kod tebe nisam siguran bas. Mozda bi mu za scratch bas trebalo sekvencijalno...  Smile
Sve u svemu, ne mozes pogresiti ako ga kupis. Vreme odziva ce de oduseviti. Mada, mozda ti je bolje da kupis jos rama, umesto ssd-a?

pa znas kako,poceo sam polako da nadogradjujem kompjuter je ovaj moj sto sad imam je mator.trenutno imam 4x1gb rama ali kad povucem malo vise layer-a u PS pocne da secka.fazon je sto imam ddr2 i AMD procesor sa 2 jezgra kupljeno,po pitanju IT-a, davne 2009.e sad fazon je sto ja planiram da uzmem novi procesor,sto samim tim vuce i plocu i memoriju,jer je intel u putanju.Hakintosh hocu da nabacim Smiley tako da mi jedino preostaje sad da uzmem SSD disk..reci koje je tvoje misljenje?Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.