Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 647117 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 4
Steta sto nisi malo ranije, uyeo bi ja grafiku Smiley

Koja je memorija u pitanu, to bih uzeo ako je kingstone?

p.s. ako velja ne otkupi sve prethondo  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jan 2013, 12:51:52 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 22
Zastava Pirot
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Apple iPhone 3GS
Stvarno ne znam koja je memorija, gde to da vidim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 4
skini program cpuz i pogledaj u kartici SPD
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 22
Zastava Pirot
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Apple iPhone 3GS
Kingston PC2-6400 (400 MHz) DDR2.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 4
Sto se mene tice, kupljenio, javljam ti se kasnije.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 22
Zastava Pirot
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Apple iPhone 3GS
Sto se mene tice, meni taj ram treba dok ne uzmem novu konfu, e sad kad ce to da bude, to ne mogu da ti kazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Treba mi pomoc oko izbora novog HDD-a i prebacivanje starog diska u eksterno kuciste

Za novi disk sam izabrao Seagate Barracuda 2TB, SATA 3, 64Mb Cache. Predlozite nesto drugo, ako mislite da je bolje.

Trenutno imam 2 HDD-a po 300 GB u kucistu. Jedan od ta dva diska planiram izvaditi i staviti u eksterno kuciste.  Zanima me koje eksterno kuciste za HDD da izaberem (ne ganjam brzinu prenosa, posto cu tu arhivirati neke vaznije stvari)?

Ako vam trebaju informacije o kojim tacno diskovima se radi, javite mi kojim programom da utvrdim koji su diskovi u pitanju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Pozdrav drustvo, treba mi jedan savet od vas... Imam ovu konf...

Ploca:
http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-ga-m52l-s3p/comp_comp_mboard/16/1273

Procesor:
http://www.itsvet.com/proizvod/amd-athlon-64-x2-7850-2.8ghz-l3-2mb-black-edition/comp_comp_cpu/47/332

Ram memorija:
2 X 2Gb DDR2 Transcend 800 DIMM

Graficka:
Gainward GF9500 GT 512 DDR2 128 bita...

E sad .. pojacao bi malo konfiguraciju... Sto se tice grafike ona ako moze neka ostane.. jer mislim da nemam potrebe za jacom grafikom .... Bitnije stavke su mi procesor i memorija jer dosta koristim Adobe paket Photoshop i Dream... u tom momentu mi je pootvarano dosta prozora na pretrazivacima i jos i muzika.. pa komp pocne da zakucava... Pa predpostavljam da mi treba memorija i procesor... Uzeo bi bar jos 4 Gb rama... da ima 8 ... I jneki jaci procesor nesto tipa thlon X2 6400+ (3.2GHz, 2MB keša), Athlon II X3 435 (tri-core, 1.5MB keša) ... Ali pitanje je da li vredi ovo raditi... Ili bolje uzeti drugu plocu, procesor i DDR3 memoriju?

Hvala!!!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 4
Pogledaj jednu stranu nazad i par postova iznad.

Koliki ti je budzet?

Ako nemas potrebe za grafikom, tebi ce onda dobro odraditi i intelova integrusa.
Ne bi bilo lose da juris neki i3 uz 8gb rama i ok plocom, ako se malo vise protegnes u odnosu na gore spomenutu grafiku, mozes staviti i i5 pa si na konju.

Ja imam dosta slabiju intelovu konfiguraciju, staru 5god, E6550 procesor, 4gb rama, super mi radi cak i sa vecim psd fajlovima, takodje koristim kombinaciju PS + DW za web, a neretko otvorena po 3-4 browsera, u mozili uvek radio ne radio minimum 20+ tabova, sve klizi.

Na laptopu bez grafike ista situacija, mobilni i3 i 6gb rama, tako da bi tebe i3 trece generacije u 8gb ddr3 doslo, sto se kaze ko budali samar Smiley

to ti je investicija od nekih 200e
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ja imam dosta slabiju intelovu konfiguraciju, staru 5god, E6550 procesor, 4gb rama, super mi radi cak i sa vecim psd fajlovima, takodje koristim kombinaciju PS + DW za web, a neretko otvorena po 3-4 browsera, u mozili uvek radio ne radio minimum 20+ tabova, sve klizi.

kako uspevas da ti ne koci.. Kod mene instaliran Photoshop sa Adobe CS6 ... 4 GB ram-a ... tabovi naravno gomila.. i konstantno mi se zakucava... kao da memorije jos treba... Jednom prilikom sam otvarao PSD od 60 Mb ... i naravno jedva je otvorio ali je radilo uzas....

mada mislim da je ipak tvoj procesor opet jaci od mog...

a i ovaj isto mislim da je jaci.. eto ako se prodaje mozda uletim i kupim ga Smiley ali samo ako moze potvrda jel jaci od mog ili ne?

Pa ovako, delovi koje prodajem su CPU - AMD Athlon dual-core 7750 2,7 GHz (oko 30e)
« Poslednja izmena: 20. Jan 2013, 22:15:41 od jomla »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.