Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 646913 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows
Browser
MSIE9.0
mob
LG Nexus 4
Videh kasnije koja je ploca U pity pitanju, sa tim budzwtom od oko 300e bolje nesto novije da uklapas mada za igrice vrnije dosta...

Taj proc je fin I radice to, nista spec I dosta staro al jbg jebe te platforma. 
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 22
Zastava Pirot
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Apple iPhone 3GS
Za procesore i njihovu kompatibilnost sa maticnom sam se snaso, ali stvarno ne znam koliko i kako graficka zavisi od ploce. Ako nije problem objasni mi kakve graficke da trazim ili preporuci neku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Chrome 18.0.1025.166
mob
LG Nexus 4
Recimo 6670, uklopice se u cenu, a za tvoj komp taman. Za ostatak pojacaj ram.
7770 bi bio dobar izbor ali mislim da je jaka za tvoj komp.

Vidi i sta ce @velja_slash da kaze, uvek ima dobro resenje za stare kompove.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung Galaxy S3
Recimo 6670, uklopice se u cenu, a za tvoj komp taman. Za ostatak pojacaj ram.
7770 bi bio dobar izbor ali mislim da je jaka za tvoj komp.

Vidi i sta ce @velja_slash da kaze, uvek ima dobro resenje za stare kompove.

Gangnam stajl Smiley koliko sam skontao, radi se od am2 soketu, jel tako ?

Ako je kombinacija sa ddr2 memorijom, jednostavno ti se ne isplati da turaš unutra sedmu seriju...uzmeš lepo 6670 al sa ddr5 128bit, ili recimo 5770 ddr5 128bit, ili 4850, isto ddr5 i 128 bit Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 22
Zastava Pirot
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Apple iPhone 3GS
Hvala na preporukama. Imam jos jedno pitanje, posto se stvarno ne razumem ni u maticne ploce ni u sockete i te stvari, koliko bi kostala neka jeftinija ploca a da moze da podrzi neke novije graficke i procesore?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung Galaxy S3
Hvala na preporukama. Imam jos jedno pitanje, posto se stvarno ne razumem ni u maticne ploce ni u sockete i te stvari, koliko bi kostala neka jeftinija ploca a da moze da podrzi neke novije graficke i procesore?

Sve zavisi od toga koliko imaš para. Trenutno možeš jako jeftino da kupiš fm2 soket ploče i procesore sa integrisanim grafikama u sebi, koje šljakaju mnogo dobro...kao i uvek, poštena ploča nikad nije bila ispod 80eur Wink
A imaš naravno i rešenje za 30 evrića Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 4
Bas tako, ali onda probijas budzet, e sad ako nisi nestrpljiv predlozio bih ti sledece:
- FM2 ploca (koristice te jos dugo, tek je izasla)
- FM2 procesor APU (sa integrisanom grafikom) ne prejak, ali solidan quad core CPU + veoma dobra grafika
- 4GB ddr3 1600mhz

To te izadje nekih 200e, ako prodas to, baba ulozi, na konju si Smiley
Onda mozes da dodas i 6670 grafiku uz to i da sve to  zajedno jako lepo radi, mozda cak i jos 4gb rama pa da imas 8 ukupno.
Ako ne, uzimas ovo gore, a onda za par meseci kad skupis 50-60e dodas grafiku, jer ce komp bez problema raditi i tako, samo naravno neces moci da igras igrice na high i ti fazoni. Po meni se isplati, ti se odluci.

Ako kupis AM2/+ procesor dodas ovu grafiku i jos ddr2 rama, donekle sebi pucas u nogu jer vecina toga nestaje uveliko i potpuno je zastarelo, verovatno vec za godinu dana neces moci mnogo toga, a neces moci ni da upgrade opet.

Evo nadjoh i komponente
Ploca ~70e
http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-ga-f2a85xm-d3h-%28rev.-1.0%29/comp_comp_mboard/16/2445

CPU ~105e
http://www.itsvet.com/proizvod/amd-a10-5800k-3.8ghz-4mb/comp_comp_cpu/47/537

8gb kingstone ddr3 @1886mhz (isplati se uzeti ovu memoriju zbog grafike) ~40e
http://www.itsvet.com/proizvod/kingston-8gb-%282x4gb%29-1866mhz-ddr3-khx18c9t3k2-8x/comp_comp_ram/71/2031

Ako ne onda 4gb da ustedis 20e iste brzine kingstone ~20e
http://www.itsvet.com/proizvod/kingston-4gb-1866mhz-ddr3-hyperx-genesis-khx1866c9d3-4g/comp_comp_ram/71/1950

Grafika: Sapphire 6670 GDDR5 1gb ~65e
http://www.itsvet.com/proizvod/sapphire-radeon-hd-6670-1gb-gddr5-11192-14-10g/comp_comp_vga/130/2789

Sa grafikom ukupno 280e
Za tu cifru dobijas stvarno ekstra komp, poenta kod ovog slucaja je sto integrisana grafika radi u kombinaciji sa diskretnom i daju vecu snagu. Takodje kada nema potrebe komp radi samo na diskretnoj pa stedi sturuju, cuva komp... odlicna kombinacija
« Poslednja izmena: 20. Jan 2013, 11:12:33 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 22
Zastava Pirot
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Apple iPhone 3GS
Hvala ti puno,jako dobri saveti. Shvatio sam da od ove moje ploce nema nista. Mislim da cu da te poslusam i uzmem ovu kombinaciju, stvarno nisam toliko jak finansijski da mogu da za godinu dana uzimam novi komp.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung Galaxy S3
Hvala ti puno,jako dobri saveti. Shvatio sam da od ove moje ploce nema nista. Mislim da cu da te poslusam i uzmem ovu kombinaciju, stvarno nisam toliko jak finansijski da mogu da za godinu dana uzimam novi komp.

Koliko tražiš za staru konfu ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 22
Zastava Pirot
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Apple iPhone 3GS
Pa ovako, delovi koje prodajem su CPU - AMD Athlon dual-core 7750 2,7 GHz (oko 30e), graficka MSI Ati Radeon HD 4650 / 512MB GDDR3(oko 20e), MB ASUS M3N78 SE (oko 20e) i RAM 2GB DDR2 (10e). Inace ovo mozda ne izgleda kao prejaka konfiguracija, medjutim ja FIFU 13 teram na high, pokrenuo sam Far cry 3 - na low ali radi. Mislim da je 80e razumna cena. Uzimajuci u obzir da se ne razumem toliko u hardware kompjutera, moguce je i da sam povecao ali i smanjio vrednost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.