Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 647460 puta)
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung A50
Da ne otvaram posebno temu. Stiglo mi je novo LC POWER 925B 600W kuciste, sve extra radi, samo imam jedan problem, grade koje daju 3.3v, na instrumentu kada izmerim imam 2.50-2.60. Jer je opasno to, da ga reklamiram? Jos mi nije stigo procesor,tako da nista jos nisam kacio na njemu...
« Poslednja izmena: 17. Jan 2013, 23:36:27 od MaxSex »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Sony xperia
Pa to nije bas mali pad napona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 135
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung sIII
uzeo bih neki laptop da mi sluzi za net ( multitasking , tipa 4 browsera upaljena od jednom) .. i za obradu slika preko Photoshopa i preko Adobe Lightrooma ...  pa posto sam ispao iz stosa malo sta se gleda  interesuje me neka preporuka u rangu od 350-450 , najvise 500e
hvala unapred Ivan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 4
Generalno tebi treba dosta rama Smiley

http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/hp-ProBook-4540s-B6N81EA-17628/

Ja sam sa ovako necim  zadovoljan, samo sto je moj isao sa 6gb, a ti bi ovde trebalo bar jos toliko da ubacis, ne znam samo koliko mogucnosti ima, al to ti nije neka doplata.

Ako ne trazis mnogo kvalitetno kuciste, a hoces jaci hw, onda mozes i ovako nesto da gledas
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/hp-Pavilion-g6_2003sm-B5E06EA-+-poklon-2GB!-17597/

Slabiji CPU vise rama
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/hp-Probook-4545s-C1N28EA-+-Poklon-4GB-RAM_a!-18380/

Najbolja varijanta, blizu budzeta
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_pavilion_g6-2007em_-_core_i5-3210m_-_b5e14ea-19125

Jedna 14" varijanta
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/dell_inspiron_14z_n411z_-_core_i5-2450m_-_crna_-_411-1193-bk-17764

Zanimljive konfiguracije, sta god da uzmes generalno neces pogresiti, svi racunari su u tom segmentu donekle isit i svi podmiruju potrebe. Do nekih 80k jako su male razlike i nije neki izbor da se kaze WOW, ali sa druge strane sve to super radi. Kasnije su vec specificnije potrebe, jace masine, visi kvalitet, biznis varijante, ultra ...
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung Galaxy S3
Preskoči pavilione, najobičniji plastikanci Wink
Uzmi probook ko gospodin čovek (isto kao i ja Smile )   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 4
Slazem se, al ako mu ne radi posao, treba razmtriti Smiley

Skoro je ortak uzeo nekog paviliona nova serija, A6 proc unutra cini mi se, diskretna grafika, 8gb rama. Oko 60k ja mislim da ga je izasao Smiley

Kuciste jako lepo deluje, na ivicama gore je kao zaseceno, prosto ne deluje kao pavilion, a nema sta biti posto probook nije Smiley

Pavilion M6 serija je u pitanju, samo je taj sa slabijim CPU
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_pavilion_m6-1060sm_-_amd_fusion_x4_a8-4500m_-_b9a83ea-17226
« Poslednja izmena: 19. Jan 2013, 14:57:08 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 135
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung sIII
ok hvala na brzim odgovorima . Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 22
Zastava Pirot
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Apple iPhone 3GS
Ovako, potrebna mi je pomoc za odabir gamerske graficke kartice i procesora, a da zajedno bude do 200e. Bitno mi je da graficka bude DDR5 i da mogu, kada izadje, da pokrenem Rome 2:TW na high, ukoliko je to moguce, a mislim da jeste.  Inace maticna ploca je ASUS M3N78 SE - http://www.asus.com/Motherboard/M3N78_SE/#specifications , a nisam planirao da uzimam novu, pa bi trebalo da podrzava komponente. Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows
Browser
MSIE9.0
mob
LG Nexus 4
Za te pare ni g od gejmerskog, jer te dobra grafika ili CPU izadju pokedinacno 150+

ustedi jos 50e pa ganjaj onda.

pogledacu sta ti pase kad budem za kompom, ali neka 7770 + odgovarajuci CPU bi radili posao
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 22
Zastava Pirot
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Apple iPhone 3GS
Ja sam se malo za*ebo, nisam racunao prodaju trenutnih kompenenata, sto bi dodalo jos bar 40-50e, a i bakica ce da pomogne malo, 20-30e nadam se.
Malo sam trazio po netu, i ovaj procesor odgovora za maticnu plocu - AM3 AMD Phenom™ II X4 955, 3.20GHz/6MB BOX Black Edition , a kosta oko 90e. Sta mislite?
« Poslednja izmena: 19. Jan 2013, 17:47:05 od veljkogl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.