Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 647456 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung Galaxy S3
To ti je bzv, po mom mišljenju, jer ćeš staviti grafiku koja je mnooogo brža i bolja od svega ostalog...za nekih 7k dinara možeš da pazariš 6670 128bbit 1gb ddr5 koja je mnooogo jača od te koju imaš sad, a opet nekako lepo leže na ostatak konfiguracije, tera sve igrice kako treba, a opet nije nešto preterano skupa.
Možeš naravno da kupiš i to što si mislio, ali jedino pod uslovom da ćeš u skorije vreme menjati konfiguraciju, jer u suprotnom, stavljati takvu grafiku, na stariji komp, nema nekog preteranog smisla.

edit :

@ maxsex

To kućište i napajanje u principu i nije toliko posle. Ovde na poslu sam u kompu imao chieftec 400w čini mi se, koji je riknuo pre godinu dana, pa sam metnuo spire napajanje od 500w koje i dan danas šljaka bez ikakvih problema, a često smo imali nestanke sturje na sekund bukvalno....tako da recimo da je to skroz ok...
« Poslednja izmena: 08. Nov 2012, 10:15:22 od Velja_Slash »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
SonyEricsson T630
max...racunar za 265 eura. hm.cek da pokusam naci nesto

http://www.gigatronshop.com/procesori/intel_core_i3-3220_3.3ghz_box-18223.........INTEL CORE I3-3220 3.3GHZ BOX
12.990,00 din

http://www.gigatronshop.com/maticne_ploce/gigabyte_mb_-_socket_1155_-_ga-h61m-s1-16372....GIGABYTE MB - SOCKET 1155 - GA-H61M-S1
4.670,00 din

http://www.gigatronshop.com/memorija/kingston_2gb_ddr3_hyperx_blu_1600mhz_cl9_-_khx1600c9ad3b12g-7045.......KINGSTON 2GB DDR3 1.390,00 din  x 2!!!!!!!!

http://www.gigatronshop.com/hard_diskovi/seagate_500gb_3.5_sata_iii_16mb_barracuda_7200.12_-_st500dm002-11513..........SEAGATE 500GB, 3.5", SATA III, 16MB  6.990,00 din

Za ostatak love uzmes kuciste i napajanje (mada nema mnogo ostatka do 30 000 ali ok).
solidna grafika ti je u procesoru pa ti ne treba dodatna graficka karta.
pazi ovo je solidan racunar ali ne ocekuj igranje najnovijih igrica jer je to nemoguce sklopiti za ovaj novac.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2012, 10:47:04 od akreca »
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 4
Mnogo bolje resejen je da se uzme APU, za tih 12k moze da uzme cini mi se najjaci model iz nove serije.
U kome je grafika koja ne moze da se poredi sa Intelovom.

Sve zavisi za sta komp sluzi, nisam video pitanje.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung Galaxy S3
Mnogo bolje resejen je da se uzme APU, za tih 12k moze da uzme cini mi se najjaci model iz nove serije.
U kome je grafika koja ne moze da se poredi sa Intelovom.

Sve zavisi za sta komp sluzi, nisam video pitanje.

Low gaming, tako da FM2 platforma radi posao bez ikakvih problema Smiley
Čak šta više, vrhunske su im grafike Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 4
Milina Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung A50
E sad,gledao sam malo jeftinije da prodjem, i sad ne znam sta da uzmem, sta bi ste vi uzeli:

CPU AM3 AMD Athlon™ II X2 Dual-Core 270 + AMD Radeon 6570 Powercolor 1GB/DDR3,/DVI/HDMI/D-Sub/128bit

ili

APU FM2 AMD A6-5400K, 3.6GHz/ Radeon™ HD 7540D/1MB/Black Edition

ili nesto trece?

@akreca
Hvala na savetu, ali mislim da je amd isplatljiviji Wink
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
SonyEricsson T630
ja ti garantujem da ces imati problema sa drajverima za apu. amd jeste jeftiniji a za par dana koristenja shvatices i zasto.
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 4
Akreca, jel si cuo negde za probleme? Ili vuces traume od AMD iz mladosti?  Smile

http://www.winwin.rs/procesor-apu-fm2-amd-a8-5600k-3-6ghz-radeontm-hd-7560d-4mb-black-edition.html
Uzmes ovo, kosta koliko onaj procesor + grafika.

Kasnije, kada god ti padne na pamet da hoces jace, dodas grafiku, i dobijes ekstra resenje, jer rade uskladjeno i dosta podigne performanse. Nisam jos video objave, ali trebalo bi da FM2 platforma prihvata i kartice 7xxx serije, FM1 prihvata do 6670 modela, sto je opet ekstra, ali za kasnije bi bilo dobro da prosire.
« Poslednja izmena: 09. Nov 2012, 13:37:53 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung A50
Mislim da je ovo previse, nije to potrebno meni,vec ljudima koji ne upotrebljavaju toliko pc. Vise za upotrebu igrica tipa Angry Birds, Chicken Invaders i slicno.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 454
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
SonyEricsson Xperia X1
Wow, kako neces Smiley astra clasic 1.4 benzin, gtc 2.0 diesel  Smile

ako je tako onda nema komentara
procesor ti je relativno zastario sto znaci i ploca.
odabrao si vrhunski brend za graficke karte i odlicna je. jedina mana joj je propusnost memorije od samo 128 bita.
na igricama ces definitivno osjetiti razliku u igri ali opet neces postizati vrhunske rezultate zbog procesora.
neki od procesora soc1155 bi bio savrsen za tu graficku ali to je vec preveliko ulaganje.
moj savjet, uzmi tu graficku i miran si sa tim racunarom bar jos godinu dana za najnovije igre.
znam da mi je racunar zastareo ali to sam pazario pre 5-6 god da dodam jos da je i ploca GIGABYTE
GA-965P-DQ6 tad sam za nju dao 205eura al nebitno tad je to sve kostalo mnogo neznam dali cu skoro bit u prilici da sve bas promenim al grafiku moram zbog DirectX 10 to me pritiska..

To ti je bzv, po mom mišljenju, jer ćeš staviti grafiku koja je mnooogo brža i bolja od svega ostalog...za nekih 7k dinara možeš da pazariš 6670 128bbit 1gb ddr5 koja je mnooogo jača od te koju imaš sad, a opet nekako lepo leže na ostatak konfiguracije, tera sve igrice kako treba, a opet nije nešto preterano skupa.
Možeš naravno da kupiš i to što si mislio, ali jedino pod uslovom da ćeš u skorije vreme menjati konfiguraciju, jer u suprotnom, stavljati takvu grafiku, na stariji komp, nema nekog preteranog smisla.

jeste da za7k mogu da pazarim ali nikad se nezna mozda budem u skorije vreme menjao ostatak pa nebi da mi opet uzima pare ta graficka jeste da ovoj nije tu mesto zbog tehnoloskog napredka ali sad mogu samo toliko da se protegnem  Smile

zahvaljujem se svima na odgovorima i u velikoj meri ste mi pomogli da se tehnoloski malo oporavim  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 09. Nov 2012, 17:01:56 od drazenlj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.