Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 644056 puta)
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung A50
Ma dobro, to stoji, jeste grafika mi je tu najvise vredna ali mislim da mogu za nju da uzmem bar 100e.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Другари, треба ми помоћ.
3 ствари.

Прва је тастатура:

Пре 2 године сам купио предркану тастатуру за око 2000 динара. Имала је удубљене дугмиће онако, све супер, екстра удобно и сјајно. Сјебао сам је после 3 године и бацио. То је било пре неких 6 месеци, чак сам и имао тему овде. Углавном бацио сам је, не сећам се тачног назива, али мислим да је била нека лоџитехова. Ако можда неко зна која је тачно и где бих могао да је наручим код нас па да је узмем, или еку сличну, јефтину.

Друга ствар миш. Дајте неки баш добар за мале паре.

И задње звучници. Хоћу предркане звучнике да узмем за мале паре  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
HTC Sensation
Пре 2 године сам купио предркану тастатуру за око 2000 динара.
Сјебао сам је после 3 године и бацио.
То је било пре неких 6 месеци.
Hahahaha  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung Galaxy S3
Другари, треба ми помоћ.
3 ствари.

Прва је тастатура:

Пре 2 године сам купио предркану тастатуру за око 2000 динара. Имала је удубљене дугмиће онако, све супер, екстра удобно и сјајно. Сјебао сам је после 3 године и бацио. То је било пре неких 6 месеци, чак сам и имао тему овде. Углавном бацио сам је, не сећам се тачног назива, али мислим да је била нека лоџитехова. Ако можда неко зна која је тачно и где бих могао да је наручим код нас па да је узмем, или еку сличну, јефтину.

Друга ствар миш. Дајте неки баш добар за мале паре.

И задње звучници. Хоћу предркане звучнике да узмем за мале паре  Smile

Tastaturu guglaj, miša imaš do jaja gigabajtovog lasera 1000dpi u winwinu a zvučnike predrkane za male pare nemaš...prvi neki sistem 2.1 kod mene nema ispod 3k dinara...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows
Browser
MSIE9.0
mob
LG Nexus 4
Ne postoji nista predrkano a jeftino, inace ne bi postojalo skupo zar ne?

Druga stvar uzeo pre 2 koeistio 3 I bacio pre 6meseci. Pa kako to izracuna svega ti? Btw jeftino je relativan pojam.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Druga stvar uzeo pre 2 koristio 3 I bacio pre 6meseci. Pa kako to izracuna svega ti? Btw jeftino je relativan pojam.

WinWin.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Sony xperia
Ne zelim da skrecem sa teme ali me nesto zanima. Zasto je toliko protivljenja Aceru? Dva ih imam i ne vidim nesto lose da rade, nesto losu finalnu obradu. Dolazili su mi na reinstalaciju Asusi, Dell-ovi ... i kada ih pogledam, ova dva su mi nekako tanji, prihvatljiviji.

Jos koliko citam po netu, u odnosu, npr. na MSI, Acer je u svetu puno zastupljeniji. Na nekim sajtovima citam da je druga firma u svetu i puno postovanija nego neke kod nas "izvikane". Sem toga ne da se zapostaviti da su kupili Texas instruments. Tako da nisam bas nesto siguran da su neke tamo kineske igracke.

Jedan lap top, dual kor ( naravno Intel Smiley ) cerka koristi, extensa serija, anti shock sistem harda i da ne nabrajam, vec cetvrtu godinu bez ikakvih problema. Drugi zenin sa I3 procom, star oko godinu, fersa samo tako. Jedina mana, sto kada su uzeti, nije mi bilo stalo do odvojene grafike.

Pre nekog vremena sam ovaj sa I3 procom testirao. Iako je dual core prikazuje 4 jezgra. Zanimalo me je kako bi odradili render u Vegasu u odnosu na masinu sa Intel 9550 procom. Ispalo je za duplo duze vremena. Pa to je ko zna koliko desetina puta krace nego cetvorka sa Bartonom od pre 5 god. jedino zbog graficke teze izlazi na kraj sa 3D maxom. Ali njega i ne mislim da ubacujem vec probano radi iskustva, sta, kako, koliko ...

Zaista bi me zanimalo razlozno objasnjenje takvom stavu ovde.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung Galaxy S3
Kažeš Acer extensa, to je ubedljivo najskuplja acerova serija, kao hpov elitebook, i još pritom retko gde ima da se kupi kod nas...tu je obrada mnoogo bolja od ovih acera koji se valjaju za 300-350eur...verovao ti ili ne, sad trenutno u servisu imam Acer-a aspire 5750g sa i3 procesorom...čovek je dao 400eur, a za još malo para je mogao da pazari probook...meni se lično ne sviđa, jbt, nov laptop, tastatura škrpi...jebo to...a da ne pričam o support sajtu sa koga je maksimalni download 75 kbps...usro sam se dok sam skinuo driver od 250 mb...
Nemam lično ništa protiv acera, osim te krajnje obrade koja je katastrofalna....to ti je kao što u automobilskom svetu ljubitelji vw neprestano pljuju italijanska vozila po kvalitetu završne obrade...a ja vozim fijata već par godina i mogu da se složim sa njima...ako me kapirate  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 4
Da ne ponavljam sta je velja rekao ...

Inace, ja nisam protiv acera, vec naglasim da svako bira sta zeli.
Ja preferiram racunar po mojim potrebama, i npr. idealni izbor je bio HP probook, da sam imao vise para bio bi npr. neki mbp (mada mi se ne svidja mnogo mac), jer u to vreme nije bilo izbora, a sada lenovo nisam siguran kako se zove serija 14" kao ultra.

Da igram igirce, a nemam kesa, sigurno bih pazario acer, zasto, pa prost razlog, dobijes bolji hw, za manje para. To nije sigurno zbog cenovne politike ili ne znam ni ja cega, vec jednostavno u istom segmentu daje nesto slabije od konkurencije. To ne znaci da ce acer od 60k biti losiji od hp ili toshibe od 40k.

Cak sta vise, kada sam kupovao bas u radnji do mog stajao neki dal bese lenovo ili asus, znaci plastika katastrofa, jednostavno ne bih uopste uzivao u radu na tome, a bio cak 1k skuplji od mog, ali je imao i5 unutra, dok je moj i3.

Prosta racunica, za svakog ponesto, sto je dobro.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
[img][/img]

ovo je moja masina ...znaciii ludilo pravo!!! sam SAM je sastavio ... the beast on the block!!!!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

my comp .jpg
(1678.15 KB, 1920x1280)
« Poslednja izmena: 27. Sep 2012, 13:27:51 od Hazbija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.