Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 645729 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Jedno pitanje u vezi servisa, u slucaju reklamacije komponente u garantnom roku jel bolje nositi je u servis pravo ili prodavcu?
« Poslednja izmena: 27. Sep 2012, 13:32:12 od mrgudin »
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung Galaxy S3
[img][/img]

ovo je moja masina ...znaciii ludilo pravo!!! sam SAM je sastavio ... the beast on the block!!!!

HAHAHAA sad se sećam ovog wd grina Smiley
e moj zemljače, kad bi ovo imalo barem wd black seriju, ili ne daj bože ssd, video bi šta je brzina Smiley
sa ovim hardom voziš brabus mečku na plin koji je zavrnut da manje troši Smiley

Neka si sam sklopio, to je dokaz da se sa parama pamet ne može kupitni, nego samo glupost od konfiguracije poput ove !

@mrgudin : Nosiš prodavcu gde si kupio, pa on šalje u servis Wink tako ti je najjednostavnije Wink
« Poslednja izmena: 27. Sep 2012, 13:32:44 od Velja_Slash »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Hvala Veljo.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
[img][/img]

ovo je moja masina ...znaciii ludilo pravo!!! sam SAM je sastavio ... the beast on the block!!!!

Licno...taj HDD mi strci na toj konfiguraciji.
SSD bi ti legao kao stvoren, a sad ih imas vec za 10.000 od 120 GB. 
Neka sluzi duplo koliko je garancija  Smile

Sto se tice ACER-a, kao i svaki proizvodjac, i oni imaju high-end i low-end proizvode.
Licno, ja sam se razocarao u pojedine HP modele u toj nizoj cenovnoj klasi, dok, recimo sa Acreima nisam imao previse losih iskustava.
U principu su to licni afiniteti i ono sto jednom smeta, drugome ne, i tako u krug.
Do pre godinu dana se nije znalo za Samsung lapove, a sada ih svi kuju u zvezde.
Pre par godina Lenovo je bio nepoznat i svi su ga gledali sa podozrenjem, a sada, realno nudi bolju ponudu od drugih u pojedinim situacijama...

Sve je to vrzino kolo, i samo je pitanje koliko se ko snadje.
Meni je naisao Asus-ov lap, A serija, koji ovde ne moze da se nadje, donet iz svajcarske, 4 sata rada sve u svemu.
Cenovni rang...oko 600 eura. Meni dosao za nesto malo vise od 300.
Prezadovoljan kompletnim utiskom.
Od finalne izrade, do rada.
Jednostavno, kako ti sta naleti...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
LG Nexus 4
Citat
Neka si sam sklopio, to je dokaz da se sa parama pamet ne može kupitni, nego samo glupost od konfiguracije poput ove !
  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
E pa veljo ... pojma nemas izgleda! Ocigledno ti mozak radi na malu konfiguraciju! Trenutno mi je WD grin extra,nikakvih problema ...a dok ne upalis ovakvu masinu ...ne mozes ni da osetis kako radi! SSD je lako nabaviti i staviti,al mi je bila potreba hard diska...s'obzirom da su poskupljali zbog razloga sto se desilo ...morao sam staviti taj!

... al zemljace moras malo prelistati neke stvari i dobro pogledaci o cemu se radi ...da bih mogao da pricas o necemu Wink .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 4
Au hazbija, ovo je tema za savete ako hoces da pokazujes svoju "pamet" i (ne)znanje o racunarima, vidi sa veljom na pp ili sa kim zelis vec, ko ima volju da se petlja sa tobom, ovde verujem niko.

Zadovoljan si masinom? Super to je najbitnije. Sa tom masinom se mogu cuda napraviti, a ti vidi dal si pametan, probaj nesto da uradis, ako ne nastavi da igras igrice i kad ugasis gledas masinu od 90k koje su ti vrv mama i tata dali, budi srecan i dolazi na forum da smaras ljude kako si ti sam sastavio komp i kako je on najbolji ma sta to znacilo. To bi bilo to, ne ocekujem odgovor, a nadam se da ako ga bude, da ce neko od modova obrisati i  tvoj i moj ...

Toliko

Da se vratimo na temu. Saveti za kupovinu. Ako treba nekom nesto, izvolite, pa da se ispomazemo i lepo druzimo.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Sony xperia
Velja_Slash, Celavi i Fman, hvala momci.

Verujte to sta ste naveli nisam jos primetio. Da li sam te srece, ne znam. Ovi sto su kod mene, su bas ... ono. Ne kazem da Velji ne verujem oko skripanja tastature. Daleko bilo, vec me zaista pomalo zacudilo to oko zavrsne obrade. Ja takvih iskustava nisam imao. Sa moje strane sam pa imao vise neprijatnosti sa Dell-om i to itekakvih kod ljudi. Zadnji primer, da je covek 2 dana nakon kupovine, vratio uzeo drugi i nakon 2 nedelje i njega vratio. Da ne duzim pricu oko ostalih. Dok za razliku od vas dvojice sa Acerom nisam imao nikakvih problema.

Momci, zaista se zahvaljujem jos jednom na izdvojenom vremenu.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2012, 21:29:02 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
E pa veljo ... pojma nemas izgleda! Ocigledno ti mozak radi na malu konfiguraciju! Trenutno mi je WD grin extra,nikakvih problema ...a dok ne upalis ovakvu masinu ...ne mozes ni da osetis kako radi! SSD je lako nabaviti i staviti,al mi je bila potreba hard diska...s'obzirom da su poskupljali zbog razloga sto se desilo ...morao sam staviti taj!

... al zemljace moras malo prelistati neke stvari i dobro pogledaci o cemu se radi ...da bih mogao da pricas o necemu Wink .

Kako god da tebi radi, ili da mislis da radi, sa SSD diskom bi oseio ogromnu razliku.
Tu konfiguraciju si sam mogao sklopiti za 85 000.
Dodas jos SSD za 10.000 i imas mnogo bolju konfiguraciju.

Molba za tebe, i zaista ovo shvati kao molbu, nemoj dolaziti ovde sa tim nastupom.
Ako neko kaze da je konfiguracija glupa, ne znaci da si ti glup, samo da se to moglo bolje sastaviti.
Ako ti to kaze troje ljudi ovde, to je vec simptom da postoji nesto iza te price.
Niko od nas ne govori napamet, svako od nas govori iz iskustva, koje pojedinci ovde imaju jos od perioda commodore racunara.
Prelistavanje i retrazivanje po netu ti ne znaci nista dok ti sam ne sklopis masinu i vidis kako radi.
Odvojio si dobre pare za svoj racunar i to je ok.
Ukoliko si dosao ovde da likujes i pravis se pametan, zaobidji ovaj forum.
Ukoliko si dosao da saslusas sta ti ljudi kazu,i ti da podelis koji savet, dobrodosao si.

Ziv bio i lep boravak na forumu  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 4
Evo ko je skoro pitao za jeftinije laptopove i celerone, ja bih bez razmisljanja pazario ovo. Net, blea, filmovi, sve moguce Smiley

4gb rama nece osetiti koliko god tabova, ja znam da otovrim i po 30ak u 2 browsera, pa ne stucne sa tom kolicinom, ddr2 memorije, a ova je jos brza.

38.999
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/hp-ProBook-4530s-B0Y04EA-+-Poklon-2GB-Sodimm-17507/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_content=Laptop%2Bsa%2Bstilom%2B!&utm_campaign=facebook
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.