Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 647419 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 4
ni meni nista nije jasno Smiley

i zasto toliko potenciras plocu, slazem se da treba jaka, ali kad ne znas sta ces dalje. A pritom nam ne kazes sta zelis, pa da ti pomognemo, a sa druge strane pitas? Smiley

iskreno mislim da imas vise para, a ne znas ni sam bas najbolje sta ti treba. .. nego onda mi nije jasno kakav popust cekas...

Mozda je i tajna sta ce ti Smiley a mozda i da imas najjaci u kraju Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja sam samo pitao da li znate kada se ocekuje da ce pojeftiniti pc komponente, a ne i da mi preporucite koju komponentu da  kupim.
Msm da sam dovoljno sposoban sam da odlucim koja mi komponenta najvise odgovara za moje potrebe(kakve god one bile) i msm da je bzv komentarisati "da imas najjaci u kraju".
Jednostavno pitao sam, dobio odg, i to je to, sve dalje je off.
Da li cu ja te komponente koristiti za igrice ili za neke ozbiljne programe i sl, ili eto da cuci u kucistu, msm da je to moja stvar,zar ne?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 4
jap, potpuno si u pravu Wink

onda ti odgovorih u prvom postu, a kako si kacio linkove delova i nastavio o tome, logicno da smo pomislili da se radi o tome ...

Nist odlucuj onda, za popuste znas, a evo ti i jedan tekst. Ova tema ondak nije za dalju raspravu (pod tim ne mislim svadju) Smiley

http://business.benchmark.rs/it_trziste/mishljenje_pravi_trenutak_za_kupovinu_rachunara
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Hvala na linku, taman posla da se raspravljamo oko beznacajnih sitnica Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nec Vivaz U5i
Sta mislite o ovim slusalicama?

http://www.gigatronshop.com/slusalice/genius_hs-g500v_slusalice_sa_mikrofonom-16588

Da li zuljaju usi jesu dobri basovi.itd,da li su bucne dosta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung A50
Imas komentare na it svetu, koliko vidim, extra su Smiley

http://www.itsvet.com/proizvod/genius-hs-g500v/comp_comp_headphones/41/1670
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.12
mob
Samsung Galaxy S3
Ja sam samo pitao da li znate kada se ocekuje da ce pojeftiniti pc komponente, a ne i da mi preporucite koju komponentu da  kupim.
Msm da sam dovoljno sposoban sam da odlucim koja mi komponenta najvise odgovara za moje potrebe(kakve god one bile) i msm da je bzv komentarisati "da imas najjaci u kraju".
Jednostavno pitao sam, dobio odg, i to je to, sve dalje je off.
Da li cu ja te komponente koristiti za igrice ili za neke ozbiljne programe i sl, ili eto da cuci u kucistu, msm da je to moja stvar,zar ne?  Smile

Ako si tako stručan i siguran, koji nas đavo uopšte pitaš ???
Naravno da će komponente pojeftiniti, jednog dana kad izađe nešto novije...mada vidim da si stručan i iskusan u IT-ju, pa mi nije jasno, koji đavo uopšte koristiš ovakve forume, jer je ovo ipak za obične smrtnike  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
BlackBerry 
Evo ljudi sta mi je sastavio jedan dobar covek: http://www11.zippyshare.com/v/58175946/file.html

Samo umesto graficke ide ova http://www.emmi.rs/grafi%C4%8Dke-kartice-(vga)-vga-amd-radeon-7750-gigabyte-oc-1gb-ddr5-hdmi-dv.11.html?productId=21733 ili ova http://www.emmi.rs/grafi%C4%8Dke-kartice-(vga)-vga-geforce-gtx550-ti-msi-oc-1gb-ddr5.11.html?productId=24696 ne znam jos.

E, sad, da li vredi dati vise para za kuciste i bolje napajanje ili uzeti sastavljen komp, konkretno ovaj http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/BC-desktop-racunari/BCGROUP-CENTURION-17361/ sa boljim procesorom i vecim hardom, dobrom grafickom ali kineskim napajanjem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.12
mob
Samsung Galaxy S3
Pa nije ovo ništa specijalno Wink
Bolje uzmi malo bolje kućište i sklopi komp sam, i promeni ovu memoriju, stavi nešto na 1600 mhz ko čo'ek Wink
I dodaj još neku kintu pa uzmi 7770.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
BlackBerry 
Brate, evo budzet tebi u ruke, 40000 rsd, budi zlatan i sastavi mi komp  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.