Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 731 732 734 735 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1411266 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Samsung wave
Citat
Skupili se novci, oko 30000 rsd, za neki netbook, ali narvno ne znam koji pa bi pomoć bila preko potrebna.
Pored neta i office-a bilo bi dobro da moze da vuce bez seckanja, recimo neki hd mkv od 2-3gb. Vise od toga ne treba.
Vec sam bio spreman za toshibu nb 520 al od pre par dana nema ga nigde. Privukao me i Acer ao 722, ali kad sam dotakao tastaturu i video kvalitet izrade...odvukao me je.
Help

Ako oces da gledas HD film na netbook onda definitivno zaboravi na intel atom i idi na amd fusion C-50.Jer amd pusta 1080p bez problema a intel atom se muci i sa 720p.Takodje amd ima grafiku koja daje 1366x768 rez a atom samo 1024x600.Takodje ti netbook su na 12 inca dok je ovaj na 10 inca.Znaci za gledanje filmova i citanje je mnogo bolji C-50.E sad ako su ti bitne perfomanse procesora tu je intel bolji.Ali ako kupujes netbook zbog jakog procesora onda uzmi za te pare 15 inca i imas dual core.Znaci definitivno za 30 soma treba uzeti C-50 a ako neces amd-a onda nema potrebe da dajes toliko para kad za 260 evra imas N570 atoma koji je najaci procesor u aplikacijama.Naravno ni N570 ne moze da pusti full HD.E sad acer 722 je trebao da bude evolucija u netbook medjutim na zalost postoji jako veliki problem sa pregrevanjem tako da je to losa opcija.Sad su izbacili neku modifikaciju 722 koji je isti a ima CPU malo jaci(mislim da je C-60) i to bi trebalo da bude zamena za 722.Ja ti preporucujem ovo:

http://www.gigatronshop.com/netbook_racunari/asus_eeepc_1215b_-_red047w-11844

Ovo je ista masina sve kao acer 722 osim sto nema problem sa hladjenjem.E sad vidi da uzmes njega.Ili ako bas oces atom-a onda ovako nesto:

http://www.gigatronshop.com/netbook_racunari/asus_eeepc_1015px-blk015w-11435

Manje ovog su : 1) manja rezolucija 2) manji ekran 3) vise grejanje 4) manja trajnost baterije 5) ne pusta full HD video

Prednosti su : 1) Jaci procesor u aplikacijama

E sad vidi sta ti treba pa odluci.

Šta mislis o ovom Asusu  http://www.gigatronshop.com/netbook_racunari/asus_eeepc_1015pn_-_whi044s-8585
Gledah neke testove na yt i ne samo da moze sve sto meni treba nego i neki light gaming videh  Smile
Intel dc, a ovo ga valjda izdvaja posebno - Nvidia ION2 512MB. Mislim da za ove pare ne moze bolje.
Naravno, dodao bi još 1gb rama.

E, da, hvala na pomoći.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2011, 15:56:45 od Low Rider »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia E71
Ja imam Asus 1015pw i razočaran sam,ako nemate laptop nemojte uzimati netbook bolje sačekajte skupite još 5000din i kupite laptop.Wireless je očajan jedva hvatam u susednoj sobi,radi slabo i sporo pa sam morao da instaliram XP.Jedino što je dobro što je mali i zgodan za nošenje zato sam ga i uzeo i kućešte je lepo odrađeno.Plastika je kvalitetna ne škripi ništa sve stegnuto kako treba,btw ja sam uzeo u gold boji.Platio sam ga oko 26000 bolje da sam uzeo neki tablet bar da bude fensi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
LG Nexus 4
jes bolje ... al i kosta otprilike 3x vise Smiley
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
Imam dva pitanja:

Da li je domet prijema 802.11n signala na Notebook-u bolji nego recimo na b/g sa smartphone.. tj jacina signala ?

Vidim da svi Notebook racunari dolaze obicno sa sa Windows 7 Home Premium 64 bita..da li se na njh moze podici Windows 7 ultimate i da li radi ok naravno na jacim Notebook-ovima ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
imam jedno pitanje...imam ovu maticnu plocu Gigabyte GA-P31-DS3L i ovaj procesor intel pentium dual CPUE2160 1.8GHz...hteo bih da zamenim procesor a ne znam koji da uzme pa ako moze koji savet..hvala ..graficka je GE-Force 8600gt,4 gb ddr2 800MHz...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
LG Nexus 4
sve si rekao sem najbitnijeg ... koliko para si spreman da izdvojis ... koje su tvoje potrebe?  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
blackberryNepoznat
Browser
Blackberry 8520
Da,to sam zaboravio da napisem..odvojio bi do 100e za procesor..a najvise ni treba za igrice..sve ostalo sto mi treba radi odlicno..da,zamenio bi I graficku,za nju bi dao do 100,120e
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
LG Nexus 4
za ukupno da kazemo 220 ... na tvom mestu pazario bih ovakvu kombinaciju

http://itsvet.com/proizvod/powercolor-radeon-hd-6850-1gb-gddr5/comp_comp_vga/260/2351 125e
http://itsvet.com/proizvod/intel-core-2-duo-e7500-2.93ghz-1066mhz-3mb/comp_comp_cpu/46/328  90e

zbirno 215e Smiley

a ako ti nije frka da sacekas ... ustedis jos 20e vise od planiranog ... i pazaris neki c2q ... ta ploca bi trebalo da podrzava ... proveri znam da kod mene p35 moze ... a socket je isti samo dal podrzava quad p31

procesor je odlican sigurno ... imam iz c2d serije e6550 ... 2.3 ghz ... sve mi radi super sto sam igrao (mada se ne igram puno) ... ali zato opet koliko god ga opteretio programima nema problema ... tako da ovaj iz 7xxx serije sa 2.9ghz bi trebao biti super

vidim da ima novijih pentium coreduo ... za manje para ... sa 2mb kesa frek i 3.3 ghz za 70ak eur ... ali ne verujem da su dobri kao ovaj iznad ... nemam vremena sada da trazim uporedne rezultate i razlike ... odavno ne pratim toliko hardware ... pa ako te ne mrzi procesljaj malo po netu  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
pogledacu..hvala na odgovoru...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Koju matičnu uzeti za ove komponente, u istom cenovnom rangu (do 80 evra), uz 22" monitor ?

AMD Athlon II X3 455 3.3GHz 1.5MB 
Radeon HD 6770 1GB GDDR5
KINGSTON 4GB 1333MHz DDR3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 731 732 734 735 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.