Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 729 730 732 733 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409358 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung Galaxy S9+
Ma znam da ne treba nego ocu da objasnim da tamo i punjac dodje u full pakovanju.Pise tacno koje su specifikacije punjaca , zatim ima koji su modeli podrzani a na punjacu dobijes i onaj zig nokia telefona da znas da je punjac original.Nemam ja nista protiv da na buvljaku prodaje lik tako robu otpakovanu ali ti dodjes da kupis mob i dobijes pakovanje neku njihovu kutiju a telefon cak nije ni zapakovan normalno....Mene jako nervira i to sto kod nas na pola uredjaja daju uputstvo na lupam Turskom, Madjarskom i... a na Srpskom dobijes 1 stranu prevedenu.Znam da dobijes i na Engleskom uputstvo i OK i znam Engleski ali necu u Srbiji da prevodim Engleski nego ocu na Srpskom.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 500
Zastava Kula
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG T385
Hardver je nevazan ako laptop ne radi tj ako nije optimizovan.Video sam desetine MSI laptopova sa konf istom kao moj al ne rade.Kako to?Pa tako sto ih je pravio MSI.Jednostavno ne naprave masinu ko svet i stalno nesto zakucava , zamrzava i...Kod lenova to mnogo bolje rade i kod dell-a.Znaci nije sve u hardveru.U sustini sam pobornik price bolje da uzmes losiji hardver a da se ne kvari nego bolji hardver a krs.Medjutim obicno predlazem ljudima prema njihovim potrebama.Ako neko oce gamer laptop po svaku cenu onda mogu ja da truckam o kvalitetu do ujutro al taj neko oce igre i cao.Vecina se zalepi za dobar hardver.Vecina i ne moze da shvati zasto HP probook sa losijom konf kosta 80-100 evra vise od HP-compaq sa bojim hardverom.Jednostavno kod lapa je sve u tome kako ga sklope, od kojih materijala i kako je masina optimizovana da radi.Nesto naprave da radi ko Svajcarac a nesto ko Albanac.Kazem ti ja sam moju masinu laptop platio dosta i mogao sam da sam cekao da dobijem mnogo bolje ali veruj mi jednostavno uzivam dok koristim laptop i nemam muke sa crkavanjem i servisima.Za tako nesto bi uzeo i duplo losiji laptop nego sto imam sad.Jer ovo je Srbija i ovde je servis cimanje.Zato bolje losije al kvalitetnije.....U zivotu sam shvatio da sve sto sam kupio lose sam se debelo zajebao i na kraju dosao do toga da kupim kvalitetnije.........  Smile

pa da,da,shvatam,ali to ti je srpsko trziste.a gotovo sam siguran da za 100,200 e se u inostranstvu mogu naci isti ti laptopovi koji su ovde najskuplji Smiley Jer to tako ide : ) bar ja tako mislim Wink ja cu sebi instalirati xp,skinuti drajvere sa neta nedje i to je to Smiley valjda ce mi sluziti dobro Smiley  Samo da se ustosim malo oko tog rada laptopa,baterije i slicno. kako sve to radi,funkcionise i slicno. Posto sta,ovaj desktop pc je ono,mogu da skontam sta mu kad i ne radi,a laptop manje poznajem,pa ce mozda biti malo teze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
SonyEricsson Xperia mini
Citat
Full HD obavezno i ako moze nesto oko 37 do 40 inca?

Имаш овај на пример :

http://www.amazon.co.uk/LG-37LD420-widescreen-1080p-FullHD/dp/B003A4H6U0

Oн ти је по продавницама (у Србији) тачно у тој граници од 500 евра, можда 510.

А овај сонијев који си ти пронашао ти је на неким акцијама, најмање 590 евра, бар што сам ја пронашао.

Dvoumim se izmedju ova 3.

http://www.lg.com/hr/tv-audio-video/televizori/LG-lcd-tv-42LD420.jsp

Pa ako moze preporuka za jedan od ovih, prilicno mi je hitno  Smile
Ovaj LG od 42 incha kosta tacno 500eura i dostupan je vec sutra.
Sony i ovaj drugi LG nisu dostupni, treba da se naruci, sa tim sto ne znam cijenu ni jednog od njih.Hvala.

Nisam se jos odlucio za tv, posto nema vise ovog LG-a od 42 inca, pa sam nasao ovaj

Sto me stvarno mnogo privlaci, cijena mu je oko 550eura. Kupio bi ga ali bi volio prvo da cujem vase misljenje.
Da li Phillips televizori imaju problem sa zvukom ili je to samo mit?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
@bora82 moze misljenje o ovim Notebook-uovima:

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/dell_vostro_3550_core_i5-2410m_-_srebrna_-_not03040-11677
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/_dell_inspiron-n5010-15r-core_i5-11088

Vise sam zagrijan za ovaj prvi..interesu je me da li je to ok cena..tj. da li postoji bolje za te parae...ne zanima me MSI HP Toshiba,a ni Asus (zato sto je skup,a nudi lose perormanse,jedino mu je kvalitet jaca strana)

Cak bi i Acer zaobisao u sirokom luku  Smile

Lenovo jois nekako  Smile

Gotovo je razlika samo u ceni izmedju ova dva modela...prvi ima 2.0 megapixel webcam,a druhi 1megapixel cam,prvi ima ATI,drugi nvidia verovatno istih performansi i razlika je jos u LAN-u  1000/100

Treba mi cisto da mogu malo zaigrati World of Warcraft: Cataclysm,malo CSS,CS 1.6...i da sve tera na max podesavanjima.
« Poslednja izmena: 11. Sep 2011, 11:42:47 od đakon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 500
Zastava Kula
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG T385
amd radeon hd310m 1gb..to mi pise na laptopu,tj na kom cu da uzmem..sad jel to integrisana graficka?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung Galaxy S9+
@đakon

Oba laptopa su manje vise ista.Procesori su isti a graficke su im tu negde tj razlikuju se od igre do igre ali su jako slicne i mala je razlika.To dal ati daje 32 frejma a nvidia 35 u nekoj igri za tebe je nevazno.Tako da tu su negde.E sad koji je bolji ne bi znao da kazem.Oba su dobra.Imaju iste procesore, iste grafike , isto ram-a i iste hardove.Mozda ide blaga prednost ka vostro ali iskreno neodlucan sam.Koji god uzmes neces pogresiti.Mozda vostro jer mislim da je izrada malo bolja.Ali to je samo laicki i nije 100%.Vise na 1 pogled.Sto se tice acer-a i msi sta ja znam.Imaju i oni dobrih i losih modela.Acer je da kazem jedini jeftin brend kojeg cenim.Mogu da budu nekad bolji od dell-a i od toshiba.I dell ima brlja.Svi ih imaju.Jedino sto mi je dell na vrhu lestvice jer mislim da su kvalitetniji od ostalih ali to sve zavisi od modela do modela.MSI nikako osim G serije koja je OK.Ova C serija i sve jeftino im je najgore smece.Kad dajes za laptop 300 evra za super masinu moras da budes spreman na posledice.Nije dzabe lupam dell od 500 evra slican kao acer od 350 evra.Nije nista dzabe.Sto ne platis na cupriji placas na mostu - placas danak u kvalitetu laptopa.U svakom slucaju pametan izbor je da kupis skuplji laptop.Uvek ces bolje proci nego sa jeftinim.Jos da imas para pa da kupis xps nove modele ili studio pa da vidis sta je dell.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Konf. 1:
cpu am3 amd phenom II x4 965 3.4ghz Black Edition           
-mb am3 asus m5a87                                                             
-ram ddr3 4gb ddr3 1600mhz hyperx kingston                       
-hd 1tb wd wd10ealx blue s-ata III                                         
-lc power pro 925b 600w                                                       
-dvd-r lg dvd rw gh22ns70 black bulk                                     
-vga ati sapphire hd6670 1gb ddr5 bulk

konf 2:
- AMD Phenom II X4 955, 3.2GHz/8MB 64Bit BOX Black Edition
-GigaByte 870A-USB3
-4GB DDR3 Kingston HyperX PC1600, KHX1600C9D3/4G
-1TB Samsung HD103SJ, 7200rpm, 32MB, F3
-LC Power ATX Midi Tower, 933B, 600W, 12cm fan
-DVD+-RW Samsung SH-S222AB SATA
-vga ati sapphire hd6670 1gb ddr5 bulk

Na kraju sam dosao do ove 2 konfiguracije...Sta mislite?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 500
Zastava Kula
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG T385
po meni ova druga samo zbog ploce Smiley iskreno gigabyte po MENI pouzdanija Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava Republika Konjarnik
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG Optimus 2X
nicoola1109bg, ako mozes da se skrpis jos 20eur uzmi ovu plocu http://goo.gl/KBwfG iz razloga sto ce ti ona ostati, a sve ostalo mozes promeniti, i ona ima novi chipset koji ce podrzavati i najnovije procesore...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Sony xperia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 729 730 732 733 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.