Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 728 729 731 732 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1411201 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung Galaxy S9+
Hardver je nevazan ako laptop ne radi tj ako nije optimizovan.Video sam desetine MSI laptopova sa konf istom kao moj al ne rade.Kako to?Pa tako sto ih je pravio MSI.Jednostavno ne naprave masinu ko svet i stalno nesto zakucava , zamrzava i...Kod lenova to mnogo bolje rade i kod dell-a.Znaci nije sve u hardveru.U sustini sam pobornik price bolje da uzmes losiji hardver a da se ne kvari nego bolji hardver a krs.Medjutim obicno predlazem ljudima prema njihovim potrebama.Ako neko oce gamer laptop po svaku cenu onda mogu ja da truckam o kvalitetu do ujutro al taj neko oce igre i cao.Vecina se zalepi za dobar hardver.Vecina i ne moze da shvati zasto HP probook sa losijom konf kosta 80-100 evra vise od HP-compaq sa bojim hardverom.Jednostavno kod lapa je sve u tome kako ga sklope, od kojih materijala i kako je masina optimizovana da radi.Nesto naprave da radi ko Svajcarac a nesto ko Albanac.Kazem ti ja sam moju masinu laptop platio dosta i mogao sam da sam cekao da dobijem mnogo bolje ali veruj mi jednostavno uzivam dok koristim laptop i nemam muke sa crkavanjem i servisima.Za tako nesto bi uzeo i duplo losiji laptop nego sto imam sad.Jer ovo je Srbija i ovde je servis cimanje.Zato bolje losije al kvalitetnije.....U zivotu sam shvatio da sve sto sam kupio lose sam se debelo zajebao i na kraju dosao do toga da kupim kvalitetnije.........  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Postovani forumasi potrebna mi je mala pomoc.
Kupujem novi komp pa mi treba par saveta. Zelim da kupim neki pouzdan komp, na kome ce lepo raditi igrice i koji necu morati da menjam narednih nekoliko godina. Sta mislite o ovome:

CPU AM3 AMD Phenom™ II X4 965,3.40GHz/6MB BOX Black Edition 45nm
MB AM3 880G MSI 880GMS-E35 VGA, PCIe/DDR3/SATA3/GLAN/7.1/HDMI
HDD SATA3 7200 1TB WD Caviar Blue WD10EALX, 32MB 3 godine
Memorija DIMM DDR3 4GB 1600MHz Kingston CL9, KHX1600C9D3B1/4G
VGA AMD Radeon 6670 Sapphire 1GB/DDR5,/DVI/HDMI/VGA/bulk/128bit/11192-14-10G

Ova kombinacija kosta nekih 320e, sto je moj max za ove komponente. Ako imate neki savet sta bih mogao da promenim ili mozda gde bih mogao da ustedim javite. Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung Galaxy S9+
@nicoola1109bg

Dobro si odabrao.Po meni pravi izbor.Ne vidim sta bi mogao da menjas.Mozda bi jedino mogao da stavis neku asus ili gigabyte plocu mada to je samo mala sugestija jer ja licno ne volim MSI medjutim OK je da uzmes i nju.Za te pare ne vidim sta mozes da uzmes bolje.Procesor je odlican i bolji je od intel-a u tom cenovnom rangu.Isto i grafika je bolja ati nego nvidia u tom cenovnog rangu a takodje hard disk je pravi izbor kao i memorija.Mozda mozes ustedeti jedino da uzmes patriot umesto kingstona.Ne znam kolika je razlika ali su kvaliteta istog pa ako je jeftinije mozes da ustedis koji dinar.Mada i kingston je uvek pravi izbor.Ne verujem da nesto imam dodati.Jedino mozda ta MSI ploca mi bode oci mada to je moje subjektivno misljenje i ne mora da znaci da je MSI losiji od asus ili gigabyte ali jednostavno ja ih ne volim pa to ti je.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
u stvari mislim da bih morao da uzmem ram na 1333mhz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung Galaxy S9+
Isti ti je k...Sve je to ista cena.Neces na memoriji nista ustedeti.Evo gledao sam razliku izmedju patriot i kingston cena je identicna.Sad sam bas trazio komentare za moje memorije i sad vidim da su je najgore napljuvali na itsvet-u  Smile Smile Ali svi komentari su usmereni na to da memorija radi umesto na 1600 mhz na 1333 mhz i da ne moze da radi na 1600 mhz.To stvarno ne znam jer kod mene radi kako je po default a to je 1333 mhz.Iskreno meni to ne predstavlja neki problem i zabole me dupe.Najvaznije mi je da memorija radi i imam 5 godina garancije sto znaci da verovatno cu menjati komp pre isteka garancije.U svakom slucaju izmedju patriot i kingston i bez obzira na ovo pljuvanje na itsvet meni nema velike razlike a eto cisto zbog duzeg zvucnijeg imena plus ide prema kingston memorijama.Ja sam toliko zadovoljan da cu uskoro da kupim i njihovu micro SD card za telefon.Vidim kosta 500 kinti 4 gb i daju 5 godina garancije pa da probamo.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
Browser
Opera 11.00
mislim da ova maticna ne radi sa memorijom od 1600mhz pa zato... Al sad sam nesto gledao i najverovatnije cu da uzmem asus maticnu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
mislim da ova maticna ne radi sa memorijom od 1600mhz pa zato... Al sad sam nesto gledao i najverovatnije cu da uzmem asus maticnu...

Pa iskreno zaboravio sam da ti kazem ali uzeo si odlican hardver a vidim na ploci si ustedeo.Ploca bi trebalo da ti bude malo skuplja i da ne bude MSI.To sam zaboravio da ti kazem.Citao sam opise ljudi o toj MSI i za sad svi kazu da je OK medjutim ploca se vidi tek kasnije dal je dobra.Sto se tice memorije ako ploca ne podrzava nema veze jer ce ti raditi na 1333 mhz.Spusti se radni takt memorije na onoliko koliko moze.Bolje menjaj plocu ako oces da ti radi na 1600 mhz nego da trazis sporiju memoriju.Takodje samo da znas za tu grafiku moras da kupis i neko bolje napajanje.Zaboravi na bilo kakve Kineze.Moras uzeti ili neki chiftec , cooler master , neki jaci lc power ili neko poznato napajanje koje isporucuje struje onoliko koliko pise.Kinez od 500w isporucuje oko 200w prave snage sto je malo za tvoju masinu Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 580
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
HTC Sensation
Kupio sam Dell Vostro kod EWE-a medjutim on nema nikakvu nalepnicu na sebi sa donje strane, osim nalepnice na kojoj pise Dell Vostro 3550 i service tag. Takodje je pakovanje od dosadasnjih dell laptopova koje sam video drugacije.
Jeli to u redu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung Galaxy S9+
ewe shop je zvanican uvoznik dell laptopova.Tako da nema sta da ne bude u redu.Ne znam dal u Srbiji jos neko uvozi dell osim njih ali za njih 100% znam da su zvanican uvoznik.I moj dell je isto od njih uzet.Tj nije direkt od njih nego od laptop centra medjutim garanciju daje ewe shop.Service tag na laptopu ti je serial number.Ako si dobio garanciju na 3 godine i ako na garanciji pise service tag isti kao na laptopu onda je to to.A to kako pakuju jbg ovo je Srbija.Ovde sve dobijes u kesi bez uputstva...Npr moj drugar je kupio punjac za nokia u Nemackoj.Tamo dobijes i kupiju i uputstvo za uputrebu i dobijes tacno koje sve modele podrzava punjac.A kod nas ti lik da punjac u ruke i vozi misko.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Добро Боро, јесте ово Србија, и тако то, али упутство за употребу пуњача?  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 728 729 731 732 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.364 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.