Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 724 725 727 728 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409542 puta)
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Citat
I jedan savet za kupovinu Zvucnika... Zvuk da je ok glasan ne mora da rusi zidove ali da je cist.. Dvoumim se izmedju Genius i Logitec.. Altec mi je malo skup.. Budzet do 8000 dinara... Koliko sistem 2.1 moze da bude dobar?? Ili je bolje da uzmem 5.1 pa da ne razmisljam... Sta najvise da se gleda kod kupovine Zvucnika jacina ili RMS ili kako se vec zove...

Што се звучника тиче, препоручио бих ти неке из Microlab Solo серије, јако добри звучници  Smile
« Poslednja izmena: 02. Sep 2011, 14:50:42 od Bassnectar »
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
SonyEricsson Xperia mini
Можеш тај од 42 инча, иначе је та серија ЛГ телевизора oдлична, ја имам од 32 инча такав тв. Једина мана му је, по мени, што нема audio out конектор, ако желиш неке звучнике да прикључиш на њега, (можда неку home theater варијанту), али ако ти то не треба, сасвим добар тв за те паре  Smile Узми га слободно  Smile

Hvala,  taj cu i da uzmem  Smile

I jedan savet za kupovinu Zvucnika... Zvuk da je ok glasan ne mora da rusi zidove ali da je cist.. Dvoumim se izmedju Genius i Logitec.. Altec mi je malo skup.. Budzet do 8000 dinara... Koliko sistem 2.1 moze da bude dobar?? Ili je bolje da uzmem 5.1 pa da ne razmisljam... Sta najvise da se gleda kod kupovine Zvucnika jacina ili RMS ili kako se vec zove...

http://www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/211
Uzmi ove ako ti se uklapaju u budzet, odlicni su.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
a za monitor?
Potreban savet za kupovinu monitora.. Budzet 15000 - 20000 dinara... 22 - 24 inc... 3 godine garancija... LED ili LCD? ... Potreban za dizajn i programiranje... Slika po mogucnosti ostra i blaga za oci
« Poslednja izmena: 02. Sep 2011, 17:36:11 od jomla »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 12
Zastava Sarajevo , Ilidža , Sokolović Kolonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Nokia 6303i
Živim u Sarajevu tačnije na Ilidži imam kompjuter koji izgleda ovako :

Intel Celeron CPU 430 1.   80GHz Dual.   
Memory : 1024MB DDR2 , 400MHz
Graph : Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family 256MB

A htjeo bih da mi otprilike izgleda ovako

3.   0 Dual
Memory 4GB moze i 3GB
Graph : 512GB/1024 GB

Koja je najniža cjena u Sarajevu može i BiH za ovo ?
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: SLika uklonjena zbog velicine.
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This is my last resort...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 256
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
mob
Samsung Galaxy S+
Citat
Po tvom misljenju, jel bolji Radeon 6870 od GTX 460???

Ja oko grafickih kartica gledam iskljucivo testove.Kad bi ja znao svaku grafiku gde bi mi bio kraj.  Smile Medjutim u testovima ne napisu koja je tacno grafika.Na primer gtx 460 ima jedno 5 verzija.U tom slucaju nekad test ne mora da bude 100% merilo.Tako da moze biti i da je neka od gtx 460 bolja od 6870.Prema testu koji sam ja gledao bolja je ati i zato sam napisao.Sto se tice toga dal grafika moze da udje u tvoju maticnu odgovor je: DA.Moze svaka pci express grafika da udje u tvoju maticnu osim sto najnovije grafike ne mogu da rade 100% brzinom u tvojoj maticnoj.Na primer ako imas graficku koja podrzava 2.1 slot a ti imas 2.0 na maticnoj radice ti grafika medjutim nece raditi bas 100%.Medjutim ti to verovatno neces ni primetiti.Navodno neki kazu da je potreban update BIOS-a medjutim to je u slucaju da imas jos stariji pci express slot.Nemoj brinuti o tome.Radice grafika.A sto se tice toga koja je bolja za svaki slucaj ti pogledaj jos po netu tacno verzije pa uporedi.Na primer jedna nvidia grafika ima 2 verzije sa ddr3 i ddr5 memorijom a razlika je 20 evra.Znaci isti proizvodjac , iste oznake ali jedna ima dd3 a druga ddr5.U takvim slucajevima moguce da omanem jer testovi koje ja pratim govore samo razlike grafike tipa gtx 460 i 6870.Konkretno nvidia ta je 17 a ova 13 mesto Smiley Po mom misljenu u vecini slucajeva ati je povoljnije i bolje resenje od nvida.E sad tu postoji i jos jedna kvaka.Neke igirce se bolje optimizuju za ati a neke bolje za nvidia.Tako da na primer meni dirt 3 radi bolje na losijoj ati kartici nego mom drugu na nvidia boljoj.Ali na moju zalost nvidia ima mnogo vise igrica nego ati tako da nvidia je u tom segnemntu bolja.Ovo su sve detalji.U svakom slucaju neces pogresiti ni sa jednom karticom a verovatno u realnom radu neces ni primetiti razlike jer su katice skoro iste.  Smile

Wow, hvala puno, bas mi je to trebalo, dugujem ti pice  Smile

Ovo sto si rekao za optimizaciju to se i ja slazem, nvidia je mnogo rasirenija i mnogo se bolje optimizuju igre, tako da mislim da cu uzeti GTX 460, oduvek sam koristio Nvidiu, tako da ne bih menjao...

Jos i cene su slicne, tako da nema tu mnogo mustre u performansama... Smiley

Max
« Poslednja izmena: 02. Sep 2011, 22:28:24 od max7bg »
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4293
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.865.0
mob
HTC Desire
Sta mislite o Toshiba Qosmio X770 -11Q?
Ili neki drugi laptop do 1500-1600 € ?
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
Moze neki savet za laptop, bacite neki solidan link.

Trebao bi mi neki laptop koji bi mogao da podrzi FIFU 2011 i recimo iduce fife... mislim da to nije neka preterano jaka igrica, inace igrice slabo i igram, ali eto, neka za fifu, da se ubije vreme. Recimo da ima 2gb rama bar, neki brz procesor, solidna graficka i da kosta do 250 e.

Eto zahtevi glavni su:
da podrzi fifu i da podrzi virtual dj, da ne blokira pri otvaranju i da se moze brzo radi sa tim programom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
mob
Samsung Galaxy S3

Recimo da ima 2gb rama bar, neki brz procesor, solidna graficka i da kosta do 250 e.

I da ima robotsku ruku integrisanu da može da ti izdrka po potrebi Smile ne možeš pošten laptop da uzmeš za te pare!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 12, S21

Trebao bi mi neki laptop koji bi mogao da podrzi FIFU 2011 i recimo iduce fife... mislim da to nije neka preterano jaka igrica, inace igrice slabo i igram, ali eto, neka za fifu, da se ubije vreme. Recimo da ima 2gb rama bar, neki brz procesor, solidna graficka i da kosta do 250 e.

Eto zahtevi glavni su:
da podrzi fifu i da podrzi virtual dj, da ne blokira pri otvaranju i da se moze brzo radi sa tim programom.

U kojoj ti drzavi zivis?   Smile

I da ima robotsku ruku integrisanu da može da ti izdrka po potrebi Smile ne možeš pošten laptop da uzmeš za te pare!!!

Gde ima da se kupi tih integrisanih robotskih ruku?!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung Galaxy S3

Gde ima da se kupi tih integrisanih robotskih ruku?!  Smile Smile Smile

Pa mislio sam da je uključena u cenu tog lapa, ipak za 250e možeš da kupiš aždaju i da ti ostane da odeš sa devojčicom za vikend u Babe na masažu Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 724 725 727 728 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.