Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 725 726 728 729 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406359 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Moze neki savet za laptop, bacite neki solidan link.

Trebao bi mi neki laptop koji bi mogao da podrzi FIFU 2011 i recimo iduce fife... mislim da to nije neka preterano jaka igrica, inace igrice slabo i igram, ali eto, neka za fifu, da se ubije vreme. Recimo da ima 2gb rama bar, neki brz procesor, solidna graficka i da kosta do 250 e.

Eto zahtevi glavni su:
da podrzi fifu i da podrzi virtual dj, da ne blokira pri otvaranju i da se moze brzo radi sa tim programom.

Skupi jos 100-150 evra i kupi laptop ko svet.Za 350 evra u laptop centru imas acer-a koji tera sve igrice na high detaljima.Za 250 evra mozes da kupis samo 2 lomine od laptop-a a to su MSI na akciji i HP-compaq na akciji.Prvi tj MSI ima ok hardver medjutim masina radi katastrofa.Svaki sekund se nesto zakucava.HP-compaq za 250 evra radi bolje medjutim izrada mu je uzas.Za 250 evra mozes samo da poteras pilice i minice a na 3D igre zaboravi.Tj mozes da poteras medjutim to ti je na 800x600 na low detaljima.Ako ces na tome da igras onda bolje kupi sega mega driver ili game boy.  Smile
« Poslednja izmena: 05. Sep 2011, 01:28:29 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Samsung S8500 Wave
Nema mozda veze sa ovom temom ali vidim da znate dosta o maticnim a to me zanima....
moju maticnu plocu na laptopu ne moze procitati everest, kako onda da saznam njen naziv bez otvaranja laptopa???
i da li je to sto je ne moze procitati dobro ili lose, da li je neka novija ili neki krs?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
ma nije laptop za mene, covek mi samo rekao sta mu treba a ja prenosim ovde.

Nego, posto vidim da je nerealan zahtev, mozete li predloziti neki laptpop da :
Virtual DJ radi prilicno brzo (ne kove)
fifa 2011 i 2012 recimo rade
2 gb rama minimum

naravno, laptopovi koji manje kostaju su pozeljniji posto budzet nije preveliki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Nema mozda veze sa ovom temom ali vidim da znate dosta o maticnim a to me zanima....
moju maticnu plocu na laptopu ne moze procitati everest, kako onda da saznam njen naziv bez otvaranja laptopa???
i da li je to sto je ne moze procitati dobro ili lose, da li je neka novija ili neki krs?

Kako ne moze?Aj bas slikaj sa print screen da vidim.Radim sa everestom stalno i uvek radi savrseno...Skini AIDA64.I on cita isto hardver.A mozes i SIW ili mozes i da skines hiren boot pa da nadjes tamo neki program za citanje.Nemoguce da mozes da ocitas hardver.Nije bre sklapano na buvljaku  Smile Kod laptop tebi prakticno treba oznaka modela.Imas sve u summaray na everestu.Pogledaj malo bolje

Citat
ma nije laptop za mene, covek mi samo rekao sta mu treba a ja prenosim ovde.

Nego, posto vidim da je nerealan zahtev, mozete li predloziti neki laptpop da :
Virtual DJ radi prilicno brzo (ne kove)
fifa 2011 i 2012 recimo rade
2 gb rama minimum

naravno, laptopovi koji manje kostaju su pozeljniji posto budzet nije preveliki.

Pa onda mu objasni da za 250 evra ne moze da igra nista osim pilica.Pa jbt pre 12 meseci za 390 evra nisi mogao da uzmes nista bolje od single core , 1 gb i 160 gb a sad bi ljudi za 140 evra manje jos da se igraju.  Smile Ako oce office masinu tj dual core sempron , 2 gb ram-a i  250 gb hard ocajnog kvaliteta onda neka uzme MSI najeftiniji.Oni nude one njihove krs C serije za 250 evra na akciji.Ako oce jeftin "gamer" laptop onda neka uzme ovo:

http://laptopcentar.rs/product/ACER-eMachines-E732ZG-P614G50Mnkk-12201107

Ako nece da daje toliko para onda neka zaboravi na igrice i uzme ovo:

http://laptopcentar.rs/product/HP-Compaq-PresarioCQ56-202SM--LE396EA--08201108

http://laptopcentar.rs/product/ACER-Aspire-5336-T352G50Mnrr-Crveni-15201108

http://laptopcentar.rs/product/DELL-Inspiron-M5030-V160-2-320-Black-29201107

http://laptopcentar.rs/product/TOSHIBA-Satellite-C660D-147-16201108

U principu sve mu je to isto.Mozda je bolji lupam toshiba od acera a mozda i nije.Za te pare najbolje uzeti nesto sa C-50 amd-om jer to mi se cini kao najrealnije za te pare.Ovo sve ostalo budzenje hardvera za sitne pare znaci nikakav kvalitet.Jer ne mozes sve da dobijes.Vidis i sam cak i dell je poceo da spusta cene pa tako sad dell kosta manje nego acer i MSI.To naravno ne znaci da je bolji.To samo znaci da ce svako da sroza svoj kvalitet samo da prodaje.......Integrisane grafike nisu za igranje.One su za pustanje filmova i nista vise.......
« Poslednja izmena: 06. Sep 2011, 03:03:31 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
Da ja pitam nesto:

U vezi tih integrisanih grafickih kartica..da li one bez problema guraju HD snimke u 1080p rezoluciji i da li je moguce u maksimalnoj rezoluciji (koju podrzava laptop koji poseduje takvu jedni graficku karticu) igrati CS 1.6 sa FPS-om od jedno 60 ?

I kakve su obicno performanse tih integrisanih grafickih kartica ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
mob
Samsung Galaxy S9+
Ne mogu da poteraju bukvalno nista.Bilo koja novija igrica od 2004 godine ne radi nikako.Znaci ni na low detaljima.Mozda radi sims3 i eventualno fifa 2011 na low detaljima.Primera radi kanteri na low detaljima daju 14 frejmova.Mada ja mislim da njih moze da igras i da su to malo preduvali.Tu negde do 2005 godine verovatno sve tera u low detaljima.Preko toga jako jako tesko.I da to low igranje je na slaboj rezoluciji u low detaljima.Ako uzmes za primer da su kanteri ultra jadna grafika koju moze da potera moj jadni matori desktop sa FX5200 onda vidis i sam da je integrisana grafika jadna.Uzeo sam za primer cuvenu intel gma 4500HD.Jednostavno integrisana grafika je napravljena samo za office i za osnovne potrebe tj da daje sliku i HD video.I ne moze svaka integirsana grafika da potera HD.Kod intel-a to bar nije problem provaliti jer pise kod svake grafike oznaka HD.Kod ati-ja i nvidia nemam pojma.Mislim da 8200M G koja je jedna od najadnijih nvidia onboard grafika moze da potera HD.A takodje i ati radeon 4250 isto tera HD.Jedine integrisane koje ne teraju HD su na starijim lapovima i one na netbook racunarima(mislim na intel varijante, amd fusion vec pusta i HD na netbook).
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
Ok,sada se pojavio  i neki 3D na YouTube koji dere i graficku i procesor pa ce verovatno sad da nose oznaku grafke 3D..recimo ovaj:

http://www.youtube.com/watch?v=kdGQJm_w1vA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6867
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Apple Iphone 13
koja grafika do 50e..........hocu da menjam moju 8600 nvidiju pa ako moze savet??
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Samsung S8500 Wave
Kako ne moze?Aj bas slikaj sa print screen da vidim.Radim sa everestom stalno i uvek radi savrseno...Skini AIDA64.I on cita isto hardver.A mozes i SIW ili mozes i da skines hiren boot pa da nadjes tamo neki program za citanje.Nemoguce da mozes da ocitas hardver.Nije bre sklapano na buvljaku  Smile Kod laptop tebi prakticno treba oznaka modela.Imas sve u summaray na everestu.Pogledaj malo bolje

evo pogledaj ss, pise naziv maticne nepoznato!?    http://imageshack.us/photo/my-images/844/everest2t.png/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava Republika Konjarnik
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
LG Optimus 2X
koja grafika do 50e..........hocu da menjam moju 8600 nvidiju pa ako moze savet??

ATI 4870
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 725 726 728 729 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.