Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 722 723 725 726 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409558 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Samsung Galaxy S3
Trenutno instalirano na kompu : Pes 2011, Crysis 2, Fear 3, Dirt 2, WRC rally championship, Nba 2k11...sve se koristi više sati dnevno, da ne spominjem turnire u pesu ludog mlađeg burazera...nikad ništa...to mi daje za pravi da kažem i da jeftiniji LC valja, a vi kako hoćete...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Trenutno instalirano na kompu : Pes 2011, Crysis 2, Fear 3, Dirt 2, WRC rally championship, Nba 2k11...sve se koristi više sati dnevno, da ne spominjem turnire u pesu ludog mlađeg burazera...nikad ništa...to mi daje za pravi da kažem i da jeftiniji LC valja, a vi kako hoćete...

Ne znam sta da ti kazem.........Onda si jednostavno imao srece.Prema specifikacijama tvoja grafika trazi ko i moja 500W preporuceno napajanje.Sto znaci da je 420w u svakom slucaju malo imao cak i chieftec napajanje.Mada tvoja koliko vidim crpi sa jednog molexa struju a moja sa 2.Medjutim prema specifikacijama trazi 500W.Ja sam isto kao ti razmisljao dok mi nije prekipelo i dok  3 nije zdrzalo moju masinu.Ja nisam pobornik da treba dati 100 evra za napajanje medjutim jednostavno nisam hteo vise da se zajebavam.Do sad nisam imao problema i realno sam zadovoljan.Veruj mi druze ja da nisam morao ne bi sigurno pljunuo 50 evra za napajanje.Od 2 Kineza i jednog lc power to lc power mi se najbolje pokazalo.Dok nisam igrao igru par sati radilo je ko Svajcarac.Nisam imao ni 1 gasenje niti bilo koje probleme.Ali jednostavno napajanje nije moglo da izdrzi toliko opterecenje i nisam smeo da se igram.Sto rece drug celavi ko oce za office masine lc power od 420w mu je ne bolje nego milion puta bolje resenje od Kineza.Prvo sto su uradjeni kvalitetno i sto stite masinu.I ovo lc power moje se ugasilo usred grejanja.A cim se ohladilo ono je nastavilo da radi.To je plus za jeftino napajanje jer ima zastitu od pregrevanja.Sto se tice Kineza to su bombe u racunaru.Mom prijatelju jednom je napajanje spalilo pola racunara plus monitor a zadnji slucaj sranje Kineza imao je moj drug kome je KME od 400W spalilo 3 ili 4 harda.Verovao ili ne hard je bacao bedove kad prikacis na njegovu masinu.Prvo smo mislili da nema srece sa hardovima a onda smo mu dali jedan hard koji nama radi oko mesec dana na jednoj masini i njega je sredio cim je ubacio u masinu.  Smile Kad je promenio napajanje problemi su nestali....Zato ja i dalje furam teoriju - za gamer masine chieftec , cooler master i moze xilence jace i lc power od bar 550 W a za office masine lc power najeftnije.Kinezi nikako i bas nikako jer se lc power priblizilo u ceni a kvalitetnije je 1000 puta.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2011, 11:32:26 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Ne znam da li je pravo mjesto za pitanje, al' pokusacu.
Treba mi ozbiljna preporuka za LCD tv do 500eura. Hvala!

Niko nista  Smile

Дијагонала? Full HD?

Full HD obavezno i ako moze nesto oko 37 do 40 inca?

Citat
Ne znam da li je pravo mjesto za pitanje, al' pokusacu.
Treba mi ozbiljna preporuka za LCD tv do 500eura. Hvala!

Malo sam ispao iz toka sa cenama ali probacu da ti pomognem.Ovako nesto na primer:

http://www.winwin.rs/televizori-tv-32-lcd-lg-32lk430.66.html?productId=35267

http://www.novel.rs/shop/video/televizori/lcd-televizori/lg-televizor-lcd-32lk450.html

http://www.winwin.rs/televizori-tv-32-lcd-samsung-le32-d550.66.html?productId=35412

Mislim da ti je najbolje da ides na LG-a sa full HD-om od nekih 82 cm.Samsung mislim da je generalno manje kvalitetan i mislim da nudi manje za vise para.Ako se ne varam jedan od ova 2 LG-a ima USB fabricki koji mozes da otkljucas i na njega mozes da kacis flash, externi hard i plus cita sve divx.To ima neka fiora a mislim da sam vec pisao na forumu i davao link ka forumu sveta kompijutera.Mislim da ti je mnogo bolje da uzmes full HD nego HD ready.Plazme mi mnogo zrace i greju se previse a trose struju kao lude.Zato mislim da je za TV najbolje resenje ovaj LG.btw ja sam planirao kad skupim kes da uzmem taj LG  Smile

Hvala na preporukama, razmotricu.
Evo sta sam ja pronasao. Sta mislite za ova 2 Tv-a?
http://www.amazon.co.uk/Sony-KDL-40EX402-BRAVIA-widescreen-FullHD/dp/B0034XRCR4
http://www.lg.com/hr/tv-audio-video/televizori/LG-lcd-tv-42LD420.jsp

i za koliko se para mogu nabaviti ako moze u eurima. Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1364
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
LG 
treba mi preporuka za neki dobar laptop, treba mi za kucnu upotrebu znaci igrice filmovi internet... do 450 eura, ako moze neka preporuka jer se bas i ne razumem u laptopove Smile

edit: i da, imam ponudu da kupim Lenovo ThinkPad L420 - 2.1Ghz, 2gb rama... za 450 eura... e sad to mi malo mnogo  Smile

uzeo bih npr neki ovakav Laptop ali se bas i ne razumem u laptopove pa trazim savet...
« Poslednja izmena: 30. Avg 2011, 23:34:14 od aki123456 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 12, S21
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
treba mi preporuka za neki dobar laptop, treba mi za kucnu upotrebu znaci igrice filmovi internet... do 450 eura, ako moze neka preporuka jer se bas i ne razumem u laptopove Smile

edit: i da, imam ponudu da kupim Lenovo ThinkPad L420 - 2.1Ghz, 2gb rama... za 450 eura... e sad to mi malo mnogo  Smile

uzeo bih npr neki ovakav Laptop ali se bas i ne razumem u laptopove pa trazim savet...

Nemoj uzimati tu toshibu.Jako je skup za ono sto nudi.Evo ti neke ponude pa odaberi:

http://www.laptopcentar.co.rs/product/ACER-Aspire-5742G-374G50Mnkk-28201101

Imao sam prilike da ga koristim i odlican je.Prvo ima jedan jako dobar i3 procesor.Zatim ima 4 gb ram-a i ima 500 gb hard.Laptop je jako lepo izradjen i izgleda prilicno lepo.Izrada je sasvim pristojna.Laptop se uopste ne greje i ceo utisak je odlican.Nije za gaming nikako.Znaci poseduje grafiku samo za igranje pilica i eventualno nekog PES-a na low detaljima i HD filmove.Znaci jedan fina office masina sa dosta brzim procesorom.E sad ako oces i da se igras onda ovako nesto:

http://www.laptopcentar.co.rs/product/DELL-Inspiron-N5010-i3-4-500-Ati5650-pink-12201104

Znaci ova masina ima isto jedan dobar i3 procesor , zatim masina je dell i ima 3 godine garancije , zatim grafika je dosta dobra za igranje i...Znaci jedna masina koja je slicna acer-u osim sto ima grafiku za gaming.Pa ti odluci sta ti vise treba.Samo da znas lapovi koji se koriste za gaming se dosta vise i greju a i rok trajanja im je manji.Znaci ako ne planiras igre acer je bolji a ako planiras igre acer je neupotrebljiv.I evo zadnja preporuka cisto zbog 5 godina garancije:

http://www.laptopcentar.co.rs/product/FUJITSU-LIFEBOOK-AH530-i3-380M-3-320-11201108

Znaci jedan solidan brend koji nije poznat kao dell ili acer medjutim probija se trenutno sa dosta jakom garancijom koja je cak 5 godina.Masina je da kazem OK i nude jedan i3 procesor uz 3 gb ram-a i 320 gb hard.Grafika je malo bolja nego ova iz acer-a ali ne planiraj sa njom da igras crysis 2.Procesor je bolji nego ovi i3 iz acer-a i dell-a medjutim  neces ti tu razliku primetiti.Ako trazis jedno OK masinu koja nije za gaming uzmi acer ili fujitsu.Izmedju ta 2 laptop odaberi fujitsu ako mislis da je 3 godine garancije ono zbog cega vredi uzeti malo losiji laptop.Mada i nije generalno losiji osim 1 gb manje ram-a i manji hard.Garancija kod laptopa je izuzetno vazna.Ako oces opet gaming onda je dell definitivno dobra opcija.U svakom slucaju izmedju ova 3 laptopa neces pogresiti.Mislim da svi poseduju jednu dozu kvaliteta sa dobrim hardverom.  Smile

Jedna dopuna samo.Ove cene su stavljene orijentacionalno.Znaci gledaj na itsvetu dal ima jeftinije.Na primer ovaj acer ima za 360 evra u gigatronu.Normalno uzmi tamo a ne u laptop centru...Evo ti da vidis:

http://www.itsvet.com/proizvod/acer-aspire-5742-374g50mnkk-intel-core-i3-370m-2.4ghz-4096mb-500gb-dvdrw-15.6%27%27-led-wxga-linux-intel-hd-vga/comp_comp_laptop/3/5007
« Poslednja izmena: 31. Avg 2011, 00:25:31 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
Imam jedno pitanje,ne bih sad da guglam pa cu da pitam ovde:

Da li baterije za notebook racunare kada se istrose...do te mere da se vise nemogu reinkarnirati (dopunjavati). Da li se mogu kupiti nege u prodaji,posto svaki notebook koristi drugaciju bateriju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Imam jedno pitanje,ne bih sad da guglam pa cu da pitam ovde:

Da li baterije za notebook racunare kada se istrose...do te mere da se vise nemogu reinkarnirati (dopunjavati). Da li se mogu kupiti nege u prodaji,posto svaki notebook koristi drugaciju bateriju.

Moze naravno samo sto su jako skupe.Imas original koje retko nalazis i koje su utra skupe.Imas baterije koje su pravljene za tvoj laptop medjutim nisu direkt od proizvodjaca.Na primer triax pravi baterije koje su za tvoj laptop.One su kod nas malo povoljnije ali su i dalje skupe.Racunaj da triax baterija za laptop nema ispod 75 evra.To ne daje skupo nego je ultra mega giga skupo.Treca opcija ti je da nadjes polovnu al to ti je sigurno kao vrbov klin a i ako nadjes za 30 evra da drzi 1 sat to si super prosao.Imas i  4 opciju koja je najbolja a to je da nadjes nekako nacin da je kupis preko ebay ili da ti neko donese od napolje.Mislim da za 30-50 evra mozes naci bateriju ko od sale koja kod nas kosta oko 80 evra.Jbg ovo je Srbija.Ako ti crkne deo za laptop bolje da se ubijes nego da kupujes rezervne delove.........  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Citat
Full HD obavezno i ako moze nesto oko 37 do 40 inca?

Имаш овај на пример :

http://www.amazon.co.uk/LG-37LD420-widescreen-1080p-FullHD/dp/B003A4H6U0

Oн ти је по продавницама (у Србији) тачно у тој граници од 500 евра, можда 510.

А овај сонијев који си ти пронашао ти је на неким акцијама, најмање 590 евра, бар што сам ја пронашао.
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava Republika Konjarnik
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
LG Optimus 2X

edit: i da, imam ponudu da kupim Lenovo ThinkPad L420 - 2.1Ghz, 2gb rama... za 450 eura... e sad to mi malo mnogo  Smile

Uzmi samo ovaj... http://goo.gl/JQBa3
Jer predhodna verzija 5010 je imala probleme sa tastaturom...
« Poslednja izmena: 31. Avg 2011, 02:19:29 od Coaaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 722 723 725 726 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.