Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 720 721 723 724 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409685 puta)
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia e63
Sta bi mogo ovde da nabudzim za 100 evrica :

AMD X2 Athlon II 215 2.7GHz/2mb
DDR2 2GB 800 MHz
ATI Radeon 4650 1GB/DDR3
SATA2 7200 500GB

Daš 20e za još 2 giga rama,a resto daš na grafu i nema zime Smiley

Sta mislis za grafu...Neku drugu da stavim (koju)? Smile
« Poslednja izmena: 28. Avg 2011, 21:38:45 od milun357 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Ne znam da li je pravo mjesto za pitanje, al' pokusacu.
Treba mi ozbiljna preporuka za LCD tv do 500eura. Hvala!

Niko nista  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Alcatel One Touch Idol X

Niko nista  Smile

Дијагонала? Full HD?
« Poslednja izmena: 28. Avg 2011, 22:30:04 od Bassnectar »
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat

Malo sam ispao iz toka sa cenama ali probacu da ti pomognem.Ovako nesto na primer:

http://www.winwin.rs/televizori-tv-32-lcd-lg-32lk430.66.html?productId=35267

http://www.novel.rs/shop/video/televizori/lcd-televizori/lg-televizor-lcd-32lk450.html

http://www.winwin.rs/televizori-tv-32-lcd-samsung-le32-d550.66.html?productId=35412

Mislim da ti je najbolje da ides na LG-a sa full HD-om od nekih 82 cm.Samsung mislim da je generalno manje kvalitetan i mislim da nudi manje za vise para.Ako se ne varam jedan od ova 2 LG-a ima USB fabricki koji mozes da otkljucas i na njega mozes da kacis flash, externi hard i plus cita sve divx.To ima neka fiora a mislim da sam vec pisao na forumu i davao link ka forumu sveta kompijutera.Mislim da ti je mnogo bolje da uzmes full HD nego HD ready.Plazme mi mnogo zrace i greju se previse a trose struju kao lude.Zato mislim da je za TV najbolje resenje ovaj LG.btw ja sam planirao kad skupim kes da uzmem taj LG  Smile

Citat
MSI 770-C45 http://itsvet.com/proizvod/msi-770-c...mboard/24/1339
AMD Athlon II X3 455 3.3GHz 1.5MB http://itsvet.com/proizvod/amd-athlo...omp_cpu/47/434
SAPPHIRE Radeon HD 6670 1GB GDDR5 11192-01-10G http://itsvet.com/proizvod/sapphire-...p_vga/130/2790
EXCELERAM 4GB (2x2GB) 1600MHz DDR3 Black Sark E30101B http://itsvet.com/proizvod/exceleram...p_ram/876/1489
WESTERN DIGITAL Caviar Blue 1TB 7k 32MB SATA600 WD10EALX http://itsvet.com/proizvod/western-d...mp_hdd/26/1761
SAMSUNG SH-222AB http://itsvet.com/proizvod/samsung-s...ticaldrv/1/474
XIGMATEK Asgard http://itsvet.com/proizvod/xigmatek-asgard/comp_comp_case/706/1113
LC POWER LC420H-12 420W http://itsvet.com/proizvod/lc-power-lc420h-12-420w/comp_comp_powersupply/204/452

da li je ovo dobra konfiguracija, da li bi nesto menjali na njoj, da li je kuciste, napajanje i ostali delovi da li su ok i provereni...? ako moze neko da da svoje misljenje, za koji dan kupujem komp,pa mi treba pomoc i...  Smile

Ja prvo ne bi uzeo plocu MSI nego bi uzeo ASUS ili gigabyte.To prvo.Onda ne bi uzeo X3 athlon nego bi uzeo X2 phenom 2 black.Jer je povoljniji i moze da se otkljuca i da samelje za dorucak taj X3.Sto se tice grafike ona je OK.Memoriju ne bi uzeo tu nego bi uzeo kingston ili patriot.Prvo sto je mala razlika drugo sto je kvalitetnija.Hard disk je OK.Takav bi uzeo i ja.Napajanje ti je golo g...Imao sam to napajanje i to ti je slabo za tu grafiku.Za tu grafiku moras da uzmes chifteca od bar 400W(minimum) ili neki bolji LC power od 550-650W.Ili uzmi neki coler master ili xilence.U svakom slucaju to napajanje ti ne ide nikako na tu grafiku.To napajanje nije lose za neku masinu sa sugavom grafikom ili integrisanom.Grafika ti nije extreman potrosac medjutim fora je sto ona trazi napajanje od 400W ali brendiranog napajanja.LC power nije brendirano napajanje.To je samo izmedju najgoreg Kineza i brenda.Znaci bolje je od Kineza ali i oni imaju serije lose.Ovo tvoje je najgore lc power koje postoji.Sto se tice kucista to mozes da uzmes i najgore.Posle samo ubaci 2 kulera da ti hlade masinu i to je to.Bolje uzmi lose kuciste nego dobro kuciste i lose napajanje.Lose kuciste mozes da sredis da lici na nesto.A lose napajanje moze da sprzi celu masinu.Gaming i lose napajanje ne idu nikako.Jer ti kad poteras neku igru tebi masina crpi 100% struju i njoj treba da napajanje daje zaista 400 W.Kineska napajanja i najgora LC power napajanja daju ispod minimuma.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Samsung Galaxy S3
Sta bi mogo ovde da nabudzim za 100 evrica :

AMD X2 Athlon II 215 2.7GHz/2mb
DDR2 2GB 800 MHz
ATI Radeon 4650 1GB/DDR3
SATA2 7200 500GB

Daš 20e za još 2 giga rama,a resto daš na grafu i nema zime Smiley

Sta mislis za grafu...Neku drugu da stavim (koju)? Smile

Pa evo recimo ovo : http://itsvet.com/proizvod/sapphire-radeon-hd-6750-1gb-gddr5-11186-01-10g/comp_comp_vga/130/2693
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Viktory

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2593
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia HAKERedition
za one koji bi da sklope gamer pc za novi elder scrole 5 naprimer da ga guraju na max za jako male pare
ovo sam ja sklopio prosle nedelje
-za 65e uzeo polovnu ati 4890 1gb -brza je od bilo koje 5770 i 6770 i 6790 za cak 10+frejma u bilo kojim igrama provereno, ne citajte glupe forume, dokazi postoje imate slike benchmark graficki, vuce dosta snage i od 60w-180w  treba mu 2x 6pin kabl
-za 65e uzeo nov Phenom x2 procesor 3.3 ghz   otkljucao ga na 3 jezgra, nece 4ti nebitno
-ploca As rock 30e polovna
-4gb apacer memorija na 1333 za 18e nova Smiley
napajanje Chiftec 460w za 20e polovno , da da, 460w je dovoljno da gura 4890 koja je azdaja...
daklje ljudi pc gamer masina ukupno
graficka 65e
procesor 65e
napajanje 20e
memorija 18e

ukupno 168e   Smile   

prodao sam stare komponete, uzeo ove nove, kostalo me ovaj komp samo 65e Smiley
dakle ne treba vam 500+evra za igrice... nego samo  168e,  stim da imate neki hard disk, koji je nebitan za igrice...

ps. to napajanje gura i 4 culera, a 2 su svetleca, a kuciste je coolermaster elite 430 black preporuka svima.
Savet 1. graficke , ne citajte forume koja je graficka bolja tipa 4890 vs 6770/6790 itd. nema tu sta da se prica, imate dokaze na netu ili pogledajte moje slike okacene na kraju poruke.
Savet 2. napajanje , isto ne slusajte druge treba ti najmanje 700w chiftec, coolermaster ovo ono.. gluposti !!  kucajte u google  psucalculator   kliknite na lite, unesite komponete koje zelite i izracunate koliko vam najmanje minimalno treba napajanje, i realno koliko vam treba... iznenadice te se da ce biti barem 100-200w manje nego sto mislite da vam treba. okacio sam sliku moje potrosnje sa gore navedenim komponetama
potpuno je banalno davati 100-150e za 5770- 6770 - cak i 6790 posto ih za 65e jede 4890 slike vidite ne lazu pa da vidim posle kako preporucujete 6770 kao best bay nakon sto vidite sliku ispod... ponavljam svuda moze se nadje za 65-70e  4890 polovna.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

222222222.jpg
(109.55 KB, 901x479)
NAPAJANJE.jpg
(18 KB, 370x160)
« Poslednja izmena: 29. Avg 2011, 06:44:20 od alexander veliki »
IP sačuvana
social share
Erika..Sanz.... roma je najbolja  Na sajtu Bureku preko 20 godina.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Ja prvo ne bi uzeo plocu MSI nego bi uzeo ASUS ili gigabyte.To prvo.Onda ne bi uzeo X3 athlon nego bi uzeo X2 phenom 2 black.Jer je povoljniji i moze da se otkljuca i da samelje za dorucak taj X3.Sto se tice grafike ona je OK.Memoriju ne bi uzeo tu nego bi uzeo kingston ili patriot.Prvo sto je mala razlika drugo sto je kvalitetnija.Hard disk je OK.Takav bi uzeo i ja.Napajanje ti je golo g...Imao sam to napajanje i to ti je slabo za tu grafiku.Za tu grafiku moras da uzmes chifteca od bar 400W(minimum) ili neki bolji LC power od 550-650W.Ili uzmi neki coler master ili xilence.U svakom slucaju to napajanje ti ne ide nikako na tu grafiku.To napajanje nije lose za neku masinu sa sugavom grafikom ili integrisanom.Grafika ti nije extreman potrosac medjutim fora je sto ona trazi napajanje od 400W ali brendiranog napajanja.LC power nije brendirano napajanje.To je samo izmedju najgoreg Kineza i brenda.Znaci bolje je od Kineza ali i oni imaju serije lose.Ovo tvoje je najgore lc power koje postoji.Sto se tice kucista to mozes da uzmes i najgore.Posle samo ubaci 2 kulera da ti hlade masinu i to je to.Bolje uzmi lose kuciste nego dobro kuciste i lose napajanje.Lose kuciste mozes da sredis da lici na nesto.A lose napajanje moze da sprzi celu masinu.Gaming i lose napajanje ne idu nikako.Jer ti kad poteras neku igru tebi masina crpi 100% struju i njoj treba da napajanje daje zaista 400 W.Kineska napajanja i najgora LC power napajanja daju ispod minimuma.

a bas mi se ucinilo d je ta maticna ok, mislim svi su je hvalili i... sto se tici procesora i ovde moze da se otkljuca i cetvrto jezgro, zar ne? koliko sam obavesten ovo je ok memorija, kvalitetna i...  za napajanje sam znao da mi je slabo,ali su mi rekli da je kao ok i da ce izdrzati. ako ti nije tesko sastavi mi neki gamer pc do 300e. sve po tvojoj zelji. nemam vise vremena ,a hitno mi treba nov komp. hvala ti na savetima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
a bas mi se ucinilo d je ta maticna ok, mislim svi su je hvalili i... sto se tici procesora i ovde moze da se otkljuca i cetvrto jezgro, zar ne? koliko sam obavesten ovo je ok memorija, kvalitetna i...  za napajanje sam znao da mi je slabo,ali su mi rekli da je kao ok i da ce izdrzati. ako ti nije tesko sastavi mi neki gamer pc do 300e. sve po tvojoj zelji. nemam vise vremena ,a hitno mi treba nov komp. hvala ti na savetima

Pa ne kazem da je 100% losa ali posto si nov na forumu nisi citao verovatno moje postove o MSI Smiley Ja iz svojih nekih razloga ne volim kompaniju MSI.To ne znaci da je svaki njihov proizvod djubre a asus i gigabyte odlican ali ja jednostavno ih ne volim i to je moj stav.Normalno i MSI ima izvrsne proizvode medjutim ta njihova jeftinija klasa i prca da nude mnogo vise od ostalih mi se olupala o glavu.A pored i mog slucaja imao sam na poslu gomilu lapova koji su djubre kao moj stari plus i ploca koja god mi dodje MSI odma znam da je neki najeb sa njom.Ponavljam imao sam problema i sa asusom i gigabyte ali mnogo manje i mnogo su se bolje pokazali.Sto se tice procesora taj X3 nije los ali to nije procesor koji je predvidjen za otkljucavanje.U testovima je taj X3 bolji od phenoma X2 black.Medjutim X2 black se otkljucava i zato je bolji.Za ovaj ne znam ali znam da je phenom X2 mnogo bolji za te stvari.Napajanje sam ti objasnio zasto je lose.Na strani 721 u postu Poruka #7206 sam sastavio 2 masine za 300 evra pa da ne ponavljam eto ti.Imas i intel i nvidia varijantu.Mozes da uzmes odatle samo CPU , plocu i napajanje.Ostalo mozes i svoje ostaviti.Normalno ako ti se uklapa u cenu  Smile

IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Da li ovaj procesor INTEL Pentium Dual Core E6600 3. 06GHz Box moze da se stavi na mticnu plocu "asus p5kpl se" ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Da li ovaj procesor INTEL Pentium Dual Core E6600 3. 06GHz Box moze da se stavi na mticnu plocu "asus p5kpl se" ?

Obe su socket 775 tako da...moze  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 720 721 723 724 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.