Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 718 719 721 722 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1410460 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Samsung Galaxy S9+
HP Pavilion DV6-6006em - Core i5-2410M - LH768EA - odlicna grafika moze da potera sve igre na high
TOSHIBA Satellite Pro R850-125 - solidna grafika ali nista specijalno.Racunaj da tera igre na medium ali ne sve
HP Pavilion DM4-1350en - Core i5-460M - LC778EA - vrlo losa grafika koja nije ni za sta.ne kupuj!

Evo mojih predloga:

http://laptopcentar.rs/product/ASUS-K53SV-SX079-15201107 - odlicna masina koja ima i5 procesor, ima jaku grafiku koja tera vecinu igrica na high i ima 6gb ram-a i ima 640 gb hard.E sad kakvog je kvaliteta ne znam.Ali hardver je vrhunski za 600 evra

http://laptopcentar.rs/product/ASUS-K53SV-SX129V-09201108 - vrhunska masina sa i7 procesorom za sitne pare.

http://laptopcentar.rs/product/Asus-N53SV-SX550-26201107 - ne mnogo bolja masina od prve po hadveru ali jaca serija

http://laptopcentar.rs/product/ACER-Aspire-5755G-2418G64Mncs-Espresso-18201107 - isto odlican laptop za gaming za ok pare.

http://www.emmi.rs/laptop-ra%C4%8Dunari-toshiba-satellite-l655-1jw-red-156.11.html?productId=16392 - Dobra masina ali losija od asus-a osim sto se zove toshiba.

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_probook_4530s_-_core_i5-2410m_-_lh309ea-12035 - tera sve nove igre na medium , znaci ok grafika a dobra serija HP-a.

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_pavilion_dv6-3298en_-_core_i5-480m_-_le524ea_-_rossignol-8284 - isto dobra serija laptopa sa jakim hardverom za OK pare

E sad znam da sam ti stavio puno izbora ali izbor je jednostavan.Biraj oces da das za bolju seriju i losiji hardver ili za losiju seriju i bolji hardver.Dobra serija znaci bolji kvalitet ali ne mora da znaci nista.Sa jedne strane masa pljuje asus kako daje za male pare dobar hardver a los kvalitet.Sa druge strane pricaju za HP da je sranje i toshiba..Znaci ne mora nista da znaci.Od HP-a znam da ima krseva najgorih a ima i dobrih masina.Zavisi od hladjenja.E sad ako oces da odlucis dobro raspitaj se kakvo ima hladjenje laptop koji kupujes.Dobra serija i velika lova ne znaci dobro hladjenje.Na primer envy kosta preko 1000 evra pa se svi zale na lose hladjenje....Znaci raspitaj se.Za kvalitet vredi dati pare a za ime ne....
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
Ja licno imam Asus k53sv sa i7 2630qm procesorom... Toplo bih ga preporucio svakome, tera sve novije igre bez problema. Hladnjak mu je dobar cak posle 6-7sati igranja ne pregreva se ( jedini zagrejani deo je oko hladnjaka desno, znaci nema veze sa gornjim ili donjim delom ). Eh sad ako si perfekcionista neces ga uzeti posto nema usb 3.0 port niti eSata ali ne znam da li ti je to potrebno, meni npr nije... I nije tacno ovo sto kazus asus dobar hardwer losa izrada .. Izrada je stvarno perfektna iznutra je cak oblozeno aluminijumom od spolja se ne ugiba i tastatura je cak solidna ( po mom ukusu odlicna ).. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
I nije tacno ovo sto kazus asus dobar hardwer losa izrada ..

Ne citas sta pisem:

Sa jedne strane masa pljuje asus kako daje za male pare dobar hardver a los kvalitet.Sa druge strane pricaju za HP da je sranje i toshiba..Znaci ne mora nista da znaci

Znaci ne kazem ja nego kazem sta sam citao.Takodje nisam rekao da je to 100%.Kao sto sam vec rekao bitna je serija laptopa a ne brend.I MSI kojeg smatram za najgoreg proizvodjaca laptopova nije los ako se uzme dobra serija.To sto ti imas nije ono o cemu sam ja pisao da masa prica.Masa je pricala da je ASUS izbacio lapove za 450 evra koji imaju losu izradu a jake grafike.E sad nisam bio precizan ali zbog tebe sam sad razjasnio.Nemam nista protiv asus-a samo sam napisao da ljudi svasta pricaju.Ja sam skeptican samo za masine koje kostaju 450 evra a mogu da pokrenu crysis 2 na high detaljima.Jednostavno ne uklapa mi se da gamerski laptop moze da se uzme za sitne pare.Mislim da se na ustrb odlicne grafike stedi na kvalitetu izrade.A sto se tice tvog laptopa napisao sam:

vrhunska masina sa i7 procesorom za sitne pare.

Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2011, 13:33:16 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
Nisam ja hteo da kazem da mislim na tebe direktno procito sam sta si napiso Smile, a to sto si rekao stoji video sam neki laptop asus-ov ili msi od 400-500eu sa dobrom grafickom a losom izradom.. dok sam video hp-ov(cini mi se) preko 100k dinara je a izrada je takodje losa ( ali je iznutra zver nije dzabe toliko skup ).. Tako da sam hteo da kazem da ne gleda ko je proizvodjac ni u kom slucaju vec da gleda da je izrada dobra pored onoga sto se nalazi "ispod haube" Smiley
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 580
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
HTC Sensation
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20

laptop je odlican dobra grafika, ram na 1333MHz... Jedino mi se ne svidja procesor ( daleko bilo da je los Smile ).. 2620M je dualcore tj ima dva fizicka jezgra a za te pare moze se useti ista konf. (nzm sad koliko ti je bitan izgled) sa 2630qm .. Npr. Dell n7110/5110..
Ali kako god 2620m ili 2630qm ne mogu ni jedan ni drugi da se "oznoje" sa svakodnevnim igricama i programima. Smiley
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 580
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
HTC Sensation
Ovaj N7110 je interesantan, jedino sto ga nema kod  dobavljaca.
Sta misils konkretno kod izgleda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Samsung Galaxy S9+
Ja bi pre uzeo XPS nego vostro.Nesto ovako:

http://www.itsvet.com/proizvod/dell-xps-l502x-wy4k8-i5-2410-intel-core-i5-2410m-2.3ghz-4096mb-500gb-dvdrw-15.6%27%27-led-fullhd-freedos/comp_comp_laptop/177/5674

Ovaj XPS ima losiji procesor i losija je grafika.Sto se tice memorije i harda to je isto.Ali XPS ima full HD sto je odlicno.Medjutim meni je XPS vrh dell-a i ako oces kvalitet onda mislim da bolje ici na losiji hardver i bolju seriju.E sad ako oces jak hardver onda mozes dati i 570 evra.A ako oces kvalitet od dell-a xps i studio su neprevazidjeni.Ja imam xps-a i mogu ti reci da se cim ga uzmes u ruke vidi se kvalitet masine.Da ne shvatis pogresno ne mislim da je taj vostro los.Sta vise izgleda odlicno.Medjutim meni je xps ipak xps.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
LG GT540
Nadam se da sam na pravom mestu. Potreban mi je HDD. Mislio sam da kupim od 1TB. Na sta da obratim paznju pri kupovini? Da li je vaznija cache memorija ili brzina? Moze li da se nadje solidan do 5-6hiljada din?
IP sačuvana
social share
He who dares wins!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iPhone7
... zna li neko gde moze da se nabavi lap top Toshiba G-50 , oznake posle nisu toliko bitne ... polovan prednost ... Smile
IP sačuvana
social share
Makijavelizam je stanje uma - sve ostalo je iluzorno!!!

Edit by chelavi1: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 718 719 721 722 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.