Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 704 705 707 708 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1405885 puta)
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia N95 8GB
hmm,pa za koliko bih mogao da prodam ove moje 2x1gb... kingston su  Smile
razmisljam da prodam njih,pa da uzmem 2x2gb 800  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia E71

Nova ddr2 1gb je oko hiljadu dinara,ne možeš puno da uzmeš bolje čuvaj za nedaj bože nikad se ne zna kad moža da zatreba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat

Realno je da dobijes 1000 din.A stavi i 1500 din pa mozda neko se upeca.Iznad 1500 din sumljam da mozes dobiti.A sto se tice prodaje mislim isto kao i kolega iznad mene.Nema potrebe da prodajes jer prvo neces dobiti nikakve pare a drugo neces ti u realnom radu videti razlike izmedju 533 i 800 mhz....To mozda da je ddr1 na 333 i dd2 na 800 mhz..........
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
LG KU990
Bavim se obradom videa i namjeravam kupiti novi laptop koji bi ponekad mogao posluziti za to. Na poslu koristim Mac sa 24 incnim monitorom, ali htio sam da kod kuce imam masinu baziranu na Windowsu. Znam da laptop nije najboje rijesenje, ali privatno mi treba comp koji mogu nositi. Namjeravao sam kod kuce postaviti ext. HDD velikog kapaciteta i po potrebi spajati laptop na veliki TV. Vidio sam kako montazeri koriste 2 ekrana i npr. projektor. Da li je moguce da koristim laptop i TV kao dual monitor, jer mi treba puno povrsine da rasporedim sve prozore. Npr, da prozor u kojem obradjujem video bude na laptopu, a prozor sa finalnim reultatom videa bude na TV-u.

Logicno je da se to moze, ali nemam puno iskustva s tim. Kakav mi laptop treba za to? Kako to da spojim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia E71
Bavim se obradom videa i namjeravam kupiti novi laptop koji bi ponekad mogao posluziti za to. Na poslu koristim Mac sa 24 incnim monitorom, ali htio sam da kod kuce imam masinu baziranu na Windowsu. Znam da laptop nije najboje rijesenje, ali privatno mi treba comp koji mogu nositi. Namjeravao sam kod kuce postaviti ext. HDD velikog kapaciteta i po potrebi spajati laptop na veliki TV. Vidio sam kako montazeri koriste 2 ekrana i npr. projektor. Da li je moguce da koristim laptop i TV kao dual monitor, jer mi treba puno povrsine da rasporedim sve prozore. Npr, da prozor u kojem obradjujem video bude na laptopu, a prozor sa finalnim reultatom videa bude na TV-u.

Logicno je da se to moze, ali nemam puno iskustva s tim. Kakav mi laptop treba za to? Kako to da spojim?

Ja koristim HDMI kabl sa kojim spajam laptop(MSI X600) i LCD(LG32") i to radi ekstra bez problema.Tako da bi tebi sa tim laptom koji će biti mnogo jači od mog neće biti problem.E sad koji laptop to je diskutabilno zavisi koliko si spreman da platiš,ono što tebi treba je dobra grafička i malo više rama.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2011, 00:08:01 od spaled »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia N95 8GB
Citat

Realno je da dobijes 1000 din.A stavi i 1500 din pa mozda neko se upeca.Iznad 1500 din sumljam da mozes dobiti.A sto se tice prodaje mislim isto kao i kolega iznad mene.Nema potrebe da prodajes jer prvo neces dobiti nikakve pare a drugo neces ti u realnom radu videti razlike izmedju 533 i 800 mhz....To mozda da je ddr1 na 333 i dd2 na 800 mhz..........

nista,onda cu da uzmem tih 2gb 800,nek sljaka izmesano neko vreme,i stavicu oglas za ove moje 1500din... xD pa ako se prodaju,kupicu jos jednu od 2gb 800... ionako nisu skupe, 1800din Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG 
Неки бест бај екстерни хард до 50е?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat

Bilo sta od WD-a je po meni best buy  Smile

Citat

Ako radis video obradu treba ti malo ozbiljniji laptop i treba ti dobar CPU i dosta ram-a.Po meni minimum treba da uzmes i3 a ram-a da bude 4 gb.To ti je najsocijalnija varijanta.E sad nisi rekao koliko para oces da das.Evo ja cu ti dati predlog pa ti vidi sam sta ti odgovara:

http://laptopcentar.rs/product/DELL-Inspiron-N5010-i3-4-500-ATI5650-Black-19201104

http://laptopcentar.rs/product/ACER-Aspire-5742G-374G50Mnkk-28201101

http://laptopcentar.rs/product/ASUS-A52JT-SX591-04201107

http://laptopcentar.rs/product/HP-ProBook-4530s--LH430EA--28201106

http://laptopcentar.rs/product/Lenovo-G570-i3-4-500--59070346--14201106

I malo ozbiljnije masine:

http://laptopcentar.rs/product/DELL-Inspiron-N5110-i5-2410M-4-640-GT525-Blue-16201107

http://laptopcentar.rs/product/HP-ProBook-4330s-Alu--LH275EA--29201106

http://laptopcentar.rs/product/Toshiba-Satellite-L655-1GH-02201106

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/acer_aspire_5742g-484g50mnkk-10724

Eto tu imas dosta materijala za razmisljanje.Kao sto rekoh posto radis ozbiljan posao nemoj ici ispod i3.Znaci P i T serija intela je OK ali to je vise za neki low gaming , surf , film i.....Na primer moj T4200 je ok ali se vidi da u nekim ozbiljnim operacijama ne moze da se poredi sa mojim phenomom iz desktopa.Ove masine sa i5 su ti vec ozbiljne masine.Dalje je i7 koji je jako skup.Sto se tice memorije treba ti 64-bitni OS pa samim time memorije minimum ti treba 4 gb jer novi premiere trazi sam 2 gb plus win.Bilo bi dosta mozda i 3 ali bolje 4 gb da ne mislis.Grafika koliko ja znam tu ne igra neku ulogu al ces sa tom vecom klasom lapova dobiti i jacu grafiku.Dell nudi po meni mozda i najbolji izbor ovaj N za 53 000 din sa i5.Takodje HP probook ti je jako kvalitetna serija HP-a.Toshibu ne bi uzimao jer nudi najmanje a ne verujem da je kvalitet ne znam sta.Acer je dobar i njega mozes isto uzeti u izbor.MSI ja licno ne uzimam ni pod tackom razno.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Није баш уобичајено питање за ову тему, али који ми зидни носач за ЛЦД од 32 инча препоручујете?
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Није баш уобичајено питање за ову тему, али који ми зидни носач за ЛЦД од 32 инча препоручујете?

Obicno parce gvozdjurije.
Uzmi bilo sta sto ti daje zeljene uglove po horizontali i vertikali.

To je jedino bitno jer nalepnicu s brendom nikada neces videti osim kad pajtas prasinu  Smile

1 tb Seagate Sata 600, 7200 rpm - 4300din (granacija 3 g)
Kupis od mene HDD, fioku izaberes sam i uzivaj  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2011, 13:39:06 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 704 705 707 708 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.