Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 703 704 706 707 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1403203 puta)
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
VIP Xiaomi Note 10 P

@Aconja
Ima da se kupi. 1500-2000 din Blubery.

Npr ...

Nisi ti mene razumeo. U pitanju je notebook. Zvucnici bi trebalo biti sto manji, ali sa dobrim zvukom (po mogucstvu dobar bass) i najvaznije, samo na usb, bez utikaca. Prenosni zvucnici. Ok? To mi treba!
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iPhone 12, S21
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
SonyEricsson k810
Aconja@ ti si FULL HD  u porukama Smile
1080
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Pozdrav forumashi! Imam laptop Lenovo G530:

Procesor: Intel Dual-Core T4200 2.00 GHz
RAM: 3 GB DDR2 667 MHz
Hard Disk: 250 GB  8MB Sata WD
Graficka: Intel GMA 4500M integrated graphics
DVD RW, kamera 1,3 MPixela, Card Reader, WiFi,

Ja sam mu prvi vlasnik, povremeno sam ga koristio, odlicno je ocuvan.
Za koliko bi bilo realno da ga prodam? Ako nije problem da mi napisete u Eurima  Smile

Hvala unaprijed!

Dobro ti je rekao celavi.200 evra je realna cena.Na zalost tvoju takvi lapovi su se prodavali kao dobar dan za 250 evra do pre par meseci.Medjutim sa pojavom jeftinih lapova 250 evra ko proda je car.Jedan moj lik je prodao losiju toshiba nego tvoju za 250 evra medjutim lika je usralo do jaja.Realno je 200 evra medjutim i to ako prodas je super cena.

Citat
Hteo bih da uzmem laptop koji bi mogao da mi budeo realna zamena za desktop racunar.. Najradije bih uzeo neki sa i7 procesorom, budzet mi je 70.000 moze i koja hiljada vise. Zasada mi je favorit dell inspiron n7110. Hvala unapred =]

Ponovo se i ovde slazem 100% sa celavim.i7 je iskreno najveca prevara u procesorima.Intel ima toliko ne dobrih nego fantasticnih procesora koji su odlicna zamena za desktop i mogu da zamene bilo koji desktop.Trenutno moj desktop cpu je u nivou jednog i3 cpu koji se prodaje u masinama od nekih 450 evra.Znaci ja igram igrice i svasta radim i prezadovoljan sam sa procesorom.A ti danas za nekih 55 000 imas dell masinu sa i5 procesorom i sa 4 gb ram-a , 500 gb hardom i jakom ati grafikom za gaming.Sta ce ti jaca masina?Jel se bavis video obradom ili radis animacije u mayi?Cak i to da radis mozes sa ovime........E jedino ako vec dajes pare na skup laptop onda bar plati seriju.Znaci uzmi toshiba quosmio ili tectra ili dell studio ili xps ili Hp elitebook ili envy i....Tu onda ne placas masinu nego placas kvalitet masine.A ako oces jaku masinu dosta ti je da uzmes DELL Inspiron N5110 i5-2410M/4 i da sa njime radis sve sto je za jednog normalnog advanced korisnika dovoljno.Veruj mi ako uzmes i7 neces iskoristiti ni 20% njegovih mogucnosti........

Citat
Sta mislite o kombinaciji:
MB LGA1155 iZ68 Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3, PCIe/DDR3/SATA3/GLAN/7.1
CPU LGA1155 Intel® Core™ i5-2500K
I 4 gb rama

nekih 38k izlazi  Smile

Brate da imam para i da sad kupujem novu masinu to bi izabrao.Znaci ne sjajan nego fanstastican izbor.Odlicna kombinacija.Jeste dosta skuplja ali se isplati.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Boro, sta mislis, dali je bolja maticna asus P8Z68-v pro ili  Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3.
I dali se bolje isplati kupiti procesor 2600K ili 2500K.Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Aconja@ ti si FULL HD  u porukama Smile
1080

Smile

Nasao sam neke koji su izgleda dobri, buduci da su iz jednog dela i imaju ugradjen subwoofer. U pitanju je SimplyVibe SV-S300 ili SV-S550, ali je problem sto ih nema kod nas u prodaji. To su jedini usb zvucnici sa subwooferom i dobrim basom koje sam nasao. Al, jbg...
« Poslednja izmena: 28. Jul 2011, 13:42:29 od Aconja »
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia E71
Pozdrav, jel može neka preporuka za zvučnu karticu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Boro, sta mislis, dali je bolja maticna asus P8Z68-v pro ili  Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3.
I dali se bolje isplati kupiti procesor 2600K ili 2500K.Hvala unapred.

Uh tesko pitanje oko ploca.Obe ploce su vrunske...  Smile Ne znam mozda blaga ali bas blaga prednost za asus plocu.Ali sta god uzmes neces pogresiti.Ploce obe su bas mocne i dobre.Tesko je biti pametan sta je tu bolje.Oko procesora nema puno dileme.Sigurno je bolji 2600K medjutim tu bi stavio jedno "ali".Bolje jeste ali jesi se zapitao dal ti to treba?

Znaci 2500K je ne dovoljan nego i previse.Po meni je sasvim dovoljan za sve i i5-2300.Medjutim ako bas oces da biras izmedju ova 2 sto si pitao onda uzmi 2500K.Nadam se da se niko nece naljutiti ali ja i7 ne bi uzeo ni da imam 1000 evra za kupovinu desktopa.Jer licno mislim da je to samo bacanje para i smatram da jako mali broj ljudi ce da iskoristi taj procesor.Jedino ako si neki profic pa ti treba za video obradu,3d animacije i... Na primer znam dosta ljudi koji rade video obrade i 3d animacije i sa losijim procesorima.  Smile Tako da bez dileme 2500K a od ploce mala prednost ka ASUS-u.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia N95 8GB
Imam vec 4 god 2x1gb DDR2 533 ram memoriju...i doslo mi nesto da dodam jos 1-2gb...  Smile Ploca mi ima 4 slota (max 800mhz) i video sam neke cene ddr2 memorija koje mi odgovaraju,na 800mhz su...
e sad me interesuje da nece biti problem da ja stavim te od 800 da rade sa ovim 533...?

sta mislite o ovoj?
Memorija DIMM DDR2 2GB 800MHz Patriot
i sta znaci latencija CL6 ili CL5? xD njena je cl6
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S9+
@ivicanikolic034

Nece smetati samo ce ti spucati magistralu sa 800 na 533.Jer ako ti jedna memorija radi na 800 mhz a druga na 533 onda ne moze jedna da radi na 533 a druga na 800.Nego onda i ta memorija od 800 mhz prilagodjava brzinu magistrale na 533.Patriot je sasvim dobra memorija i ja je imam vec 2 godinu ddr3 i radi mi savrseno.Imaju 5 godina garancije i po meni su uz kingston najaci izbor trenutno.Nemoj da se opterecujes sa modelima memorija.Tebi to nije vazno.......

Na primer mene je na laptopu mom dosta bunila memorija.Naime ja imam 2x2 gb ddr2 na 800 mhz a u BIOS pise da rade na 667 i kad sam kupovao isto pise da rade na 667 mhz.Meni to nije bilo jasno i onda sam nasao podatak da moja ploca podrzava samo 667 pa zato i radi samo na toliko.Tako da cak i da ti ploca ne podrzava 800 mhz tebi ce to svakako raditi samo normalno nece na 800 mhz nego na 533 koliko su ti ove memorije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 703 704 706 707 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.