Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 689 690 692 693 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1418327 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
to je njegova standarna, ali mislim da CISS sistem , je drugaciji , za neke druge modele, nisam suiguran.
http://www.smileink.rs/landing/ciss_sistemi_kontinualno_napajanje_stampaca_mastilom.htm
Citat

Pa ako dolazi sa nekom drugom/ kvalitetnijom glavom onda to ima smisla.
One obicne se osuse i zaprljaju posle 1-2 dopune i mogu par puta da se operu u ultrazvucnoj kadici a onda pravac - recycle bin.

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
SonyEricsson k810

Pa ako dolazi sa nekom drugom/ kvalitetnijom glavom onda to ima smisla.
One obicne se osuse i zaprljaju posle 1-2 dopune i mogu par puta da se operu u ultrazvucnoj kadici a onda pravac - recycle bin.

ne dolazi Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 00:10:14 od dejan79vp »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11

http://www.youtube.com/watch?v=BC6gdQLPE8U&playnext=1&list=PL88DC06D30747D06B
ako sam te dobro razume glave ketridza su ketridzi ili , kuciste u kojima se stavljaju ketridzi ?
Na stampacima koje sam ja koristio (HP) , glava je uvek deo samog ketridza.
Valjda je tako kod svih napravljenih zadnjih 10 god ?
Mada, cuo sam da ima nekih Epson antikviteta koji rade vec po 20 god ali su drugacije pravljeni.

Problem je sa glavama ink dzeta je u mlaznicama kroz koju stampac "pljucka" boju na papir. Ostaci farbe se na njima sasuse i na kraju zapeknu. Za prvu pomoc moze briskanje ali brzo zaribaju totalno pa mora novi ketridz ili "kupanjac u ultrazvuku". Pre ili kasnije, mora da se baci

« Poslednja izmena: 27. Jun 2011, 23:48:46 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
SonyEricsson k810

Citat
Na stampacima koje sam ja koristio (HP) , glava je uvek deo samog ketridza.
Valjda je tako kod svih napravljenih zadnjih 10 god ?
Mada, cuo sam da ima nekih Epson antikviteta koji rade vec po 20 god ali su drugacije pravljeni.

Problem je sa glavama ink dzeta je u mlaznicama kroz koju stampac "pljucka" boju na papir. Ostaci farbe se na njima sasuse i na kraju zapeknu. Za prvu pomoc moze briskanje ali brzo zaribaju totalno pa mora novi ketridz ili "kupanjac u ultrazvuku". Pre ili kasnije, mora da se baci

onda sam ja napravio lapsus , CISS ne dolazi sa glavom ketridza nego samo sa ketridzima koji se stavljaju u vec postojecu glavu na epsonu.
PS: izmenicu dve moje predhodne poruke.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 00:26:24 od dejan79vp »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
Pa jel moze neko da mi predlozi neku dobru DVR karticu za 4 kamere
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung wave2
Pozdrav ,kupujem novu masinu ,pa imam nekoliko pitanja za vas. Ovako izgleda i5-2300,msi p67a-g45/b3/,2x2  1600 kingston cl9,  sapphire 6870 1gb ddr5 ,chieftek 600w ctg 600-80p, termaltake v3,dvd-rw ,1 tb. Sta mislite o ovoj masini izlazi sa nekom popustom oko 62k. Drugo pitanje je u vezi monitora,naime resio sam da kupim,viewsonic 2739,ali mnogo ljudi kritikuju ovaj model,mada moj drugar ga ima i po meni je odlican izbor. Gomila njih mi predlaze ips modele,ali ja bih  ipak zrtvovao kvalitet slike naspram vece dijagonale. Bio bih vam zahvalan kada bi mi  rekli sta mislite o ovoj konfiguraciji,i da li treba nesto menjati na njoj,kao da li da idem na ovaj monitor ,za koji sam bas zapeo ili na neki dell,lg ili neki drugi ips model. Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 3120c
imam ovu ploču
http://www.msi.com/product/mb/785GT-E63.html#?div=Detail

ugradjeno je kingston 2x1gb ddr2 na 800mhz.valjalo bi da imam ili 4 ili 6gb,pa bi trebalo dodati ili 2x1 ili 2x2gb.nije problem dodati,nego da li neko preko ove specifikacije moze da kaze da se slučajno radni takt mememorije ne obori kad popunim sve slotove!!
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung Galaxy S3
imam ovu ploču
http://www.msi.com/product/mb/785GT-E63.html#?div=Detail

ugradjeno je kingston 2x1gb ddr2 na 800mhz.valjalo bi da imam ili 4 ili 6gb,pa bi trebalo dodati ili 2x1 ili 2x2gb.nije problem dodati,nego da li neko preko ove specifikacije moze da kaze da se slučajno radni takt mememorije ne obori kad popunim sve slotove!!

Mogu da ti kažem koje brzine memorije podržava, ali je najbitnije brzine te memorije koju već imaš. ako staviš bržu od te, radiće sve ali na taktu najsporije koja je ubodena. recimo ako imaš, lupam, 1 gb na 667, i 2 giga na 800, sve će ti to raditi na 667.. kapiraš?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 3120c
pa imam ove kingstonke na 800 pa bi opet uzeo "isto" samo mozda 2x2....
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung Galaxy S3
pa imam ove kingstonke na 800 pa bi opet uzeo "isto" samo mozda 2x2....

Pa onda ti nije problem, brzina ostaje 800 Wink ali ti se ne isplati dodavati jos 4 giga, jedino ako koristis windows 7, jer on prepoznaje preko 4 giga rama...možeš recimo da tu od giga izbaciš i da ti ostane 2x2 giga Wink
« Poslednja izmena: 30. Jun 2011, 12:06:06 od Velja_Slash »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 689 690 692 693 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.