Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 690 691 693 694 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1418107 puta)
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 3120c
pa imam ove kingstonke na 800 pa bi opet uzeo "isto" samo mozda 2x2....

Pa onda ti nije problem, brzina ostaje 800 Wink ali ti se ne isplati dodavati jos 4 giga, jedino ako koristis windows 7, jer on prepoznaje preko 4 giga rama...možeš recimo da tu od giga izbaciš i da ti ostane 2x2 giga Wink

samo 64 vide preko 4gb,jel tako?! tj preko 3,5?!
pa ovo su ddr2 i kolko vidim ddr3 vec postaju jeftinije pa mozda bolje sad dokupiti 4...a ubacio bih w7 64,a sad koristim 32 w7.
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung Galaxy S3
Pozdrav ,kupujem novu masinu ,pa imam nekoliko pitanja za vas. Ovako izgleda i5-2300,msi p67a-g45/b3/,2x2  1600 kingston cl9,  sapphire 6870 1gb ddr5 ,chieftek 600w ctg 600-80p, termaltake v3,dvd-rw ,1 tb. Sta mislite o ovoj masini izlazi sa nekom popustom oko 62k. Drugo pitanje je u vezi monitora,naime resio sam da kupim,viewsonic 2739,ali mnogo ljudi kritikuju ovaj model,mada moj drugar ga ima i po meni je odlican izbor. Gomila njih mi predlaze ips modele,ali ja bih  ipak zrtvovao kvalitet slike naspram vece dijagonale. Bio bih vam zahvalan kada bi mi  rekli sta mislite o ovoj konfiguraciji,i da li treba nesto menjati na njoj,kao da li da idem na ovaj monitor ,za koji sam bas zapeo ili na neki dell,lg ili neki drugi ips model. Hvala.

Ok je konfa...samo nemoj da te farbaju, dodji kod mene u servis, prodam ti  je za 60 850 dinara bez ikakvog popusta Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung Galaxy S3
pa imam ove kingstonke na 800 pa bi opet uzeo "isto" samo mozda 2x2....

Pa onda ti nije problem, brzina ostaje 800 Wink ali ti se ne isplati dodavati jos 4 giga, jedino ako koristis windows 7, jer on prepoznaje preko 4 giga rama...možeš recimo da tu od giga izbaciš i da ti ostane 2x2 giga Wink

samo 64 vide preko 4gb,jel tako?! tj preko 3,5?!
pa ovo su ddr2 i kolko vidim ddr3 vec postaju jeftinije pa mozda bolje sad dokupiti 4...a ubacio bih w7 64,a sad koristim 32 w7.

Admin nek mi spoji postove Smiley Sad ti baš i nije trenutak, jer su cene rama skočile, a opet sa druge strane, tešji da će biti jeftiniji....recimo da moj hyperX kingston 2x2 giga mogu da prodam  za veće pare nego što sam ga kupio pre dve godine Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 3120c
glavno da ja mogu da dodam bez obaranja mhz pri popuni svih slotova,jer i ako bi nasao nekog ko menja stare za nove memorije(2x1 da dam za 2x2) skuplje bi prosao bar jedno 1000din,mada i nije neka para,al onda je bolje ipak dodati
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung Galaxy S3
glavno da ja mogu da dodam bez obaranja mhz pri popuni svih slotova,jer i ako bi nasao nekog ko menja stare za nove memorije(2x1 da dam za 2x2) skuplje bi prosao bar jedno 1000din,mada i nije neka para,al onda je bolje ipak dodati

Pa vidi, stavi tih starih 2x1 giga na neku aukciju (limun do)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 3120c

hm,tako bih stvarno mogao da prodjem bas jeftino kad se sve sabere i oduzme al ako bih ubacio 2x2,op,to bude 6gb!!!!bas lepo zvuči
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung Galaxy S3

hm,tako bih stvarno mogao da prodjem bas jeftino kad se sve sabere i oduzme al ako bih ubacio 2x2,op,to bude 6gb!!!!bas lepo zvuči

ne znam za čega koristiš komp, ali za igranje najnovijih igrica, i standardno korišćenje, 4 giga sasvim solidno odrađuje posao...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Trazim savjet za kupovanje Tv karte ili nesto sta god to bilo, treba mi samo da pustim A/V sa konzola na racunar.

Hvala unaprijed.

P.s- Po mogucnosti da nije puno para i da radi na usb  Smile

Niko nista... Tv karta ili karta samo sa A/V ulazima, znaci nije mi potrebo da gledam tv na racunaru ili sl.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung Galaxy S3
Trazim savjet za kupovanje Tv karte ili nesto sta god to bilo, treba mi samo da pustim A/V sa konzola na racunar.

Hvala unaprijed.

P.s- Po mogucnosti da nije puno para i da radi na usb  Smile

Niko nista... Tv karta ili karta samo sa A/V ulazima, znaci nije mi potrebo da gledam tv na racunaru ili sl.  Smile

Ja bih ti pomogao da znam...ali ne znam..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Nadam se da ce se naci neko ko ce da iznese svoje utiske ili da predlozi neku tv kartu koja je provjereno dobra.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 690 691 693 694 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.