Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 686 687 689 690 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1417733 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Jel ima nekih prituzbi za dell 1558 lap top  guglao sam ali nista nisam nasao ,sem kao hladjenja al ajde nije veliki problem, narucio sam ga za, 477 dolara i trebalo bi da stigne u sredu, moze da se vrati nije problem, jel imao neko iskustva sa ovim modelom?

Jel to polovno ili novo?Ako je polovno onda je mozda i puno para.Mislim nije puno jer je dell studio medjutim puno je ako nema garancije.Sad vec za tih 310 evra mozes da uznes novo a ako dodas jos kesa mozes da kupis odlicnu masinu novu.

Sto se tice kvaliteta laptopa to je jako diskutabilna tema.Danas kada je nov laptop smesno jeftin polovni laptop gubi na znacaju.Zato sto i sam znas sta znaci polovan laptop bez garancije.Moze sutra da ti bude kvar za koji ces da pljunes od 100-200 evra.S time da saberes na tih 100 jos 300 koje si dao vec i dodjes do cifre od 400 evra.I opet nemas garancije i opet strepis.Znaci polovan nikako nemoj uzimati za te pare.Ako je nov uzimaj bez razmisljanja.

Nov dell studio za 300 dolara neces naci ovde.Kakav god imao hardver studio je jaka serija dell-a.Batali te review i slicno.Ja sam za mog dell-a slusao svakakve price.Pisu po netu ljudi da im crkava i ploca i grafika i hard.Samo te to uplasi.Normalno ako od 100 ljudi 99 ima isti problem onda laptop ne valja.

Takodje problem kod polovnjaka je sto ti vidis samo na slikama kakav je.Moze lik da ima sjebanu plocu i da radi samo 2 minuta cisto da slika da radi.A garanciju imas 0 dana.Ne znam meni je to narucivanje jako rizicno.Jedino ako je to novo pa imas internacionalnu garanciju onda OK.Cak i ako je novo to a nema garanciju ovde rizik je veliki.Bolje i acer za 320 evra sa 2 godine garancije nego polovan studio sa 0 dana garancije.Ja sam odbio odlicnu ponudu sony vaio sa 18.4 inca ekranom , brutalnim core 2 duo CPU, 4 gb ram-a, 1080 full HD ekran, BD citac i 1 tb hard za nekih 470 evra.Odbio sam bez 1 minuta razmisljanja mada je posle 5 dana lik prodao laptop na limunu za 530 evra glatko.Samo sam razmisljao zamisli da ona bagovita 7000 nvidia serija rikne na laptopu i ugasio sam ga.Jbg brate 3 godine je 3 godine.Posebno kod mene koji imam srece sa racunarima u pm.Svaku 2 stvar koju kupim ja reklamiram.........
« Poslednja izmena: 18. Jun 2011, 01:22:33 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Cao moci.

Hocu da kupim neku TV karticu koja ce moci da se koristi i za digitalni signal, ovo novo sta dolazi.... ne razumem se bas. Vazno mi je i da softver bude normalan a ne kao avionska tabla.

Mozete li da mi pomognete nekim savetom?

IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia c6
Citat
Jel ima nekih prituzbi za dell 1558 lap top  guglao sam ali nista nisam nasao ,sem kao hladjenja al ajde nije veliki problem, narucio sam ga za, 477 dolara i trebalo bi da stigne u sredu, moze da se vrati nije problem, jel imao neko iskustva sa ovim modelom?

Jel to polovno ili novo?Ako je polovno onda je mozda i puno para.Mislim nije puno jer je dell studio medjutim puno je ako nema garancije.Sad vec za tih 310 evra mozes da uznes novo a ako dodas jos kesa mozes da kupis odlicnu masinu novu.

Sto se tice kvaliteta laptopa to je jako diskutabilna tema.Danas kada je nov laptop smesno jeftin polovni laptop gubi na znacaju.Zato sto i sam znas sta znaci polovan laptop bez garancije.Moze sutra da ti bude kvar za koji ces da pljunes od 100-200 evra.S time da saberes na tih 100 jos 300 koje si dao vec i dodjes do cifre od 400 evra.I opet nemas garancije i opet strepis.Znaci polovan nikako nemoj uzimati za te pare.Ako je nov uzimaj bez razmisljanja.

Nov dell studio za 300 dolara neces naci ovde.Kakav god imao hardver studio je jaka serija dell-a.Batali te review i slicno.Ja sam za mog dell-a slusao svakakve price.Pisu po netu ljudi da im crkava i ploca i grafika i hard.Samo te to uplasi.Normalno ako od 100 ljudi 99 ima isti problem onda laptop ne valja.

Takodje problem kod polovnjaka je sto ti vidis samo na slikama kakav je.Moze lik da ima sjebanu plocu i da radi samo 2 minuta cisto da slika da radi.A garanciju imas 0 dana.Ne znam meni je to narucivanje jako rizicno.Jedino ako je to novo pa imas internacionalnu garanciju onda OK.Cak i ako je novo to a nema garanciju ovde rizik je veliki.Bolje i acer za 320 evra sa 2 godine garancije nego polovan studio sa 0 dana garancije.Ja sam odbio odlicnu ponudu sony vaio sa 18.4 inca ekranom , brutalnim core 2 duo CPU, 4 gb ram-a, 1080 full HD ekran, BD citac i 1 tb hard za nekih 470 evra.Odbio sam bez 1 minuta razmisljanja mada je posle 5 dana lik prodao laptop na limunu za 530 evra glatko.Samo sam razmisljao zamisli da ona bagovita 7000 nvidia serija rikne na laptopu i ugasio sam ga.Jbg brate 3 godine je 3 godine.Posebno kod mene koji imam srece sa racunarima u pm.Svaku 2 stvar koju kupim ja reklamiram.........
novo donosi mi drugar koji radi na brodu, valjda ima svetsku garanciju 3 godine koliko sam ga razumeo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
novo donosi mi drugar koji radi na brodu, valjda ima svetsku garanciju 3 godine koliko sam ga razumeo

Pa onda uzimaj brate bez razmisljanja.dell studio za 310 evra sa i5 procesorom ovde mozes samo da sanjas.Takav laptop kosta ovde preko 700 evra.Studio je najaca serija dell-a.Sta i ako nesto ne daj boze crkne imas 3 godine garancije.

Za te pare ovde mozes da dobijes lomine od acer-a , msi i HP-compaq sto ne moze da se poredi sa dell studio serijom.Ja da sad kupujem laptop i da imam takvu varijantu uzeo bi bez 1 minuta razmisljanja.   Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia c6
vec sam narucio, stize do petka, hvala Boro, javljam kad ga istestiram Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Otislo mi je napajanje na starom kompu - maticna a7v8x-x,proc amd athlon 2500+ Barton,graficka radeon 9200se,ata hard i ata cd....
sta kazete za ova najjeftnija napajanja:
http://www.itsvet.com/proizvod/frontier-500w-atx/comp_comp_powersupply/75/280   1140din u Gig....

http://www.itsvet.com/proizvod/frontier-450w-atx/comp_comp_powersupply/75/214   1180din u Gig...

http://www.itsvet.com/proizvod/ms-industrial-ky-400-400w/comp_comp_powersupply/163/683  1440din u Gig...

http://www.itsvet.com/proizvod/blueberry-psb450-450w/comp_comp_powersupply/256/516   1350 u VipH...

http://www.itsvet.com/proizvod/blueberry-psb420-420w/comp_comp_powersupply/256/654    1000 u VipH....

nisam kacio linkove ka sajtovima prodavnica,jer ne znam dal to krsi pravila foruma
IP sačuvana
social share
"Premature optimization is the root of all evil"-Donald Knuth
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
Ja sam s*ebao svoj prosli komp sa jeftinim napajanjem. Posto sam naucio lekciju, na novom kompu sam uzeo bas skupo napajanje. Nemoj se sa tim igrati iz vise razloga to to govorim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
Otislo mi je napajanje na starom kompu - maticna a7v8x-x,proc amd athlon 2500+ Barton,graficka radeon 9200se,ata hard i ata cd....
sta kazete za ova najjeftnija napajanja:
http://www.itsvet.com/proizvod/frontier-500w-atx/comp_comp_powersupply/75/280   1140din u Gig....

http://www.itsvet.com/proizvod/frontier-450w-atx/comp_comp_powersupply/75/214   1180din u Gig...

http://www.itsvet.com/proizvod/ms-industrial-ky-400-400w/comp_comp_powersupply/163/683  1440din u Gig...

http://www.itsvet.com/proizvod/blueberry-psb450-450w/comp_comp_powersupply/256/516   1350 u VipH...

http://www.itsvet.com/proizvod/blueberry-psb420-420w/comp_comp_powersupply/256/654    1000 u VipH....

nisam kacio linkove ka sajtovima prodavnica,jer ne znam dal to krsi pravila foruma

uzmi bar ovo,ja ga imam a stari lc 550W koji sam pregoreo mojom krivicom sam popravio,izduli se samo kondenzatori iako je dobro zadimilo

http://www.itsvet.com/proizvod/lc-power-lc6420-420w/comp_comp_powersupply/204/50
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Boro, ti si mi pomogao oko izbora harda, mislim evo montiran je i sluzi me...

Pitao sam za TV karticu, o njima nemam bas nikakve veze, nasao sam ovu:
http://www.leadtek.com/eng/multimedia/specification.asp?pronameid=169&lineid=6&act=2

3 000 dinara, ima li neka jaca? Mislim za digitalni signal.... Jer hocu da kupim nesto sta ce da me sluzi.
Evo imam vec godinama asus, bas odavno, filipsov cip kako su mi rekli...sada ne znam sta da uzmem...
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S9+
@Pera_89

Mani se Kineza.........Za tvoju staru masinu dobro je LC power od 420w.Ja sam ga imao na mojoj masini do pre 10-tak dana i sljakalo je ok.Jednom mi je izbrljavilo kad sam igrao crysis 2.Mada to je kod mene samo jer moja grafika je jaka.Ko ima normalnu grafiku i masinu njemu je dovoljno.Znaci uzmi za 2000-2100 din lc power od 420w i neces se pokajati.

Mislim da svi ali bas svi treba da izbegavaju Kineska zito. codegen, frontier, rex power , kim pro i ostala govna.Kostaju 500-600 din manje para a 1000 puta su losija.Imao sam frontier i crklo mi je posle 2 nedelje i to su mi izbili osiguraci u celoj kuci.Codegen sam imao malo duze ali je prvo crko kuler pa sam to zamenio pa je posle oslabilo i nije moglo da poterao moju masinu.Znaci za manje od 12 meseci zamenio sam 2 Kineza.Da sam uzeo lc power od nekih 500-550w verovatno ne bi ni kupovao chiftec.Sto kaze kolega sez jednostavno ne isplati se uopste a cena je mala razlika.

@Promaseni

Nisam odgovorio jer dugo nisam pratio TV kartice pa ne znam sta ti preporucim.Ta leadet kartica je ne odlicna nego fanstasticna.Mene sluzi godinama i jedino sta je crklo je kabel od daljinskog a kartica i sam daljinac sljakaju ko Svajcarac.E sad ta kartica nema digitalni i ne moze na win7 64-bitni.Sve ostalo moze i odlicna je.Meni je to jedino ostalo od stare masine sto jednostavno nisam hteo da prodam.Ta kartica je zlata vredna i sve dok digitalni signal ne preplavi Srbiju ona je IN.Sto se tice drugih kartica vidi nesto iz programa leadek.Ovako nesto:

http://www.itsvet.com/proizvodi/leadtek/comp_comp_tuner/producer/87

Vidi tu ima povoljnih kartica koje su novije od tv winfast  2000.To se trenutno ne isplati posto sada ima kartica leadek sa dig ulazom.Mada tu koliko sam video ima jedan problem.Problem je sto mi prelazimo na dvb-t 2 a dosta kartica ima dvb-t  tako da ispadne da su neupotrebljive.Vidi dal medju tim karticama ima i dvb-t 2 pa ako nadjes uzmi tako nesto.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 686 687 689 690 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.