Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 684 685 687 688 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409420 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 95
Zastava Despotovac
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 500
Pozdrav
Da li kupiti ovu karticu za 50-60 evrića
http://www.itsvet.com/proizvod/asus-geforce-gt-240-1gb-gddr3-engt240-di-1gd3-v2/comp_comp_vga/20/2437
Nisam gejmer i ne žuri mi se sa kupovinom,ali ako je ovo dobar odnos cena i kvalitet možda bih iskoristio šansu
U principu za grafu ne bih dao više od 60 evra,pošto moje čulo vida nije tako izoštreno
za nijanse i rezolucije.Imam gt8500 sa kojom sam odigrao  Witchera,Betmena,Resident evil5....ali
  mislim da neću više da je mučim
Eventualno neki drugi predlog da vrebam iz prikrajka.... Smile

Ja bih ti preporucio ovu  Smile
http://www.itsvet.com/proizvod/sapphire-radeon-hd-5670-1gb-gddr5-11168-00-20r/comp_comp_vga/130/1947
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Sensation
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Scream for me

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2085
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19
amd phenom 8450 x3  2.11Ghz
ati radeon hd4850  512mb
asus m2n-x plus
HDD 300Gb
kingston DDR2 800Mhz 3Gb
asus 22"

tip trazi 280e   Da ili Ne?
« Poslednja izmena: 10. Jun 2011, 18:15:45 od Rodjak »
IP sačuvana
social share
Show them no fear, show them no pain
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 615
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Pozdrav svima.   Smile

Tražim mali savet/predlog oko komponenti.
Kupila sam komp 2007 i za to vreme je bio odličan. Danas radi kao traktor i primorana sam da ga menjam.
Stvar je u tome što se slabo razumem u to i pojma nemam kako da priđem problemu  Smile (još jedan pacijent  Smile )

Ako se zanemare hard i rezač  Smile (njih sam uzela pre par meseci), sve ostalo u kućištu mora da ide novo.
Šta bi bilo pametno uzeti?

Prioritet su mi dobra grafička i ram, ali mi je većina rekla da to povlači i kupovinu ostalih komponenti.

Ako je neka okvirna cena 200-250 e, šta bi tu moglo da se napravi?

Unapred fala lepo  Smile
IP sačuvana
social share
Shvatio sam da kada tek rođeno dete stegne svojom malom šakom, po prvi put, prst svoga oca, da ga je uhvatio zauvek.   Naučio sam da čovek ima pravo da gleda drugog odozgo jedino kad treba da mu pomogne da se uspravi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pozdrav svima.   Smile

Kupila sam komp 2007 i za to vreme je bio odličan. Danas radi kao traktor i primorana sam da ga menjam.
Stvar je u tome što se slabo razumem u to i pojma nemam kako da priđem problemu  Smile (još jedan pacijent  Smile )

Ako se zanemare hard i rezač  Smile (njih sam uzela pre par meseci), sve ostalo u kućištu mora da ide novo.

Prioritet su mi dobra grafička i ram, ali mi je većina rekla da to povlači i kupovinu ostalih komponenti.

Cim tebi treba jaka grafika, trazices i dobar CPU sto znaci da sve mora napolje.
Hdd i monitor imas, ostaju:

CPU
Ploca
DDR
Grafika
+ napajanje (verovatno)

PC dobre srednje klase.
preporucio bih ti komponente ali posto volis da se igras, onda neka ti neko preporuci graficku jer mene to ne zanima

« Poslednja izmena: 10. Jun 2011, 14:06:42 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Pozdrav svima.   Smile

Unapred fala lepo  Smile

reci tacne komponente koje imas u racunaru.

Imas dve opcije koje ti mogu malo olaksati...

Stavi taj stari racunar u kompletu u oglase, prodaj ga, izvuci za njega koji dinar, tako da ce ti onda budzet za novi racunar biti malo veci.
Ili vidi sa nekim ko ima i radnju i servis da ti da novi, uzme od tebe taj stari u delove, i da platis doplatu.

Za 200-250 eura (bez harda i rezaca) mozes sklopiti ovako nesto:

http://www.gigatronshop.com/kucista/lc_power_atx_603b_420w-8_black-10443   kuciste sa napajanjem

http://www.gigatronshop.com/graficke_karte/gainward_nvidia_geforce_gt520_1gb_gddr3_64bit_-_4260183362142-10419

http://www.gigatronshop.com/maticne_ploce/gigabyte_mb_-_socket_am3_-_ga-m52lt-d3-8158

http://www.gigatronshop.com/procesori/amd_athlon_ii_x3_405e_2.3ghz_tray-9716

http://www.gigatronshop.com/memorija/kingston_ddr3_hyperx_x2_grey_series_4gb_2x2gb_1600mhz_-_khx1600c9d3x2k24gx-8560

Ovo sve zajedno je negde oko 22000.

Jaci procesor ti nece trebati. Ni u ludilu...
Ploca je solidna, moze se naci i bolja, ali i gora.
Memorija je extra, Grafika je takva da ce ti terati sve sto igras, sumnjam da igras zahtevne igre, ali ajd...
Kuciste+napajanje...nije losa kombinacija, licno volim da uvek uzmem malo jace napajanje, ali i ovo ce ti biti dovoljno...

Sada kako ces da se igras sa komponentama, da zadrzavas nesto od svojih starih, ili ces sve da menjas... Na tebi je.

Ovo gore je bez rezaca i hard diska...
Ako uzimas i njih nove tu racunaj jos 5000-6000
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
amd phenom 8450 x3  2.11Ghz
ati radeon 4800  512mb
asus m2n-x plus
HDD 300Gb
kingston DDR2 800Mhz 3Gb
asus 22"

tip trazi 280e   Da ili Ne?

pazi ovako...proc i nije neki,graficka ti je integrisana tako da automatski nemas 3gb rama vec 2.5gb posto graficka uzima od ram memorije...Hdd ima za 30-35e da se kupi od 500gb,ram ti je od 10do15e po modulu od 1gb,jedino monitor ne znam koliko moze da kosta...Po meni je to mnogo para e sad neka me neko ispravi ako gresim.pozz
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Scream for me

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2085
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19
graficka nije integrisana!!!

hd 4850
« Poslednja izmena: 10. Jun 2011, 18:15:12 od Rodjak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Druze,lepo je pisalo 4800 tako da sam na osnovu toga pomislio da je integrisana...Pa i ona se krece polovna oko 50e,tako da ne znam sta bi ti rekao...Neka jos neko doda svoj komentar...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Scream for me

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2085
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19
Druze,lepo je pisalo 4800 tako da sam na osnovu toga pomislio da je integrisana...Pa i ona se krece polovna oko 50e,tako da ne znam sta bi ti rekao...Neka jos neko doda svoj komentar...

Moja greska,nisam tacno napisao! U svakom slucaju hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 684 685 687 688 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.728 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.