Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 637 638 640 641 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1416434 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
Prvo reci koliki ti je budzet...maximum...  Smile

budzet mi je 350 e otprilike... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2011, 00:01:53 od zippoman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
E hvala ti na ovom obimnom odgovoru, nisam ocekivao to Smile Evo da kazem sta uzimam od komponenata, za sve sam odlucio osim za maticnu (najmanje sam upoznat sa njima). Vec sam uzeo Phenom II 555, GeForce 9600gt, LC Power 550w i memoriju ddr3 kingston 2gb. Hard sam vec imao itd. Sad me samo *ebe koju maticnu da uzmem do 55e, toliko mi ostalo Smile

Mozda si trebao da dodas jos 4k i uzmes Phenom II X4 955 BE i da ne brines hoces li otkljucati jezgra ili ne,ali mozda i ovako nije sve izgubljeno.Navodno je u vecini slucajeva moguce otkljucavanje bar jednog jezgra na ovom procesoru,uzgred koji je batch i revizija u pitanju?Da eventualno izguglam jesi li nabo dobru seriju.Sto se tice ostatka konfiguracije,napajanje je ok,kasnije vidi da dokupis jos 2GB ram-a,jedino sto si mozda mogao da uzmes bolje od tog 9600gt,koliko si ga platio?

Nije to tako "sveza" karta,strah me je da je nisi pretplatio.

Pa pazi, graficku sam dobio na poklon tako da ne bih da kupujem niti sam u mogucnosti, to vazi i za procesor, uzeo sam 555 jer sam bas knap sa novcanicama. Evo za procesor, na kutiji pise HDZ555WFGMBOX a na procesoru HDZ555WFK2DGM za batch ne znam ni sta je ni gde da gledam  Smile Samo trazim tu neku maticnu koja je najbolja u tom nizem rangu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Sta znam,u tom slucaju idi na onaj MSI.Pruza vise mogucnosti od Biostar-a.Batch ti se nalazi na procesoru,pri kraju drugog reda,na pocetku drugog reda se nalazi stepping.Daj mi ceo drugi red.Znaci red ispod HDZ555WFK2DGM.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Izvolte CACDC AC 1046DPM
A neka Gigabaytova? Ili da uzmem tu msi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
E stvarno neverovatno,a li onaj GIGABYTE GA-790XTA-UD4 nigde u celoj Sbiji ne mogu da nadjem, i na kraju moram uzeti ASUS M4A89GTD PRO/USB3, a bezao sam od asusa godinama.Jednostavno ponudio mi ga covek za 122 eura.Mislim da bolju plocu za te pare tesko da cu naci.Sutra porucujem , pa cu javiti utiske.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 208
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jel može neko da mi da savet za CPU Cooler? Imam Intel i5, LGA 1156, nemam problema sa hlađenjem (55 stepeni regularno, dodje do 70 ako radim neku dužu video konverziju), već sa bukom, jer je posle dva meseca počeo da zavija kao motorna testera. Nemam ograničen budžet...
Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Izvolte CACDC AC 1046DPM
A neka Gigabaytova? Ili da uzmem tu msi...

Za konkretno taj batch nisam nasao nista konkretno,ali naleteo sam na info da je do 1333 procenat uspesno otkljucanih procesora oko 60%,iznad toga procenat je drasticno nizi,oko 30%.Sve ti je to lutrija.
Sto se tice ploce idi na taj MSI i obavezno javi sta si uradio,tj jesi li uspesno otkljucao dodatna 2 jezgra.

Jel može neko da mi da savet za CPU Cooler? Imam Intel i5, LGA 1156, nemam problema sa hlađenjem (55 stepeni regularno, dodje do 70 ako radim neku dužu video konverziju), već sa bukom, jer je posle dva meseca počeo da zavija kao motorna testera. Nemam ograničen budžet...
Hvala!

Pa ukoliko budzet nije ogranicen recimo Noctua NH-D14,ne samo sto je jako tih vec je i najbolji vazdusni kuler na svetu.Jedina mana je mozda cena i sto ces da rodis mecku dok ga montiras na plocu,posto je pravi monstrum Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia e75
Molim vas za savet oko kupovine monitora..

velika dilema je: lg e2260s-pn 21.5" led    i    hp tft x20led-ws229aa 20" !!

koristio bi se najvise za surf, citanje, filmove i tako te radnje, a ponekad i za igrice...

imam na grafickoj dvi, tako da me sve nesto vuce na hp, ali opet lg je 21.5 inca i ima fullhd...jos jedna stvar je u tome sto nikad nisam video sliku na dvi pa ne znam kolika je razlika....  Smile

bice kako vi kazete!

i koju zvucnu karticu bi preporucili za zvucnike altec lansing avs500 4.1 sistem? ovo pitam jer ne znam da li svaka zvucna kartica podrzava tu konfiguraciju, tj. znam da imaju 2.1, 5.1 itd.. a da li imaju 4.1...

hvala unapred!! 
« Poslednja izmena: 08. Feb 2011, 00:00:26 od cilavert »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
A jel treba da se zabrinem sto je neki lik napisao na itsvetu za tu plocu da se brzo kvari Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Pazi uvek postoji sansa da ti zapadne skart,pa bio to Asus,Gigabyte,Biostar,MSI ili neki drugi brend.To se verovatno desilo i tom liku,za to sluzi garancija.Sem toga,niko osim njega nije imao nikakvih problema(mada ja sa rezervom uzimam komentare i cene na IT svetu,vise volim da pogledam komentare na Bench ili PC Axe forumu).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 637 638 640 641 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.