Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 639 640 642 643 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1405284 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 754
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Da li mozete da mi preporucite neko postolje za hladjenje laptopa? Imam HP ProBook 4515s
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
olim vas za pomoc,koji multifunkcijski uređaj za stampanje da uzmem.Treba mi samo za kucnu upotrebu,ali da je koliko toliko dobar i da se ketridzi mogu refilovati (posto jednog zbog toga problema imam uskladistenog Smile )
Nesto sam ove razgledao pa mi vi recite vase misljenje.

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/18972-18972-238444-12019-3328086-3919445-3986394-3986401.html
http://www.canon.me/For_Home/Product_Finder/Multifunctionals/Inkjet/PIXMA_MX340/
http://www.datalink.me/index.php/HP-OJ-J3680-all-in-one-printer/fax/flatbed-scanner/copier/phone.html
http://www.comshop.si/src/article.php?articleid=2743
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
Samsung Wave
E, ovako...  Smile
Imam napajanje -550W Chieftec APS-550S 550W, Full
AMD Phenom II X4 955, GA 770-UD3, 2x2GB DDR3 1333Mhz, ATI Radeon 4850 512/256, HDD Hitachi od 320 GB, optiku i dva kulera... Hteo bih da uzmem novu graficku, recimo VGA AMD Radeon 6850 MSI OC 1GB/DDR5
/256 pa me zanima da li cu imati dovoljno struje i da li je tacno to sto sam cuo da nema veze sto ta grafa trazi 6-o pinsko napajanje, a moj Chieftec ima 4-voro pinsko, jer kao ta dva pina nicemu ne sluze?!  Smile

I jos jedno pitanje vezano za procesor... Ukljucen mi je C&C a on se i dalje cuje kao nenormalan, narocito kad poteram neku jacu igricu i temperatura skoci na 72,3 stepena... Da li tu nesto moze da se uradi, da mu se stavi neki kvalitetniji kuler ili je to jednostavno tako...? Hvala unapred...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 986
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Alcatel Idol 2
Da ne otvaram novu temu.
Imam ploču Gigabyte GA-M52L-S3P.
Hard WD2500AAKS i optiku Pioneer DVD-RW DVR-215D.
Kupio sam hard WD6400AAKS pa sad ne znam kako da ga prikačim.
Video sam neke IDE u SATA adaptere. Koliko su oni dobri? I ima li neko drugo rešenje, a da nije menjanje ploče?
Može li tako da se postavi optika umesto harda na adapter?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Samsung Galaxy S3
Da ne otvaram novu temu.
Imam ploču Gigabyte GA-M52L-S3P.
Hard WD2500AAKS i optiku Pioneer DVD-RW DVR-215D.
Kupio sam hard WD6400AAKS pa sad ne znam kako da ga prikačim.
Video sam neke IDE u SATA adaptere. Koliko su oni dobri? I ima li neko drugo rešenje, a da nije menjanje ploče?
Može li tako da se postavi optika umesto harda na adapter?

Moze optika da se postavi na adapter, samo ne znam koliko je to pametno za rezanje diskova ! Misim da ti je najbolje resenje da nadjes neki stariji dvd rw koji ide preko ATA prikljucka, a novi hdd da povezes na plocu.

Rezaci su i onako potrosni, traju godinu, godinu ipo, i kupujes novi Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 986
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Alcatel Idol 2
Hvala Veljo.
Mada, po svoj prilici, probaću sa adapterom. Naći ATA rezač, zamalo nemoguća misija.
A ovaj će bar čitati diskove (nadam se).   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Moj pioneer 112d traje preko 2 god bez greske(pu pu da neureknem) a isto tako imam jos jednu optiku u pitanju je LG najobicniji dvd citac i on traje preko 7 god bez greske,rezem direkt sa optike na optiku dvd-jeve i prezadovoljan sam  Smile  Smile

Tako da se ne bi slozio sa tim da optika malo traje  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung Galaxy S3
Moj pioneer 112d traje preko 2 god bez greske(pu pu da neureknem) a isto tako imam jos jednu optiku u pitanju je LG najobicniji dvd citac i on traje preko 7 god bez greske,rezem direkt sa optike na optiku dvd-jeve i prezadovoljan sam  Smile  Smile

Tako da se ne bi slozio sa tim da optika malo traje  Smile

Jbg, onda ja imam kuratu srecu! Kako istekne garancija, krene da grca, slabo reze, svaki treci disk koji je narezao uspe da ucita posle mesec dana... vec treci menjam za tri godine...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
E jbg...Znam da se mnogo njih slaze sa teorijom da je optika potrosni materijal i da se menja na max 2god...Ali ja nisam imao priliku to da okusim...pu pu da ne ureknem...

p.s.Imam u selu neku P3 masinu i neki citac koji ima 100god  Smile i eno ga i dalje ucitava cd-ove iz prve  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung Galaxy S3
E jbg...Znam da se mnogo njih slaze sa teorijom da je optika potrosni materijal i da se menja na max 2god...Ali ja nisam imao priliku to da okusim...pu pu da ne ureknem...

p.s.Imam u selu neku P3 masinu i neki citac koji ima 100god  Smile i eno ga i dalje ucitava cd-ove iz prve  Smile

cd citac i rezac su se totalno razlikuju od dvd rw Wink stariji su pravljeni da traju, a noviji da se cesce menjaju Wink kao u auto industriji Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 639 640 642 643 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.