Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 631 632 634 635 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1412146 puta)
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Јел може неко да ми препоручи неку тастатуру са позадиниским осветљењем(да светле тастери)
и можда миш неки дао би за те две ствари 100-150е....  Smile
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@fgtra

Pa jednostavno.Svaka graficka podrzava odredjenu rezoluciju i monitor isto.Ako imas grafiku od pre Hrista ne mozes ocekivati da podrzi 1900x1080.E sad koja koliko podrzava treba pogledati na sajtu prozvodjaca graficke.Isto vazi i za monitor.Ako imas monitor koji podrzava 1080 p onda mozes da imas tu rez medjutim tu se vracamo na graficku.Znaci ne mozes da imas komp iz 2001 monitor od 22 inca i da ocekujes da podignes na 1080 p.U principu danas svaka grafika podrzava preko 1080 p rezoluciju dok takodje i svaki monitor danas podrzava 1080 p dok ovi preko 22 inca mogu i vise.Sve zavisi od modela do modela.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.47
Јел може неко да ми препоручи неку тастатуру са позадиниским осветљењем(да светле тастери)
и можда миш неки дао би за те две ствари 100-150е....  Smile

Moj predlog : RAZER Lycosa + ROCCAT Kone (ako mozes Kone+)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@fgtra

Pa jednostavno.Svaka graficka podrzava odredjenu rezoluciju i monitor isto.Ako imas grafiku od pre Hrista ne mozes ocekivati da podrzi 1900x1080.E sad koja koliko podrzava treba pogledati na sajtu prozvodjaca graficke.Isto vazi i za monitor.Ako imas monitor koji podrzava 1080 p onda mozes da imas tu rez medjutim tu se vracamo na graficku.Znaci ne mozes da imas komp iz 2001 monitor od 22 inca i da ocekujes da podignes na 1080 p.U principu danas svaka grafika podrzava preko 1080 p rezoluciju dok takodje i svaki monitor danas podrzava 1080 p dok ovi preko 22 inca mogu i vise.Sve zavisi od modela do modela.

ma meni treba manje od 1920x1080, al nema veze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 695
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Interesuje me koji monitor 21-22'' bi preporucili do 130e.
Jel bolji Samsung ili Acer?
Neki moj izbor bi bili:

Acer x233hab
Samsung B2230N

Sta mislite?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Treba mi neka nova graficka el je moja zasterela za novije igrice,i nasao sam ove dve kao najbolje za moj budzet ali ne znam koja je bolja
ATI Radeon HD 4650 1GB
nVidia GeForce 220 GT 1GB

A oko mog kompa
Monitor:17 inci(1280*1024)
Procesor:AMD Atholn 3000+
RAM:1GB
Stara graficka(verovatno nije vazno ali nzm):ASUS X1600 series

Obe su ddr2
Ako treba dacu i ostale informacije o grafickama,moj problem je sto ja ne znam sta je vaznie kod grafickih,npr stream procesori ili brzina sejdera i to

PS. Izvinite ako sam nesto pogresno napisao,sve sam info skino sa SIWa,ne razumem se mnogo.    
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Ljudi molim za pomoc,ali ovaj put da mi neko odgovori  Smile  Smile  Smile

Trenutno imam MSI Ati Radeon HD3850-OC(fabricka overklok verzija) 256bit 512mb ddr3

Da li se isplati da je menjam za Gigabyte Ati Radeon HD4670 128bit 512mb ddr3

Ne mislim novcano,jer novcano cu biti maltene na nuli,nego da li vredi cimanja???  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nadam se da nisam pogresio temu.

Da bih unapredio komp moram prvo da prodam stare komponente pa me zanima koliko cu lako izvuci 120 evra za sledece:

Ploca: ASUS PB5
Procesor: e4300 sa box kulerom (nekoriscenim)
Ja ga nikad nisam klokovao ali kazu da je zmaj za klokovanje

Memorija DDR2: 2x 512 kingston + jedna plocica od 2GB koju sam platio preko 4000 i koja ima dozivotnu garanciju

Graficka: Gainward nvidia 7600 gs

Napominjem da sam na toj konfi samo sa boljom grafickom bez problema igrao sve moguce igre: GTA4, Crysis 2, Mafia 2, Bioshock 2...

Problem mi je sto cu sve osim graficke morati da dam u paketu tako da bi mi koristila realna procena vrednosti graficke samostalno.

Hoce li biti problem dobiti 120 evra za ovo?

edit: Da neko ne bi pogresno shvatio ovo definitivno nije oglas vec samo pitanje.
« Poslednja izmena: 27. Jan 2011, 22:37:29 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Pazi realno ja sam gledao cene i moja graficka koju gore pominjem se krece oko 40e sa jos god ipo garancije,a moja je u rangu sa 9600GT,tako da mislim da tvoju 7600 nemozes za 20e da das...Jbg tako ja mislim,a mozda i gresim...Da je AGP 7600 pa bi i mogao da uzmes 20e ali ovako tesko...
Za ram memoriju ovu od 2gb isto tako,to sto si dao dao si tolike pare,sad one idu oko 20e ne moze vise...Ove male od po 512 su oko 7e komad,znaci max 15e par,ali retko sad ko kupuje 512 kad ima da se nadje jedna od 1gb za 10e(prodao sam ih skoro par komada za po 10e po modulu,a skoro sam dao 2x512ddr2 800mhz za 10e obe...)Tako da ne znam sta da ti kazem...Ploca i proc stvarno ne bi da lupam da govorim to neka neko drugi odgovori,vise sam upucen u amd konfe...

Srecno sa prodajom i pozz
« Poslednja izmena: 28. Jan 2011, 00:18:06 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung Galaxy S3

Trenutno imam MSI Ati Radeon HD3850-OC(fabricka overklok verzija) 256bit 512mb ddr3

Da li se isplati da je menjam za Gigabyte Ati Radeon HD4670 128bit 512mb ddr3

Ne mislim novcano,jer novcano cu biti maltene na nuli,nego da li vredi cimanja???  Smile

Mislim da ti je bolje da ostanes na svojoj grafi,jer je na 256 bita, sto ti je mnoogo bolje od 128 Wink
Iako je 4670 zmaj, ti se drzi svoje dok ne iskrsne neka bolja ponuda Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 631 632 634 635 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.