Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 615 616 618 619 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1405068 puta)
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Nokia E71
@bora82, @wolf 87
Hvala na odgovorima. Smile

GAINWARD VGA - PCIE - GTX460-1024-DUALDVI-HDMI-GS- 4260183361190  vs  SAPPHIRE - HD6850 1024MB GDDR5 PCI-E - 11180-00-20R
Koja je bolja? Cena im je skoro ista.

Obojica mi preporucujete AMD X4 Phenom II 955, 3.20GHz/8MB 64Bit BOX Black Edition koji je i meni zapao za oko ali onda sam procitao nekoliko tekstova o otvaranju jezgara Smile i poceo da razmisljam o AMD Phenom II X2 555 Black Edition.
Kolike su sanse da cu dobiti i procesor koji mogu otkljucam i koliku ulogu u otkljucavanju ima maticna ploca(znam da mora da ima cipset 770 sb710)?

Misljenja o ovoj konfiguraciji http://www.gigatronshop.com/racunari/gigatron_carbon-6554 i ovom monitoru http://www.gigatronshop.com/monitori/samsung_21.5_syncmaster_tft_b2230n-1063 ?

p.s. Pitanja su za sve, ne samo za vas dvojicu. Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2010, 01:31:30 od linkoln burows »
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S5
Boro, znam da si imao lose iskustvo sa msi laptopom, al ovaj mi izgleda solidno za cenu! :

http://www.list.rs/artikal.php?id=NOT01471

(dobra je i garancija)
« Poslednja izmena: 22. Dec 2010, 01:33:58 od telepatic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@linkoln burows

Tesko pitanje.Neko kaze da nvidia ima ono sto ati nema a opet sa druge strane neko kaze da ati uvek nudi vise za isti kes.Ne znam sad tacno sta kaze na testovima jedna a sta druga.Iskreno meni se ne svidja ta gainward nvidia kartica jer smo imali najeb zestok bas upravo sa njom.  Smile Mrzi me sad da ponavljam ali uglavnom lik je uzeo upravo tu i pravila mu je sranje sa driverima.Ja bi licno pre uzeo ati.Mada dobra je i ta samo se nadaj da neces imati najeb kao ovaj sto smo mi imali.Pogledao sam na brzinu testove i oni kazu da su grafike iste.Doduse nisam gledao testove igrica nego ima jedan program koji testira grafike i CPU pa izbaci broj bodova(nije 3D mark) i onda prema njemu pogledam koja ima vise.Znaci prakticno su iste tako da moj predlog ide prema ati radeon.X2 phenom je brutalan procesor i znam 100% da moze da se otkljuca.Kako zaista ne znam jer nisam imao prilike to da radim ali znam da moze.Vidi malo raspitaj se na forumima ili vidi na youtube mislim da ima kako se radi.Koji god uzmes CPU od black serije neces se pokajati 100%.Ja mislim da je bolje X4 ako bas imas kesa a ako ti nije svejedno onda uzmi X2 i neces zazaliti.To je naslednik mog 545 ali je black serija , moze da se otkljuca  i mnogoo je bolji. Sto se tice konfiguracije svidja mi se osim sto bi ja neke stvari bolje ubacio po mom nekom ukusu ali uglavnom svidja mi se.Monitor je savrsen i uzimaj bez razmisljanja.  Smile

@telepatic

Uh....MSI laptop znaci.........  Smile Ne mogu nikako ali bas nikako da ga preporucim.To je prakticno identican lap kao ovaj sto sam ja vratio osim sto moj je imao 17 a ovaj ima 15.Ostalo je sve isto.Garancija je dobra samo sto da prostis mozes guzicu sa njom da obrises.4 puta sam slao lap zbog istog kvara i juce su mi javili da tek za 7 dana mogu da ocekujem isplatu novca.Znaci uzas uzas i samo uzas.Ovo sto sam doziveo sa MSI ne bi preporucio nikom pa ni najgorem neprijatelju.Nakon skoro 3 meseca oni jos meni nisu vratili novac.Znaci garancija po meni vredi samo muka i bol i nista vise.Ne znam sta da ti kazem ali moli boga da ne padnes u njihove ruke.Nazalost ja ti nikako ovo ne mogu preporuciti posebno sto je isti lap skoro kao moj.Da si odabrao neku G seriju pa ajde nekako ali ova C serija im je najgora.Kao sto je moj bio najgora klasa 17 inca tako je ovo najgori od 15.Bolje dodaj nekih 2,3 soma pa uzmi neki dell ili toshiba.Imas kvalitetniji lap,istu ili vecu garanciju i verovatno ne ovave muke kao sa MSI.Ne znam kakvi su ostali servisi ali MSI u mom slucaju uzas.I da znas toshiba daje garanciju bez obzira sta ti se desi.Ako uzmes lap pre NG i regas se 7 dana od kupovine na njihov sajt za tu garanciju imas garanciju bez obzira sta se desi.Znaci ako ti pukne film i razlupas lap ili ti pak ukrade narkoman dok cekas bus oni ti daju nov.Dal seru nemam pojma ali tako su napisali.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S5
@telepatic

Uh....MSI laptop znaci.........  Smile Ne mogu nikako ali bas nikako da ga preporucim.To je prakticno identican lap kao ovaj sto sam ja vratio osim sto moj je imao 17 a ovaj ima 15.Ostalo je sve isto.Garancija je dobra samo sto da prostis mozes guzicu sa njom da obrises.4 puta sam slao lap zbog istog kvara i juce su mi javili da tek za 7 dana mogu da ocekujem isplatu novca.Znaci uzas uzas i samo uzas.Ovo sto sam doziveo sa MSI ne bi preporucio nikom pa ni najgorem neprijatelju.Nakon skoro 3 meseca oni jos meni nisu vratili novac.Znaci garancija po meni vredi samo muka i bol i nista vise.Ne znam sta da ti kazem ali moli boga da ne padnes u njihove ruke.Nazalost ja ti nikako ovo ne mogu preporuciti posebno sto je isti lap skoro kao moj.Da si odabrao neku G seriju pa ajde nekako ali ova C serija im je najgora.Kao sto je moj bio najgora klasa 17 inca tako je ovo najgori od 15.Bolje dodaj nekih 2,3 soma pa uzmi neki dell ili toshiba.Imas kvalitetniji lap,istu ili vecu garanciju i verovatno ne ovave muke kao sa MSI.Ne znam kakvi su ostali servisi ali MSI u mom slucaju uzas.I da znas toshiba daje garanciju bez obzira sta ti se desi.Ako uzmes lap pre NG i regas se 7 dana od kupovine na njihov sajt za tu garanciju imas garanciju bez obzira sta se desi.Znaci ako ti pukne film i razlupas lap ili ti pak ukrade narkoman dok cekas bus oni ti daju nov.Dal seru nemam pojma ali tako su napisali.  Smile

Smile , cu vidim, treba mi neki do 40k ili cu da uzmem acer ili dell ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
@bora82, @wolf 87
Hvala na odgovorima. Smile

GAINWARD VGA - PCIE - GTX460-1024-DUALDVI-HDMI-GS- 4260183361190  vs  SAPPHIRE - HD6850 1024MB GDDR5 PCI-E - 11180-00-20R
Koja je bolja? Cena im je skoro ista.

Obojica mi preporucujete AMD X4 Phenom II 955, 3.20GHz/8MB 64Bit BOX Black Edition koji je i meni zapao za oko ali onda sam procitao nekoliko tekstova o otvaranju jezgara Smile i poceo da razmisljam o AMD Phenom II X2 555 Black Edition.
Kolike su sanse da cu dobiti i procesor koji mogu otkljucam i koliku ulogu u otkljucavanju ima maticna ploca(znam da mora da ima cipset 770 sb710)?

Misljenja o ovoj konfiguraciji http://www.gigatronshop.com/racunari/gigatron_carbon-6554 i ovom monitoru http://www.gigatronshop.com/monitori/samsung_21.5_syncmaster_tft_b2230n-1063 ?

p.s. Pitanja su za sve, ne samo za vas dvojicu. Smile

Maltene su iste sto se tice perfomansi,stvar je ukusa sta kome vise odgovara,mada licno ni ja ne volim Gainward/Palit brend.Jedino sto sa Nvidiom imas i fiziku,ne znam koliko ti to znaci(imas na youtube kako izgleda Batman sa i bez fizike)

Sto se tice AMD Phenom II 555BE,u pitanju je sasvim solidan procesor i kada se pojavio procenat uspesno otkljucanih procesora je bio prilicno visok,oko 80%.Nazalost cini mi se da je sad taj procenat daleko manji,vidi na Benchu ili PCaxe kakvo je trenutno stanje.Vidi iz koje su serije procsori koji su uspesno otkljucanji pa ganjaj njih.C3 revizija sa steping kodom cacyc bi trebala da bude ok,ali ipak proveri da li se nesto u medjuvremenu promenilo.
Ploca treba samo da podrzava unlocking,nema veze da li kosta 50 ili 200e,ukoliko je procesor "bagovit" tu nema pomoci.
@ Boro samo mo reci da si laptop kupio u Pakomu?Ili da je kod njih na servisu?Kontaktiraj clana Omnik sa Bench foruma,covek radi u MSI kancelariji,sigurno moze da pomogne.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=247614
Ovde imas slucaj dve ploce koje su se iz cista mira zapalile(Asus i Gigabyte),garancija je navodno odbijena od strane uvoznika jer se radi o fizickom ostecenju(zapravo ljudi iz Asusa i Gigabyte nisu uopste znali za ovaj problem,citaj prodavac nije ni slao ploce na RMA),ljudi su izneli svoj problem na forumu i u ekspresnom roku su kontaktirani od strane Asusa i Gigabyte-a i resili su im problem,verovatno su i udarili neku pecku maloprodajama koje su na ovaj nacin ugrozile reputaciju ova dva brenda.Javi sta si uradio Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Vera u uspeh je pola uspeha

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3681
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson k550im
Hocu da kupim jeftiniji lap top za multimediju, igrice me ne interesuju.. Preporuka neke (do 40 000 din)
(po mogucstvu da ima sto vise memorije)
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Vojnici! Junaci! Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz svog brojnog stanja. Naš puk je žrtvovan za čast Otadžbine i Beograda.Vi nemate više da brinete za vaše živote, koji više ne postoje. Zato napred, u slavu! - major Gavrilović 1915. god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Safari -
mob
Nokia E71
Sta je bolje: uloziti u bolji procesor i uzeti slabiju graficku ili slabiji procesor i jaca graficka?
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
HTC 
sta mislite o ovom netbuku?? da li dobar za gledanje filmova,po malo za neku malu igricu i naravno za internet je dobar? .

http://winwin.rs/-msi-u135-dx-1426eu-100.66.html?productId=29286

ili mi vi preporucite neki netbook do 27-28hiljada,odavde
http://winwin.rs/netbook.65.html?categoryId=159
« Poslednja izmena: 22. Dec 2010, 18:11:11 od BogdanPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
Sta je bolje: uloziti u bolji procesor i uzeti slabiju graficku ili slabiji procesor i jaca graficka?
Pa u sustini bolje je uzeti jacu graficku.Ovo naravno ne vazi u slucaju da uzmes neki  celeron ili athlon(ona starija generacija) Smiley
Koje kombinacije imas u vidu?
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Molim vas za pomoc, kupio bi jedan od ova tri laptopa, i to hitno mi treba odgovor, ili imate neki cetvrti predlog. Napomena jeste da winwin daje jos plus 1 godinu garancije na Acer-a i Asus-a do kraja ovog meseca. Pa vas molim za hitan odgovor.

Acer Aspire AS5742G-332G32Mnkk 15.6",Core i3-330M/2GB/320GB/ATI HD5470 512MB/Cam

Model    AS5742G-332G32Mnkk
Procesor    Intel Core i3-330M processor
Takt procesora    2.13GHz
Memorija    2GB DDR3
Kapacitet hard diska    320GB
Brzina rotacije hard diska    5400rpm
Dijagonala monitora    15.6"
Maksimalna rezolucija monitora    1366x768
Grafička kartica    ATI Mobility Radeon HD 5470 512MB DDR3
Optički uređaji    DVD-RW
Povezivanje    3xUSB 2.0, 1xAudioOut, 1xMicIn, 1xLAN (RJ-45), 1xAnalogni VGA, 1xHDMI
Mreža    GLAN, WLAN 802.11 a/b/g/Draft-N
Modem    Nema
Kamera    1.3MPix
Unos    Tastatura, TouchPad, Numerička tastatura
Baterija    6-ćelijska Li-lon
Operativni sistem    Linux Linpus Lite Moblin
Ostalo    Čitač memorijskih kartica
Garancija    12 meseci

Asus K52JE-EX042D 15.6",Core i3 350M/4GB/320GB/HD5470 512MB/WL/BT/Cam

Model    Asus K52JE-EX042D
Procesor    Intel Core i3 350M
Takt procesora    2.26GHz
Memorija    4GB DDR3 1066mhz
Kapacitet hard diska    320GB
Dijagonala monitora    15.6"
Maksimalna rezolucija monitora    1366x768
Grafička kartica    ATI Mobility Radeon HD 5470, 512MB DDR3
Optički uređaji    DVD Super Multi
Povezivanje    1xMicrophone-in jack\r\n1xHeadphone-out jack \r\n1xVGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor\r\n3xUSB 2.0 ports\r\n1xRJ45 LAN Jack for LAN insert\r\n1xHDMI\r\n1xHeadphone-out & Audio-in Combo Jack\r\n4 in 1 card reader SD,MMC,MS,MS-Pro
Mreža    GLAN, WLAN 802.11b/g, Bluetooth
Modem    Nema
Kamera    0.3MPix
Unos    ASUS 348mm tastatura sa integrisanom numeričkom tastaturom
Baterija    6-ćelijska baterija
Operativni sistem    Nema
Ostalo    Ugradjeni zvučnici i mikrofon\r\nAltec Lansing zvučnici\r\nSRS Premium zvuk
Garancija    12 meseci

Dell XPS M1530 15.4",Intel DC T4200/4GB/500GB/GF-GS 8400M/Wi-Fi/Cam/3Y

Model    XPS M1530
Procesor    Intel Pentium Dual Core T4200
Takt procesora    2GHz
Memorija    4GB DDR2 667MHz
Kapacitet hard diska    500GB SATAII
Dijagonala monitora    15.4"
Maksimalna rezolucija monitora    1440x900
Grafička kartica    nVidia GeForce 8400M GS
Optički uređaji    DVD±RW
Povezivanje    1xHDMI, 1xVGA 1xD-sub, 1xS-Video, 3xUSB 2.0, 1xRJ-45, 1xFireWire, 3x3.5mm audio (1x slušalice, 1x mikrofon, 1x line-in)
Mreža    LAN, WLAN, Wi-Fi
Modem    nema
Kamera    2.0Mpix
Unos    Tastatura, touchpad
Baterija    6-ćelijska Li-lon
Operativni sistem    /
Ostalo    Čitač otisaka prstiju, Kensington Security slot
Garancija    36 meseci
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 615 616 618 619 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.