Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 595 596 598 599 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1419167 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Chrome 4.1.249.1036
Hocu li ja pomocu ovog uredjaja moci da omogucim jos jedan hard u mom kompu koji je ata, ali da ga povezem kablom sata. Znaci kabl sata sa ploce u uredjaj, pa uredjaj u hdd

http://media.uxcell.com/uxcell/images/item/catalog/ux_a07012200ux0013_ux_c.jpg
da Smile Ukoliko tvoja ploca ima sata ulaze?Valjda ima makar 3-4? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Hocu li ja pomocu ovog uredjaja moci da omogucim jos jedan hard u mom kompu koji je ata, ali da ga povezem kablom sata. Znaci kabl sata sa ploce u uredjaj, pa uredjaj u hdd

http://media.uxcell.com/uxcell/images/item/catalog/ux_a07012200ux0013_ux_c.jpg

To vidi u specifikacijama samog uredjaja. Da li moze da se nakaci direktno na HDD.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
ajd da ovde pitam, da ne otvaram novu temu.
da li moze da se graficka kartica nakaci na plocu koja ima integrisanu grafiku?
pitam zbog para - ako kupim komp sa maticnom plocom koja ima integrisanu grafiku (jeftina varijanta), pa posle dodjem do para za neku solidnu graficku - da li vredi kupovati, ili bi to iziskivalo novu maticnu plocu (koja nema integrisanu grafiku)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Pozdrav svima. Treba mi savet oko kupovine eksternog harda. Kapacitet od najmanje 320gb i da može bez problema na njega da se prebaci fajl težine preko 4GB (jer sam imao iskustva sa nekim hardovima koji ne dozvoljavaju da se prebace toliko veliki fajlovi, jedino ako ih razbijem na partove, što je gubljenje vremena i prostora)

Smile E, decko moj. Nije problem u hardovima, vec u fajl sistemu koji koriste. Isprazni eksterni hard i formatiraj ga NTFS fajl sistemom. Tvoji problemi bice reseni. Svi novi eksterni hardovi isporucuju se formatirani FAT32 fajl sistemom koji ne podrzava fajlove vece od 4 GB. Koji god da kupis moraces da ga formatiras u NTFS. Moj predlog ti je Transcend StoreJet 25M3 500GB USB3.0 TS500GSJ25M3, evo i link: http://www.itsvet.com/proizvod/transcend-storejet-25m3-500gb-usb3.0-ts500gsj25m3/comp_comp_hdd/66/1580 . Izradjen je po vojnim standardima, testiran na padove, otporan na ogrebotine i ima USB 3.0 koji radi sasvim lepo i na USB 2.0. Brz je ko zmija.
Uspeo sam da skontam da je sistem u pitanju Smile Hvala na preporuci za ovaj hard...baš ono što mi treba što se tiče odnosa cena-kapacitet. Mada, nisam planirao da ga grebem i bacam, al' razmišljam da probam i to hahaha Smile
P.S. Šta misliš o ovom i ovom hardu?
« Poslednja izmena: 11. Nov 2010, 14:55:01 od mimago »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hellraiser

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 8310
Ukoliko vec nije kasno,umesto GTX465 idi na GTX460 1GB,manje trosi(160 naspram 200w),manje se greje,veci overklok potencijal i sto je najvaznije brza je od GTX465.Imas na benchu poveci topic o ovoj karti,za sada se najbolje pokazao(odnos placenog/dobijenog) MSI,sa HAWK Talon Attack i Cyclone modelima.Ukoliko si bas zapeo za Asus onda GTX 460 1GB DirectCu,mada mislim da je on malo precenjen.
Takodje nisam siguran sta ce ti 6 Gb ram-a.Istina od viska glava ne boli,ali ukoliko ti racunar sluzi za gaming 4 Gb ce ti biti sasvim dovoljno,cak i to ce ti biti overkill ukoliko imas 32-bit win koji prepoznaje max 3.25Gb.
Maticna je ok,kao i procesor.Ne bi bilo lose da se otvoris i za neko kvalitetnije hladjenje ukoliko budes planirao da OC procesor,koji bi sa kvalitetnijim hladjenjem trebao da ide na 3,6-4GHz u zavisnosti kakav ti primerak zapadne.

Ok.. Za CPU i plocu smo resili... Ram cu da smanjim na 4 GB... koju mi predlazes MSI model do 200 u klasi ovoj asusovoj... pa da izaberem na kraju... hvala jos jednom Smile

Meni je definitivno zapao za oko MSI 460 GTX HAWK Talon Attack,istina nije najeftinija GTX460 koja se moze kupiti kod nas,ali mislim da vredi tih para.Trenutno najbrza GTX460 na defaultu,prilicno overklokabilna(pojedini primerci su isli i na 1GHz,bugi bugisa sa bencha je svoj primerak naterao na 940MHz za gpu,sto je izvanredan rezultat!),pritom najtisa i najhladnija od svih GTX460(u loadu retko prelazi 60C,cak i dobrano overklokovana!).
Imaj u vidu da postoje 2 verzije,obican HAWK(780/3600MHz) i HAWK Talon Attack(810/3900MHz).Obicna verzija ti je najjeftinija u emmi-u(21000),dok Talon Attack cini mi se ima samo Gigatron(23000).Ukoliko se budes odlucio za nju,a naidjes na poteskoce u pronalazenju iste pokusaj da kontaktiras clana omnik sa bench foruma,covek radi u MSI kancelariji,ukoliko ti on ne isceprka negde kartu niko nece.
P.S Najeftinija varijanta GTX460 koja se moze naci kod nas dolazi iz Palita,cini mi se da je oko 18k,ali nije bez razloga jeftinija,kvalitet ugradjenih komponenti je losiji od MSI,overklok potencijal je daleko manji i kartica je bucnija i toplija,evo i zbog cega
http://www.guru3d.com/news/palit-geforce-gtx-460-sonic-could-have-issues-/
Navodno je problem koliko toliko resen novim biosom,ali....

Samo da javim da sam kupio MSI 460 GTX HAWK Talon Attack i izgleda azdajski... I teska je dosta... Gigatron je dobio 15-tak komada... Cekam jos plocu pa da pakujem sistem... Hvala jos jednom
IP sačuvana
social share
CPU: Intel Core2Quad Q9550 2.8 Mhz
MB: Asus Maximus Formula 2
VGA: ATI Sapphire HD5770 1 GB GDRR5
RAM: Kingston 2X2GB 1033 Mhz
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Neka te u zdravlju sluzi.Btw koliko si je platio?Vidim sad na Gigatronovom sajtu cenu od 21500,a Omnik je na Bench forumu pre par dana objavio informaciju "da je stigla nova tura po ceni od 20500 na poznatom mestu".
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Potrebni su mi saveti za kupovinu multifunkcijskog uredjaja, pa bih vas zamolio za pomoc i da mi odgovorite na moja pitanja,znam da je ovo vec dosta pominjano ali meni treba vise odgovora odjednomtako da se izvinjavam na ponavljanju, ako vec postoji odogvorna neka od mojih pitanja samo ostavite link ka postu, unapred hvala:

1) Budzet je do 8000 dinara
2) Potreban je za kucnu i za neku osnovnu office namenu
3) Ketridzi i punjenja da su medju jeftinijima, bilo bi super ako je moguce naci za njih kompatibilni, reciklirani ili ako mogu sam da ih dopunjujem.
4) Po mogucnosti da ima faks ali ako cu sa tim izgubiti na performansama onda moze i bez njega, ili moze faks da se podesi na drugi nacin?
5) Garancija ne igra neku ulog posto preodpostavljam da svi oni imaju po godinu dana, ali bi bilo super da je servis podrska bar na nekom normalnom nivou.+
6) Da li je bolje uzeti odvojeno skener i stampac i ako jeste zasto?

Unapred hvala!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Pre neki dan sam video Lexmark 4in1 u CT-u i košta 4.000 din. Deluje mi kao ok stvar. Čak i ja razmišljam da ga kupim.
http://www.lexmark.rs/lexmark/product/home/512/0,6970,592013371_653293766_1191098880_sr,00.html?tabId=1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Sony xperia
ajd da ovde pitam, da ne otvaram novu temu.
da li moze da se graficka kartica nakaci na plocu koja ima integrisanu grafiku?
pitam zbog para - ako kupim komp sa maticnom plocom koja ima integrisanu grafiku (jeftina varijanta), pa posle dodjem do para za neku solidnu graficku - da li vredi kupovati, ili bi to iziskivalo novu maticnu plocu (koja nema integrisanu grafiku)
Ako ima slot za dodatnu graficku, moze. Ali to moras da pitas. Nemaju sve ploce. Vecina ima, ali ne i sve.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Pre neki dan sam video Lexmark 4in1 u CT-u i košta 4.000 din. Deluje mi kao ok stvar. Čak i ja razmišljam da ga kupim.
http://www.lexmark.rs/lexmark/product/home/512/0,6970,592013371_653293766_1191098880_sr,00.html?tabId=1

Ovo deluje kao lep uredjaj jel ima jos neko predlog?
« Poslednja izmena: 12. Nov 2010, 20:04:37 od jomla »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 595 596 598 599 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.