Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 588 589 591 592 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409600 puta)
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.11
Jos jedan savet...ne mogu da se odlucim koju RAM memoriju da uzmem...razmisljem se izmedju Patriot i Mushkin memorija...
Da je uparim i maximalno iskoristim u kombinaciji sa i7 930 i asus p6x58d premium plocom.
Memorija da kosta do 35.000 i da ima 12 GB. (komplet sa dva ili tri modula, nije bitno, jer popunjavam sve slotove na maticnoj)

Ja vise nisam pametan, boli me glava od memorija...nikad neodlucniji nisam bio pa zato molim kolege za pomoc... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
Gde kupiti ovaj adapter (kablic)kod nas, treba mi za napajanje Ati radeon HD 4850 graficke.
Lp4 to 6 pin pci-e.
Ovako izgleda!
http://www.google.com/products/catalog?q=lp4+to+6+pin+adapter&oe=utf-8&client=firefox-a&cid=11036657602404858890&ei=g1rFTKatBofA2QTH-aD-AQ&sa=title&ved=0CAcQ8wIwADgA#p

Zvao sam na par mesta, svi se nesto izcudjavaju ...  Smile

Probaj u Gigatronu,mozda imaju.
Ja sam bas sad uzima ovaj adapter za 7900gto.Meni je taj adapter i dvi to vga izasao 4e i 20 cenata...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Jos jedan savet...ne mogu da se odlucim koju RAM memoriju da uzmem...razmisljem se izmedju Patriot i Mushkin memorija...
 Da je uparim i maximalno iskoristim u kombinaciji sa i7 930 i asus p6x58d premium plocom.
Memorija da kosta do 35.000 i da ima 12 GB. (komplet sa dva ili tri modula, nije bitno, jer popunjavam sve slotove na maticnoj)

Ja vise nisam pametan, boli me glava od memorija...nikad neodlucniji nisam bio pa zato molim kolege za pomoc... Smile

Mushkin.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Došlo vreme da se menja komp... medjutim kada sam prošetao po sajtovima od silne ponude ne znam šta da odaberem, a i šta mi vrši posao... Zato bolje da pitam pametnije od sebe...

Dakle: budžet 1000 EUR (ali može da se nategne i do 1500 EUR)
Cilj: jači desktop koji bi bio dovoljno dobar da se sledećih nekoliko godina ne menja
Namena: svakodnevni rad, malo više igranje, malo Photoshop-a...
Uslovi: veliki hard disk (možda x2), pouzdana (stabilna) ploča, samo INTEL procesori, monitor sa dobrim odzivom i dijagonalom, i obavezan UPS
(Preferiram Radeon grafike ali ako ima bolje...)

Takodje, koja prodajna kuća ima najbolje cene i kreditne uslove...

Unapred hvala!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 95
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 500
Moze li predlog konfiguracije racunara, gamer, do 350e!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Došlo vreme da se menja komp... medjutim kada sam prošetao po sajtovima od silne ponude ne znam šta da odaberem, a i šta mi vrši posao... Zato bolje da pitam pametnije od sebe...

Cilj: jači desktop koji bi bio dovoljno dobar da se sledećih nekoliko godina ne menja
Uslovi: veliki hard disk (možda x2), pouzdana (stabilna) ploča, samo INTEL procesori, monitor sa dobrim odzivom i dijagonalom, i obavezan UPS

Unapred hvala!!!

Maticna ploca: Asus P7P55D-E                                                         15.250
Procesor: Intel  Core i5 760                                                             19.952
RAM: 2 x 2 GB DDR3-1600 Kingston HyperX KHX1600C9AD3K2/4G        8.453
Graficka: Sapphire HD5870 1024 MB                                                32.990
HDD: 2 x 1 TB RAID 0 Western Digital Caviar Black WD1001FALS           14.036
Optika: SONYNEC DVD-RW AD-5240S                                                 1.730
Kuciste i napajanje: CHIEFTEC Midi Tower BH-01B-B-B-500CTG             9.781
Monitor: SAMSUNG 24" SyncMaster P 2450H, 2 ms, DVI, HDMI            27.990
Ukupno:                                                                                       130.182

Konfiguracija je sastavljena na osnovu Gigatronovog cenovnika. Koliko vidim daju neke popuste, imaju akcije i daju na kredit, pa ti vidi. Sto se komponenti tice, verovatno nece imati sve na stanju, ali rade konfiguracije po porudzbini, pa ti sacekaj nedelju dana da sve nabave.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2010, 13:38:23 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Sto se komponenti tice, verovatno nece imati sve na stanju, ali rade konfiguracije po porudzbini, pa ti sacekaj nedelju dana da sve nabave.

Da se ti nedelju dana da produži na malo više. Po mom mišljenju svoj nekvalitet kriju ispod prejake reklame.

Gigatron = Jugodata = nikad više.

Moja preporuka Winwin - isto imaju akcije, daju popuste, imaš kredite (recimo subvencionirani 7,5 godišnje kamate bitno da ti prosek po članu domaćinstva ne prelazi određenu sumu - sada ne mogu da se setim koja beše - ja ne mogu da ga dignem jer mi firma nije zvanično uplaćivala dve godine plate - davali na ruke a znatno sam ispod tog iznosa), može u roku od nedelju dana od isporuke da se vrati računar ako ti ne odgovara (doduše nisam siguran kada si ti naveo konfiguraciju da li ovo važi, ništa te ne košta da pitaš).  Sve velike firme daju približno iste uslove kreditiranja, jer kredite ne daju oni već tvoja banka. Oni daju samo profakturu.  Znači, po mome ti jedino ostaje ovako sistemom eliminacije da se odlučiš.

PCservis ti ne savetujem mom komšiji su prodali navodno novi laptop bez drajvera, a bila je i neka aferica sa njima i Beobankom.

Beosoft ti ne bi isto savetovao, bavili su se prodajom piratizovanih igrica na Commodore64 i tako došli do početnog kapitala.

U Požeškoj ulici u tržnom centru Jugoplastika imaš firmu čije mislim da ime počinje na Beo (da me ubiješ sada ne mogu da se setim) isto ti ih ne savetujem razlozi nisu za javnost.

Eventualno, ne znam šta se dešava sa Imtelom. Zadnja informacija koju sam ja čuo o njima (ne pratim baš nešto revnosno) je da su imali neko veliko renoviranje. To ti je bivša vojna firma sa tada kada je osnovana vrlo kvalifikovanim kadrom i kada sam ja kupio računar kod njih davne 1990. svemirskom opremom za popravku računara. Koliko se ja sećam, maltene stvarno u hermetički izolovanom prostoru sklapaju računar, svi radnici u belim mantilima.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63

U Požeškoj ulici u tržnom centru Jugoplastika imaš firmu čije mislim da ime počinje na Beo (da me ubiješ sada ne mogu da se setim) isto ti ih ne savetujem razlozi nisu za javnost.

Verovatno mislis na Belcomputers. Ja nisam kupovao kod njih ali celo brdo kupuje tu i nisam cuo nikakve zalbe.
Eventualno, ne znam šta se dešava sa Imtelom. Zadnja informacija koju sam ja čuo o njima (ne pratim baš nešto revnosno) je da su imali neko veliko renoviranje. To ti je bivša vojna firma sa tada kada je osnovana vrlo kvalifikovanim kadrom i kada sam ja kupio računar kod njih davne 1990. svemirskom opremom za popravku računara. Koliko se ja sećam, maltene stvarno u hermetički izolovanom prostoru sklapaju računar, svi radnici u belim mantilima.
E ovo si u pravu. Imtel postoji od 70-ih i definitivno jeste najbolji i po mojim iskustvima. Zaista su azurni kad dodje do reklamacija i "znaju znanje". Ono za bele mantile bas i nije istina ali mozda nose bele gace  Smile
Zadnji put kada sam hteo da pazarim lokal je bio unisten zbog renoviranja ali neka ih pozove na tel:
http://www.imtel.rs/i2.php?pg=19
« Poslednja izmena: 29. Okt 2010, 12:57:32 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Jeste, znaju ponekad da otezu, ali su voljni da ti naruce sta god da imaju u ponudi. Uostalom, kada kupujes komp od preko 1000 evra, samo im zapretis da ces otici kod nekog drugog, odmah menjaju pesmu. Kod drugih firmi sta imaju u radnji, to je. VipHouse se lepo pokazao, imali su dobar izbor, e sad sto se tice sklapanja racunara ne mogu da kazem nista jer sam tamo kupovao komponente a sam sastavljao. Dobro je sto daju garanciju za svaku komponentu zasebno, a ne za ceo racunar pa nema stickera na kucistu. Win Win je uvek imao lep izbor, ali ono sta imaju na netu i ono sto imaju u radnji su dve potpuno razlicite stvari, pa su nezahvalni za sastavljanje konfiguracija. Gigatronov cenovnik koristim jer uvek mozes da nabavis kod njih sta ti je potrebno pa makar i sacekao. Sto se Imtela tice, dok nisu poceli sa "renoviranjem" i ja sam kod njih redovno pazario. Ceo moj komp sam kod njih uzeo i jos uvek, posle tri godine sve radi besprekorno. Nikad nisu pravili problema ni sa reklamacijama, u roku od par dana dobijes drugi uredjaj i gotova stvar. Mada, meni se cini da su oni propali.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2010, 13:09:47 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62

Unapred hvala!!!

Maticna ploca: Asus P7P55D-E                                                         15.250
Procesor: Intel  Core i5 760                                                             19.952
RAM: 2 x 2 GB DDR3-1600 Kingston HyperX KHX1600C9AD3K2/4G        8.453
Graficka: Sapphire HD5870 1024 MB                                                32.990
HDD: 2 x 1 GB RAID 0 Westrn Digital Caviar Black WD1001FALS           14.036
Optika: SONYNEC DVD-RW AD-5240S                                                 1.730
Kuciste i napajanje: CHIEFTEC Midi Tower BH-01B-B-B-500CTG             9.781
Monitor: SAMSUNG 24" SyncMaster P 2450H, 2 ms, DVI, HDMI            27.990
Ukupno:                                                                                       130.182

Konfiguracija je sastavljena na osnovu Gigatronovog cenovnika. Koliko vidim daju neke popuste, imaju akcije i daju na kredit, pa ti vidi. Sto se komponenti tice, verovatno nece imati sve na stanju, ali rade konfiguracije po porudzbini, pa ti sacekaj nedelju dana da sve nabave.

Hvala puno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 588 589 591 592 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.