Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 589 590 592 593 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406070 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Verovatno mislis na Belcomputers. Ja nisam kupovao kod njih ali celo brdo kupuje tu i nisam cuo nikakve zalbe.

Da upravo na njih mislim. Bravo. Napisao sam da razlozi nisu za javnost, meni su bitni, dovoljno dve rečii "crvena buržoazija".

Što se tiče belih mantila, mislio sam na radnike u servisu, ne u prodaji, davne 1990. godine.

@Harmon

Nešto ne volim prodavca da ucenjujem time što ću kod njega da kupim opremu za 1000 evra. Da li ja kupovao za 5 evra ili za 1000 evra za pravog trgovca ja sam gospodin kupac i imaju da se ponašaju isto. Nešto ne volim pošto sam skromno obučen da čekam petnaestak minuta u praznom servisu (što se tiče mušterija) da bi me radnik udostojio pitanja šta želim. Nešto ne volim da me neko, bez obzira što sam serviser početnik, pravi budalom, da napajanje kod njih ne bruji, a kod mene bruji sve u šesnaest. Nešto ne volim da trošim mobilne impulse da se isporuči računar na 2,5 km razdaljine - plaćanje u kešu. Nešto ne volim ako se napiše na sajtu - ja to nisam tražio, besplatna isporuka za teritoriju cele Srbije da mi se preko CityExpresa naplati 590,00 dinara. Ovaj iznos je vraćen, ali da li sam ja dužan da trošim mobilne impulse, gubim vreme, nerviram se da bi ostvario neko svoje pravo. Znači u lancu prodavaca ovo utiče gde ću sledeći put na kupim.

Ne znam po pitanju poručivanja za WinWin. Ja sam u Kirovljevoj poručio ploču koju oni nisu imali ali je imala prodavnica Bench House i sutradan me je ploča čekala. Čak sam ja bio neposlovan da nisam odmah otišao da preuzmem, pa su je oni vratili, pa ponovo poručili i onda je posao završen. Mislim kako je konkurencija sve jača, narod ima sve manje para, da će i u prodavnicama moći da se nađe ono što ima na sajtu.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2010, 13:50:07 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Verovatno mislis na Belcomputers. Ja nisam kupovao kod njih ali celo brdo kupuje tu i nisam cuo nikakve zalbe.

Da upravo na njih mislim. Bravo. Napisao sam da razlozi nisu za javnost, meni su bitni, dovoljno dve rečii "crvena buržoazija".

Što se tiče belih mantila, mislio sam na radnike u servisu, ne u prodaji, davne 1990. godine.

@Harmon

Nešto ne volim prodavca da ucenjujem time što ću kod njega da kupim opremu za 1000 evra. Da li ja kupovao za 5 evra ili za 1000 evra za pravog trgovca ja sam gospodin kupac i imaju da se ponašaju isto. Nešto ne volim pošto sam skromno obučen da čekam petnaestak minuta u praznom servisu (što se tiče mušterija) da bi me radnik udostojio pitanja šta želim. Nešto ne volim da me neko, bez obzira što sam serviser početnik, pravi budalom, da napajanje kod njih ne bruji, a kod mene bruji sve u šesnaest. Nešto ne volim da trošim mobilne impulse da se isporuči računar na 2,5 km razdaljine - plaćanje u kešu. Nešto ne volim ako se napiše na sajtu - ja to nisam tražio, besplatna isporuka za teritoriju cele Srbije da mi se preko CityExpresa naplati 590,00 dinara. Ovaj iznos je vraćen, ali da li sam ja dužan da trošim mobilne impulse, gubim vreme, nerviram se da bi ostvario neko svoje pravo. Znači u lancu prodavaca ovo utiče gde ću sledeći put na kupim.

Ne znam po pitanju poručivanja za WinWin. Ja sam u Kirovljevoj poručio ploču koju oni nisu imali ali je imala prodavnica Bench House i sutradan me je ploča čekala. Čak sam ja bio neposlovan da nisam odmah otišao da preuzmem, pa su je oni vratili, pa ponovo poručili i onda je posao završen. Mislim kako je konkurencija sve jača, narod ima sve manje para, da će i u prodavnicama moći da se nađe ono što ima na sajtu.

Eh, u idealnom svetu trebali bi svi da te gledaju kao njegovo velicanstvo gospodina kupca, to na zapadu u jeste tako. Kod nas zabole ga. Sto je veca firma to je usluga losija. Potpuno se slazem sa tobom da to sto ti se desilo nije u redu. Steta sto nema vise Imtela.

Moze li predlog konfiguracije racunara, gamer, do 350e!

Maticna ploca: Gigabyte GA-MA770T-ES3                                        6.689
Procesor: AMD Athlon II X2 245                                                     5.846
RAM: 2 x 2 GB DDR3-1600 Kingston HyperX KHX1600C9AD3K2/4G     8.453
Graficka: SAPPHIRE HD5670 512MB                                                8.883
HDD: 500 GB Western Digital Caviar Blue WD5000AAKS                    4.145
Optika: SONYNEC DVD-RW AD-5240S                                             1.730
Kuciste i napajanje: Blueberry CN-893BK-450                                   3.174
Ukupno:                                                                                      38.920
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 95
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 500

@Harmon

Eh, u idealnom svetu trebali bi svi da te gledaju kao njegovo velicanstvo gospodina kupca, to na zapadu u jeste tako. Kod nas zabole ga. Sto je veca firma to je usluga losija. Potpuno se slazem sa tobom da to sto ti se desilo nije u redu. Steta sto nema vise Imtela.

Moze li predlog konfiguracije racunara, gamer, do 350e!

Maticna ploca: Gigabyte GA-MA770T-ES3                                        6.689
Procesor: AMD Athlon II X2 245                                                     5.846
RAM: 2 x 2 GB DDR3-1600 Kingston HyperX KHX1600C9AD3K2/4G     8.453
Graficka: SAPPHIRE HD5670 512MB                                                8.883
HDD: 500 GB Western Digital Caviar Blue WD5000AAKS                    4.145
Optika: SONYNEC DVD-RW AD-5240S                                             1.730
Kuciste i napajanje: Blueberry CN-893BK-450                                   3.174
Ukupno:                                                                                      38.920

hvala, a sta mislis o ovim konfiguracijama?

Procesor           Intel Dual Core E6500 2.93GHz
Matična ploča   Intel G41 Express Chipset
Memorija           4GB DDR3 1333MHz
Grafička kartica   Gigabyte ATI Radeon HD 5550 1GB DDR5 GV-R555D5-1GI
Hard Disk           Western Digital 640 GB 7200 16 MB SATA II Caviar Green
Kućište           KME CX1967 500W
Optički uređaj   LG DVD-RW 20x speed

cena je oko 36.000

Procesor          INTEL Dual Core E6500 2.93GHz
Maticna ploca    INTEL G31
Memorija          4GB DDR2 800MHz
Graficka kartica  GeForce GT220 1GB
Opticki uredjaj   DVDRW Dual Layer 20x
Cvrsti disk         500GB SATA II

cena je oko 32.000
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Grafike su im sranje. Ako hoces komp za igranje onda moras da kupis nesto bolje od GT220 i HD5550.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hellraiser

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 8310
Treba mi savet od vas Burekovci za kupovinu nekih komponenti... CPU, MB, VGA I RAM Mem.  Smile
Uslov:
Da je CPU - Intel
Da je MB - Marke Asus, Chipset Intel
Da je VGA - Marke Asus, Chipset NVidia
Da je RAM - DDR3

Do 600 evra... Konfiguracija namenjena za igranje igrica...

Da se dog. pa da kupujem  Smile
Hvala Unapre  Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2010, 20:41:31 od Mario_87 »
IP sačuvana
social share
CPU: Intel Core2Quad Q9550 2.8 Mhz
MB: Asus Maximus Formula 2
VGA: ATI Sapphire HD5770 1 GB GDRR5
RAM: Kingston 2X2GB 1033 Mhz
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Procesor:
INTEL
i5-760 2.8GHz 8MB--------170e
-----------------------------------------------
Maticna:
ASUS
P7P55-M------------------------100e
--------------------------------------------
Graficka:
ASUS
Radeon HD 5770 512MB GDDR5 -----135e
------------------------------------------------------------
Ram:
MUSHKIN
4GB (2x2GB) 1600MHz DDR3 Redline Radioactive---100e
-------------------------------------------------------------------------------

600e

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hellraiser

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 8310
Procesor:
INTEL
Maticna:
ASUS
Graficka:
ASUS
Ram:
MUSHKIN

600e

Ok je konfig. ali daj mi neku Asus-ovu graf... Nije ATI los, nego sam ljubitelj Asua-Nvidie...

Jos neko neki predlog za konfig. ?
« Poslednja izmena: 30. Okt 2010, 21:03:00 od Mario_87 »
IP sačuvana
social share
CPU: Intel Core2Quad Q9550 2.8 Mhz
MB: Asus Maximus Formula 2
VGA: ATI Sapphire HD5770 1 GB GDRR5
RAM: Kingston 2X2GB 1033 Mhz
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
HTC Sensation
Procesor:
INTEL
Maticna:
ASUS
Graficka:
ASUS
Ram:
MUSHKIN

600e

ovo nije 600e Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
Sto se tice winwin-a za sad imam dobro iskustvo sa njima.Kupio sam od njih skoro ceo racunar osim rezaca i crklo mi je napajanje posle 2,3 nedelje i dali su mi novo.Takodje mis mi je crko i isto su mi dali novo.Doduse mis nije bio isti jer taj nisu imali medjutim devojka mi je ponudila kes medjutim ipak sam uzeo taj sto su nudili jer je bio malo skuplji nego ovaj sto sam ja uzeo.Takodje napajanje su mi dali drugo koje je malo kvalitetnije.Jedino sto su mi dali napajanje sa malo molexa pa sam morao da kupim 2 razvodnika.Medjutim kad saberem i oduzmem sve u svemu sasvim su OK i kakvih ima sjajni su.Jedina zamerka je sto sve salju u Cacak i sto servis u mom gradu im sluzi samo za prijem.Tu je lose sto bukvalno za sve sto salju u Cacak treba bar mesec dana(tako je meni bilo kad sam slao misa i napajanje).Medjutim bez obzira na to su korektni 100%.Cene su im dosta OK i daju full garanciju za sve proizvode.Svidja mi se sto im je web sajt 100% dobar i sto su cene tacne.U gigatronu sam trazio jednom neku memoriju i jedna cena je bila na sajtu a druga kad sam zvao  Smile To iskreno ne podnosim i ne volim.Ako napises cenu na sajtu neka bude te cena a ne neka deseta.I naravno kao i uvek bude veca a nikako manja.Inace ne znam kakav je gigatron ali to mi je zasmetalo pa nisam kupio nista.Jer mi koji smo van BG-a ne mozemo da zivkamo 100 puta nego nam je lakse da gledam na sajtu.Sto se tice bc group od njih sam uzeo laptop i nisam zadovoljan nikako jer laptop ne radi pa je na servisu.Medjutim nisam zbog toga nezadovoljan nego zbog cinjenice da daju samo 3 dana sanse da ako vam se ne svidja neki proizovd da vrate kes.Jer da je bilo 7 dana kao sto je obicno u svim radnjama ja se sad ne bi cimao sa servisom.U to sto ne radi laptop ne zelim da ulazim jer to njih ne krivim medjutim ta 3 dana je vrlo malo jer mi koji nismo u BG dok posaljemo laptop za BG i dok ne vidimo dal radi nema sile da uspemo da vratimo pokvaren uredjaj.I jos jedna vazna stvar za sve koji kupuju.Ja sam imao nesrecu da moj laptop ide u pakom servis koji je ovlascen.Ako ikako mozete ne uzimajte nista sto oni servisiraju.Grozni su i ne valjaju nista.3 nedelje su drkali laptop i kao narucivali delove i vratili ga sa istim kvarom.Pa sam ponovo slao pa sad opet kao nesto testiraju.Plus jos su i probili vreme koje pise u garanciju.Pa kad zoves call centar onaj tamo se pravi lud.Ma znaci uzas.Ako ista uzimate pitajte samo dal servisira pakom servis.Ako oni rade servis bezite od toga ili molite boga da vam oni ne rade servis  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Koji si ti lik. Sta se zezas sa tim Pakomovcima. Zovi odmah trzisnu inspekciju. Garantni rok za opravku od 45 dana nesmeju da probiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 589 590 592 593 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.