Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 587 588 590 591 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1414889 puta)
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia N-shurnaest
Gde kupiti ovaj adapter (kablic)kod nas, treba mi za napajanje Ati radeon HD 4850 graficke.
Lp4 to 6 pin pci-e.
Ovako izgleda!
http://www.google.com/products/catalog?q=lp4+to+6+pin+adapter&oe=utf-8&client=firefox-a&cid=11036657602404858890&ei=g1rFTKatBofA2QTH-aD-AQ&sa=title&ved=0CAcQ8wIwADgA#p

Zvao sam na par mesta, svi se nesto izcudjavaju ...  Smile
« Poslednja izmena: 25. Okt 2010, 12:33:32 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.11
Savet mali oko kupovine napajanja...tacnije, za koji brend se odluciti?

CM, Corsair, Chieftec...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia e51

Mislim da je Chieftec najbolje, imao sam ga i na starom kompu a i sada na novom, i nikada nije bilo nikakvih problema. Wink Preporucio sam i nekim prijateljima i svi su zadovoljni. Wink

A evo i ja nesto da pitam poznavaoce.  Smile

Ponosni sam vlasnik SkyStar 2.6D kartice vec nekoliko godina pa sam resio da je posaljem u penziju i kupim SkyStar HD2. Smiley Mislim da sam proverio sve moguce sajtove iz Srbije koji se bave prodajom kompjuterske opreme i nisam nasao ovu karticu. Tacnije, nasao sam neku u Pakomu ali je to usb varijanta koja ima i card reader izgleda, ali mi to bas i nije potrebno, a i kosta preko 18.000.

Ako neko zna gde mogu da nadjem ovu karticu (ili adekvatnu zamenu) neka posalje PM ili pise ovde. Wink

Hvala.  Smile
« Poslednja izmena: 25. Okt 2010, 22:56:51 od mixu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Samsung Galaxy S3
Drugari,treba mi pomoc oko odabira TV kartice. Dosao sam do neke love,pa bi da obogatim ljutu masinu sa TV programima, samo ne znam sta da pazarim, jer kablovsku nemam, a znam da su na karticama tjuneri slabiji. Zanima me da li neko ima preporuku za kupovinu kartice sa dobrim tjunerom, koja bi mogla lagano da funkcionise sa antenom na krovu,a da slika bude barem pristojna????

a za napajanje bih toplo preporucio i LC power, dobra su napajanja, za manju kintu od Chiefteca Wink
« Poslednja izmena: 25. Okt 2010, 23:51:52 od Velja_Slash »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Sony xperia
Leadtek. Godinama ih koristim. Doduse one sa hardverskim enkoderom. Ali ono sto tebe zanima, nije tjuner na chipu. Bukvalno stavim prst na antenski ulaz, ona hvata neki kanal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Samsung Galaxy S3
Leadtek. Godinama ih koristim. Doduse one sa hardverskim enkoderom. Ali ono sto tebe zanima, nije tjuner na chipu. Bukvalno stavim prst na antenski ulaz, ona hvata neki kanal.

pa kako da znam koja ima hardverski enkoder "
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11

Corsair, CM, Chieftec. Tim redom.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Sony xperia

pa kako da znam koja ima hardverski enkoder "
Px PVR 2200, PVR 2100, PVR 3000 za njih sam siguran. Za ostale baci oko na sajt:
http://www.leadtek.com/eng/multimedia/default.asp?lineid=6&seriesid=56&chipseriesid=22

Ovu Px sada imam. Imao sam PVR2000, pa je prodadoh.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2010, 00:22:46 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung Galaxy S9+
Za napajanja su vrh po meni corsair.Onda idu cooler master i chieftec.Nakon njih lc power pa onda Kinezi  Smile To je neka brza podela.Ima tu jos prozivodjaca ali po meni corsair broj 1.Ako nista prednost im je 5 godina garancije.Sto se tice tv kartica dajem leadek.Imaju sjajne karte i kvalitet im je 100%.Softver im je fantastican i ne moras se muciti kao na nekim karticama.Za druge proizvodjace ne znam ali meni je moja win fast expert odlicna.Stavio sam na jednoj od prethodnih strana link ka itsvet  Smile

Citat
Mislim da je Chieftec najbolje, imao sam ga i na starom kompu a i sada na novom, i nikada nije bilo nikakvih problema. Wink Preporucio sam i nekim prijateljima i svi su zadovoljni.

Normalno oni su uvek vrh  Smile Medjutim ja da ima kesa ja bi pre uzeo ono corsair za 55 evra nego chieftec od 50 evra.Ako nista onda bar zbog 2 godine vise garancije.Chiftec su 3 a ovi su 5.Na zalost samo u gigatronu sam video to jeftinije corsair napajanje.Mnogo smo jadna zemlja.U HR imaju bolji izbor corsair  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Gde kupiti ovaj adapter (kablic)kod nas, treba mi za napajanje Ati radeon HD 4850 graficke.
Lp4 to 6 pin pci-e.
Ovako izgleda!
http://www.google.com/products/catalog?q=lp4+to+6+pin+adapter&oe=utf-8&client=firefox-a&cid=11036657602404858890&ei=g1rFTKatBofA2QTH-aD-AQ&sa=title&ved=0CAcQ8wIwADgA#p

Zvao sam na par mesta, svi se nesto izcudjavaju ...  Smile

Probaj u Gigatronu,mozda imaju.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 587 588 590 591 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.