Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 570 571 573 574 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1416487 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N78
Pa ne planiram bas u neko skorije vreme da menjam, mozda za dve godine eventualno. Plasim se, jer sam procitao da ove na 1066 rade na voltazi 2.0, a bas ne bih da mesam. Ljudi na internetu imaju bas "vesela" iskustva sa ovim memorijama, mnogima nece da podigne sistem, mada kod mene sve odlicno radi vec dve godine i to na 1.8V, iako Geil preporucuje 2.0. A kako spustiti frekvenciju i hoce li to uopste uticati na njihove permormanse?
« Poslednja izmena: 06. Sep 2010, 00:46:59 od koki007 »
IP sačuvana
social share

Nije vazno Ajnstajne i da znam odgovor nista mi ne vredi.
Dozvoli te da se predstavim Pera kojot genije. Genije, nema drugog, suuvi genije
Postovani, poruka primljena ali malo nejasna molim razjasnite, pametnjakovic mladji.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Kupio sam konfiguraciju 2006 (decembar) ADM Sempron 3000+ i mislim ATI Radeon 9000 (iz te godine je graficka, nije ni tada bila neki monstrum). Kazem mislim,jer trenutno ne mogu da proverim, jer mi racunar ne radi. Vec nekoliko meseci sam imao problem sa njim, kada se ugasi, tesko, da ne kazem retko mogu da ga upalim, pa mi je poslednjih meseci drndao 24h. Nosio sam racunar kod nekih ortaka i definitivno su u pitanju kondezatori na ovoj mojoj maticnoj ploci (Gygabyte) i oni prave problem, ostale komponente su o.k.A ja sam taj problem ostavljao po strani, mislim, "radi" mi racunar sto da se cimam sa popravkom.Ali doslo je cara do duvara pa vec 2 dana ne mogu da ga upalim.
E, sad, posle dugackog uvoda vreme je da krenem i na razradu Wink. Inace, kucni racunar mi sluzi za internet, gledanje filmova (na TV) i slicne standardne stvari. Moji klinci igraju i igrice i na njemu ali sve su to stare (Disney) igrice pa mi ova trenutna graficka (stara 4 godine) zavrsava posao.
Hteo bih da uzmem novu maticnu plocu i novi procesor na koje bih mogao da postavim ove postojece komponente koje rade bez problema (dakle, napajanje Chiftec, uzeto pre godinu dana kada mi je riknulo originalnao napajanje) i 2 HD (jedan 180 GB a drugi 350 GB), memorija je 1 GB (onaj tip koji je bio aktuelan pre 4 godine) pa valjda moze i na novu plocu ali ako treba dodao bi (ili zamenio) i sa novom memorijom.
Takodje, ako to resava problem sa bukom il' bar smanjenjem buke, uzeo bih i neko normalno, kvalitetno kuciste... u stvari manja buka (voleo bih naravno da je necujan Smiley ) racunara mi je vazna stavka. Za ove promene bih izdvojio do 200 EUR.
Druga varijanta, ako uopste tako nesto postoji, neki laptop do 500,600 EUR (on je definitivno "necujan" Smiley) koji bi koristio u svrhe kao i ovaj moj desktop racunar, dakle za skidanje sa interneta, standardne poslove, i igranje igrica (ne ovih savrmenih zahtevnih 3D pucacina i sl.) i ono sto mi je veoma bitno (kod laptopa) da ima S video OUT, pa da mogu DIVX filmove i dalje da gledam na mom TV (nema SVGA uticnicu).
eto, toliko, nadam se je neko pisao i opsirnije poruke nego sto je ova moja SmileySmiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Nosio sam racunar kod nekih ortaka i definitivno su u pitanju kondezatori na ovoj mojoj maticnoj ploci (Gygabyte) i oni prave problem,

Pa promeni kondenzatore ako si vec zadovoljan konfiguracijom.
To ti je popravka od 3e
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Nosio sam racunar kod nekih ortaka i definitivno su u pitanju kondezatori na ovoj mojoj maticnoj ploci (Gygabyte) i oni prave problem,

Pa promeni kondenzatore ako si vec zadovoljan konfiguracijom.
To ti je popravka od 3e

A ko to radi i gde ? Ja sam iz BG(Zemun)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
A ko to radi i gde ? Ja sam iz BG(Zemun)
Radi svako ko ima lemilicu.
Imas po oglasima "majstore" i majstore koji to rade ali uzece ti bar 10e za nesto sto mozes sam.
Doduse ako bas ne znas sa lemilicom, bolje prepusti njima da ne bi spalio stampu.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2010, 16:15:04 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Planiram da pazarim ovaj racunar

http://www.itsvet.com/proizvod/dell-inspiron-1545-intel-core2-duo-2.2ghz-3072mb-500gb-dvdrw-15.6-wxga-freedos/comp_comp_laptop/177/3761

vredi li toliko, postoji li slicna konfiguracija po boljoj ceni?

unapred hvala na odgovoru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Radi svako ko ima lemilicu.
Imas po oglasima "majstore" i majstore koji to rade ali uzece ti bar 10e za nesto sto mozes sam.
Doduse ako bas ne znas sa lemilicom, bolje prepusti njima da ne bi spalio stampu.

Problem je što kada ti daš "majstoru" ne znaš da si dao "majstoru". Koliko sam ja upoznat samo jedna firma u Beogradu radi popravku matičnih ploča. I ne verujem da bi ti bilo ko radio za 10e. To ti je 1000,00 dinara, samo toliko naplaćuju dolazak.

Da ne bude kao što sam ja uzeo firmu iz oglasa za prebacivanje VHS na DVD i ništa dobro nisu uradili.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia 5310
moze neko da mi predlozi par laptopova od oko 1000 eura (100 eura gore dole nebitno)? Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Od nedavno imam problema sa kompom za koje sam zakljucio da poticu (mozda) od pregrevanja komponenti. Konfa je sljedeca:

Intel Core 2 Duo E8500 @ 3,16 GHz
ASUS Striker II Formula
NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 MB
Kingston PC2-6400 Hyper-X (800 MHz) 2 GB DDR2 RAM
Fortron 650 W
MAXTOR S TM3500320AS SCSI Disk Device  (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)

a raspored komponenti ovakav:

Kakav hladnjak predlazete umjesto intelovog box i kakva dodatna rjesenja za grafu i ostalo?

IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
joj teska dilema raven claw...zajeban polozaj ovih ventilatora za hladjenje ploce ...jedino neki tt http://www.itsvet.com/proizvod/thermaltake-cl-p0370-tmg-i1-lga-775/comp_comp_cooler/49/556

ali da sam na tvom mestu menjao bih plocu ..jeste ona dobra i to ..ali opet vecinu hladnjaka je nemoguce staviti dok su tu ova 2 ventilatorceta tu na ploci ...jedino ako mogu da se skinu i da stavis obavezno jednu 12cm da izbacuje vazduh sa zadnje strane ...za grafu ... 2x12cm kuler ka spolja da bije i izbacuje vazduh*u mojoj temi o slikama racunara(pogledaj poslednje moje postove na temu slike mog racunara) i videces kuler koji ubacuje vazduh kod grafe ...sada sam stavio 2 komada da izbacuju i temperatura je drasticno pala 35-40stepeni idle je bio kada je bila najveca zega ...sada je 36c a u full load ne prelazi 55c mozda ode na 60c kad je u nekoj pucacini (cod4) pa onda grune paljba na sve strane ...
« Poslednja izmena: 09. Sep 2010, 14:38:05 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 570 571 573 574 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.