Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 568 569 571 572 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1415757 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Tu su negde,Intel jeste malo sporiji po defaultu ali se klokuje kao blesav,ide i do 4 Ghz(ovo naravno samo uz kvalitetno napajanje,hladjenje i neku iole dobru plocu).
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=211470
Sa druge strane ukoliko te use*e da ti zapadne Athlon II koji je baziran na Deneb jezgru imas mogucnost otkljucavanja dodatnih 2 jezgra i L3 kesa.Ali sansa da ti zapadne takav primerak procesora je nazalost jako mala.
Za sad se u najvecem broju slucajeva otkljucavaju Phenom II 550 BE(black edition).Mada i ovo nije bas 100% sigurno.

http://www.cpu-world.com/news_2010/2010081201_Athlon_II_X2_220_unlocks_into_Phenom_II_920.html
« Poslednja izmena: 02. Sep 2010, 09:23:37 od wolf 87 »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Da pitam i ja nesto...Zapravo i ja nameravam da kupijem lap-top i zanimala bi me neka vasa preporuka, ali posto sam video da je na poslednje 4-5 strane dosta njih pitalo to isto (ja se izvinjavam, ali stvarno nisam imao vremena da citam vise, ipak ova tema ima 570 strana) pa nisu dobili odgovor, onda bih ja malo preformulisao pitanje...Tj. najvise me zanima procesor, a nisam bas upucen u detalje...Pa me zanima da li Intel ili AMD i pod uslovom da uzmem Intel, a verovatno cu, koji je najbolji od ova tri: DualCore, Core2Duo ili i3...za jaci nemam finansijskih mogucnosti...Nadam se da cu dobiti brz odgovor, jer sam pitanje tako formulisao, da se moze odgovoriti na njega za minut...Hvala unapred...Pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Koji monitor za 200E? Ima ih toliko da vise nemam pojma koji da uzmem.
Inace do sad sam preferirao ViewSonic, a sad mi se cini da Philips ima dosta dobrih modela.
I da ne preko 22 inca! Video sam neke modele od 24 i 27 i preveliki su mi!
« Poslednja izmena: 02. Sep 2010, 14:55:32 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
To ti se samo cini.
Ja kad sam kupovao monitor, prelazio sam sa 17-ce i 22-jka mi je izgledala preterana. Prodavac rece da cu se brzo navici i u pravu je bio. Vec  posle metar dana pomislih da je trebalo da uzmem 24-ku Smiley
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia 5800
potrebna mi je pomoc ako nije problem...
koje slusalice  da kupim...za mp3 i telefon...posto koriste isti prikljucak...da su na fazon kompjuterskih slusalica(ako znate na sta mislim...da ne "udju " u uvo nego da ga prekriju...heheheh :$ )...ali da nisu preko 20evra :$   
IP sačuvana
social share
Is that because I'm black ???
ZMAJ OD BRCKOG ! Smiley
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Da pitam i ja nesto...Zapravo i ja nameravam da kupijem lap-top i zanimala bi me neka vasa preporuka, ali posto sam video da je na poslednje 4-5 strane dosta njih pitalo to isto (ja se izvinjavam, ali stvarno nisam imao vremena da citam vise, ipak ova tema ima 570 strana) pa nisu dobili odgovor, onda bih ja malo preformulisao pitanje...Tj. najvise me zanima procesor, a nisam bas upucen u detalje...Pa me zanima da li Intel ili AMD i pod uslovom da uzmem Intel, a verovatno cu, koji je najbolji od ova tri: DualCore, Core2Duo ili i3...za jaci nemam finansijskih mogucnosti...Nadam se da cu dobiti brz odgovor, jer sam pitanje tako formulisao, da se moze odgovoriti na njega za minut...Hvala unapred...Pozzz

Ukoliko si u mogucnosti svakako i3. Hyper-Threading Technology i rad sa sa brzom ddr3 memorijiom svakako su prednost u odnosu na stariju generaciju Intel procesora.
@ 23brcko23 vidi ako mozes da dobacis do 30e razmisli o ovim slusalicama
http://www.musiccentar.com/i-712/akg-k-44-slusalice
ili
http://www.musiccentar.com/i-731/akg-k-412-p-mini-slusalice
« Poslednja izmena: 03. Sep 2010, 02:05:50 od wolf 87 »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1302
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
kupujem komp( bez monitora) za 200 evra,koju je najbolja konfiguracija za te pare,ne igram igrice tako da ne treba za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Inace do sad sam preferirao ViewSonic, a sad mi se cini da Philips ima dosta dobrih modela.

http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-p2350/comp_comp_monitor/1/1538
http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-b2230w/comp_comp_monitor/1/1977
http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-p2250/comp_comp_monitor/1/1528

Samo pazi da ti ne uvale N varijantu nekog od ovih monitora. Digitalni DVI prikljucak pozadi je obavezan.

kupujem komp( bez monitora) za 200 evra,koju je najbolja konfiguracija za te pare,ne igram igrice tako da ne treba za to.

Nema dobre konfiguracije za te pare. Skupi barem jos 60-70 evra pa da ti sklopim nesto sto je vredno pomena. Za 200 evra mozes da dobijes samo ovo djubre (sastavio ga na osnovu Gigatronovog cenovnika):

Maticna ploca: Gigabyte GA-MA78LMT-S2                                     5.852
Procesor: AMD Sempron LE-140                                                  3.339
Memorija: 1 GB APACER DDR3-1333 AU01GFA33C9NBGC               2.967
HDD: 320GB Western Digital  WD3200AAKS, Caviar Blue                 4.260
Optika: SONYNEC AD-7240S Black                                               2.029
Kuciste: FRONTIER IS11A-BK/BK Black, PSU 500W                         2.430
Ukupno:                                                                                  20.877
« Poslednja izmena: 04. Sep 2010, 14:42:06 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1302
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127

http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-p2350/comp_comp_monitor/1/1538
http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-b2230w/comp_comp_monitor/1/1977
http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-p2250/comp_comp_monitor/1/1528

Samo pazi da ti ne uvale N varijantu nekog od ovih monitora. Digitalni DVI prikljucak pozadi je obavezan.

Nema dobre konfiguracije za te pare. Skupi barem jos 60-70 evra pa da ti sklopim nesto sto je vredno pomena. Za 200 evra mozes da dobijes samo ovo djubre (sastavio ga na osnovu Gigatronovog cenovnika):

Maticna ploca: Gigabyte GA-MA78LMT-S2                                     5.852
Procesor: AMD Sempron LE-140                                                  3.339
Memorija: 1 GB APACER DDR3-1333 AU01GFA33C9NBGC               2.967
HDD: 320GB Western Digital  WD3200AAKS, Caviar Blue                 4.260
Optika: SONYNEC AD-7240S Black                                               2.029
Kuciste: FRONTIER IS11A-BK/BK Black, PSU 500W                         2.430
Ukupno:                                                                                  20.877

ne treba mi nista skuplje (bolje) jer je komp samo za internet i gledanje filmova, sad imam neki pentium 2 koji koci kad se otvori mozila  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
ne treba mi nista skuplje (bolje) jer je komp samo za internet i gledanje filmova, sad imam neki pentium 2 koji koci kad se otvori mozila  Smile

Ja sam pre par dana "sklopio"konfiguraciju (zapravo spisak)  za oko 220e MPC  bez monitora a proc je bio Athlon  II 7750 black (skroz dobar).
Sa Sempronom bi i mogao da izadjes oko 200e ali tesko ces ga kasnije prodati (bas bacene pare).

Otvori IT svet pa uporedjuj cene, ne znam sta je tu tesko (ne moraju sve komponente iz iste radnje).

PS-ali uvek pozovi radnju i proveri da li imaju robu i da li je cena ispravna.Najcesce mora da se naruci po principu "Danas za sutra" ili "Danas za posle podne".
« Poslednja izmena: 04. Sep 2010, 17:58:08 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 568 569 571 572 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.