Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 565 566 568 569 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1415677 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 438
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
BlackBerry PRC
Koji HDD od 500 GB je po vama bolje uzeti i zasto?..

Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 8.9ms pristup, 16MB po ceni 4.600

ili

WD Caviar Black WD5001AALS 4.2ms pristup, 32MB po ceni 5.700

Wd black 500gb, ne cuje se, brzo se formatira, pouzdan, provereno.

Na nekom drugom forumu par njih je u prvi plan isticalo F3 izmedju ova dva, pa cisto da pitam da li opravdava razliku u ceni..

Da li su ovo normalne vrednosti za moj HDD iz HD-Tach.. jedno je Quick bench drugo je Long bench
Seagate neki 250GB ST325041 SCSI 7200 tako pise u device manageru. Ne trazim strucno objasnjenje, kapiram i sam sta je na grafikonima, nego ne znam da li se i drugima krecu vrednosti tu negde ili je moj sporiji/brzi?  Smile

« Poslednja izmena: 16. Avg 2010, 21:17:00 od moonray »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia c6
ja sam brate mili svuda čitao da je bolji f3
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 438
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
BlackBerry PRC
ja sam brate mili svuda čitao da je bolji f3
pa to kazem, negde kazu da je f3 kao super, najbolji, bla, bla, ali nekako ne navode konkretne razloge zasto i u kojim situacijama..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia c6
ne znam, ja sam svuda čitao da je f3 pouzdan i dobar, kupio sam ga pre 3 meseca i za sada je ok..
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung D900
Moze preporuka za laptop  hitnooo.. sluzio bi mi uglavnom za net, programiranje.. filmove  i tako.. cena do 40 000 rsd.. unapred hvala..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Nokia 6220c
 Posto sam shvatio da mi ovolika masinerija kuci ne treba, mislim na monitor, kuciste, zvucnike i ostale periferije resio sam da prodam i uzmem laptop. Spreman sam da dam negde oko 700 evra za neki laptop, a posto ne pratim situaciju i nemam pojma ni koje su generacije procesora niti grafickih karti dobre, treba mi savet od nekoga ko je vise u toj prici. Dakle, pozeljno je da bude veci monitor, sam gaming i te neke ekstremne performanse mi nisu potrebne, HDD moze i kasnije eksterni da se uzme tako da ni to nije presudno.. Da li neko ima neki predlog?

BTW prodajem ovu moju konfiguraciju, u pitanju je intel c2d e8400 proc grafika ati hd 3870x2, dva harda, jedan 500gb drugi 200, 2 gb rama, asusova ploca p5q se p45 cipset itd, kuciste cooler master centurion532 i monitor samsung 2433 lw star tri cetiri meseca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung neam pojma
laptop za autocad,3dmax?
eventualno manager i pes Smile
ima li preporuka? ne mora da bude avion samo da mi podmazano pice ovi programi

nema preporuka?   Smile
IP sačuvana
social share
When you're dreaming, anything can happen, there are no rules. People can fly, but u better not try. Sometimes there's a moment, when you're waking,
when you become aware of the real world around you, but you're still dreaming.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1380
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple 6S
Preporucite mi jedan laserski stampac do 150 evra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.126
Posto sam shvatio da mi ovolika masinerija kuci ne treba, mislim na monitor, kuciste, zvucnike i ostale periferije resio sam da prodam i uzmem laptop. Spreman sam da dam negde oko 700 evra za neki laptop, a posto ne pratim situaciju i nemam pojma ni koje su generacije procesora niti grafickih karti dobre, treba mi savet od nekoga ko je vise u toj prici. Dakle, pozeljno je da bude veci monitor, sam gaming i te neke ekstremne performanse mi nisu potrebne, HDD moze i kasnije eksterni da se uzme tako da ni to nije presudno.. Da li neko ima neki predlog?

BTW prodajem ovu moju konfiguraciju, u pitanju je intel c2d e8400 proc grafika ati hd 3870x2, dva harda, jedan 500gb drugi 200, 2 gb rama, asusova ploca p5q se p45 cipset itd, kuciste cooler master centurion532 i monitor samsung 2433 lw star tri cetiri meseca...

a cena je
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.53
Kad se prica o HDD-ovima, ja sam uvek za WD. To su jedini hardovi  koji kod mene nisu skapali od muke.
Mada, nikada nisam probao Samsunga ali pored WD-a me uopste i ne vuce.

Uz sve to, na WD Caviar Black od 500 giga sam dobio i 5 godina garancije. You can't beat that
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 565 566 568 569 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.362 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.