Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 567 568 570 571 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1415314 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung D900
kakav forum niko nikom ne bi pomogao Smile

? Moram reći da nisam razumeo.

Prvo, izgleda da Harmon koji je najupućeniji nije trenutno tu.

Drugo, pogledaj par stranica sa postovima unazad, naći ćeš preporuke za mnoge laptopove. Ne može uvek sve na tanjiru. Par stranica unazad i eto ti informacije. Ako sam dobro razumeo. Ipak mislim da IT tehnologija i cene se toliko ne menjaju da se ne može iskoristiti post od pre mesec dana.

a jbg.. pogledao sam.. ali sam hteo da vidim da li je neko tu trenutno da ga pitam nesto sto me zanima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ja sam brate mili svuda čitao da je bolji f3
pa to kazem, negde kazu da je f3 kao super, najbolji, bla, bla, ali nekako ne navode konkretne razloge zasto i u kojim situacijama..
ne znam, ja sam svuda čitao da je f3 pouzdan i dobar, kupio sam ga pre 3 meseca i za sada je ok..

Svojevremeno sam testirao F3 model kapaciteta 500 GB i bio sam odusevljen njime. Brzinski gledano najbolji je. Ipak, kada sam ja kupovao diskove uzeo sam dva WD Caviar Black od 640 GB i stavio ih u RAID0. Zasto? Pre svega zbog garancije od 5 godina i WD-ve price da su za njihovu izradu koristili kvalitetnije komponente prilagodjene upotrebi u radnim stanicama i serverima. Da li je ovo zaista i tacno, nemam pojma. Meni vec 3 meseca rade savrseno i nisu preterano bucni. Zadovoljan sam. A pretpostavljam da bih bio i zadovoljan sa Samsunzima. JBG.

kakav forum niko nikom ne bi pomogao Smile

? Moram reći da nisam razumeo.

Prvo, izgleda da Harmon koji je najupućeniji nije trenutno tu.

Drugo, pogledaj par stranica sa postovima unazad, naći ćeš preporuke za mnoge laptopove. Ne može uvek sve na tanjiru. Par stranica unazad i eto ti informacije. Ako sam dobro razumeo. Ipak mislim da IT tehnologija i cene se toliko ne menjaju da se ne može iskoristiti post od pre mesec dana.

a jbg.. pogledao sam.. ali sam hteo da vidim da li je neko tu trenutno da ga pitam nesto sto me zanima

Reci sta te interesuje. Nemogu da pretrazujem pola foruma, nemam vremena, zato me i nema.
« Poslednja izmena: 23. Avg 2010, 19:00:01 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Da li mogu na maticnoj koja podrzava DDR2 400-533Mhz do 2gb mogu da ubacim 1Gb DDR2 na 800Mhz i da mi sistem pri tome ostane stabilan. Nije mi bitno da li ce raditi na 533Mhz bitno mi je samo da radi jer mi je mnogo jeftinija varijanta, trenutno imam 2x256Mb DDR2 533Mhz a ubacio bi jednu od GB na 800Mhz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Da, trebalo bi u vecini slucajeva da radi bez problema. Naravno radice na nizem taktu.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 330
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia 5800 XM
Pozdrav svima !

Kupujem sebi maticnu, imam ram 4 gb na 1333 Mhz, socket lga 775 ali trenutna maticna ne podrzava toliku frekvenciju rama, pa bih molio neku preporuku za maticnu, po mogucnosti asus ili ako ima nesto drugo mocno, do 100 eura.

Hvala svima unaprijed.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b3
Razmisljam se da kupim internu TV kartu za racunar.Naisao sam na 2 pa ne mogu da se odlucim koju da uzmem.U pitanju su:
1.WinFast TV2000XP Global
2.WinFast DTV2000 H Plus
Nisam mnogo upucen sto se tice toga,pa ako bi me neko posavetovao.Prva podrzava samo analognu,a druga i analognu i digitalnu televiziju.Ja trenutno imam analognu,ali ne znam kad ce krenuti sa digitalizacijom pa se dvoumim koju da kupim.Bio bih zahvalan da me neko posavetuje.   
« Poslednja izmena: 28. Avg 2010, 20:25:59 od Dejan-Crna Guja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61

Nisam mnogo upucen sto se tice toga,pa ako bi me neko posavetovao.Prva podrzava samo analognu,a druga i analognu i digitalnu televiziju.Ja trenutno imam analognu,ali ne znam kad ce krenuti sa digitalizacijom pa se dvoumim koju da kupim.Bio bih zahvalan da me neko posavetuje.   
Mislim da od 2011. ili 2012. krece digitalni signal kao standard, zar ne ?
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 173
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Da li se jos proizvode laptopovi sa ekranom 16:10.........ili su sada svi sa 16:9???   hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Planiram da kupim notebook racunar, pa bih vas zamolio za pomoc u odabiru.   Imam samo dva uslova:
- da procesor bude i5, i
- da cena bude do 75.  000 din.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Koji je bolji od ova dva procesora,cena im je skoro pa ista??

AMD Athlon II X2 220 2.8GHz
Intel Celeron DualCore E3300 2.5GHz
IP sačuvana
social share
www.padalica.rs zamisli želju  i stižu neverovatne ponude!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 567 568 570 571 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.