Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 560 561 563 564 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1408161 puta)
Svakodnevni prolaznik

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone7
Da li se ovaj procesor moze nositi sa novijim igricama?( http://www.itsvet.com/proizvod/intel-celeron-coreduo-e3300-2.5ghz-1mb-fsb800mhz-s775/comp_comp_cpu/46/368 ).Malo sam ogranicen sa parama uzeo sam ovu plocu( http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-ga-g31m-es2l/comp_comp_mboard/16/1167 ) E sad da li ovaj Intel celeron core duo e3300 moze da potjera neku noviju igricu?Npr GTA IV?

uz njega idu nvidia gf 9600gt,2x2gb ram(kingston),hdd 160gb,staro napajanje 500w(codegen ,kad kazem staro mislim da je staro 2godine)
 Smile

...procesor je odlican, ploca je super, a graficka je na granici 512 / 1 ... od 9600 GT(S) krecu od 1 GB, ili moze neka serija da bude i klokovana ... u svakom slucaju, ta kombinacija moze da tera 90% igrica na trzistu bez problema ... sto se napajanja tice, ako je neko iole solidno, pri tome mislim da nije Kinesko, Koreansko ili Vijetnamsko, 500W je i vise nego dovoljno ... ja tu nista ne bi dir'o ... sedi i cepaj ...
IP sačuvana
social share
Makijavelizam je stanje uma - sve ostalo je iluzorno!!!

Edit by chelavi1: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
Da li se ovaj procesor moze nositi sa novijim igricama?( http://www.itsvet.com/proizvod/intel-celeron-coreduo-e3300-2.5ghz-1mb-fsb800mhz-s775/comp_comp_cpu/46/368 ).Malo sam ogranicen sa parama uzeo sam ovu plocu( http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-ga-g31m-es2l/comp_comp_mboard/16/1167 ) E sad da li ovaj Intel celeron core duo e3300 moze da potjera neku noviju igricu?Npr GTA IV?

uz njega idu nvidia gf 9600gt,2x2gb ram(kingston),hdd 160gb,staro napajanje 500w(codegen ,kad kazem staro mislim da je staro 2godine)
 Smile

...procesor je odlican, ploca je super, a graficka je na granici 512 / 1 ... od 9600 GT(S) krecu od 1 GB, ili moze neka serija da bude i klokovana ... u svakom slucaju, ta kombinacija moze da tera 90% igrica na trzistu bez problema ... sto se napajanja tice, ako je neko iole solidno, pri tome mislim da nije Kinesko, Koreansko ili Vijetnamsko, 500W je i vise nego dovoljno ... ja tu nista ne bi dir'o ... sedi i cepaj ...
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Koja bi, ili koje bi najbolje ploce pasovale za ovaj procesor?

INTEL
CoreDuo E6500 2.93GHz 2MB Box FSB1066 S775

Najbolji izbor ti je neka Gigabyteova EP45-UD3 ploca. Imas nekoliko varijanti, L, LR i sl. Kupi onu koju mozes sebi da priustis.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone7
... zna li iko koji je najbrzi procesor koji se na trzistu moze kupiti? ... neki kazu da je to neki na Intel na 4GHz. neki i na 6GHz - AMD ... pricamo o procesorima koji se mogu naci u Beogradu kao komercijalna varijanta? .... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
... zna li iko koji je najbrzi procesor koji se na trzistu moze kupiti? ... neki kazu da je to neki na Intel na 4GHz. neki i na 6GHz - AMD ... pricamo o procesorima koji se mogu naci u Beogradu kao komercijalna varijanta? .... Smile
WTF???Brzina procesora ne zavisi samo od ghz nego od broja jezgara,velicine cash memorije i tehnologije u kojoj je napravljen(90nm,65nm,45nm....) Evo ti malo pa citaj: http://www.intel.com/pressroom/archive/releases/2008/20081117comp_sm.htm
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inace sto se tice moga procesora(intel celeron e3300),odem u prodavnicu i pitam imaju li,oni kazu da imaju i da kosta 40e.I prodavac mi kaze da mi se ne isplati da ga stavim,nego da dodam jos 10e i uzmem intel pentium dual core e5200.Kolika je razlika izmedju njih i da li se isplati dodavati jos 10e za njega?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
isplati se
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson c903
Drug ima lap-top toshiba l305-s5933. Ceni ga 300eura, polovan, iz Amerike ga doneo. Kako vam se cini cena? Ja nisam nasao ovaj model kod nas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone7
Drug ima lap-top toshiba l305-s5933. Ceni ga 300eura, polovan, iz Amerike ga doneo. Kako vam se cini cena? Ja nisam nasao ovaj model kod nas...

... dobar komp za te pare ... http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/L300/L305-S5933
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
SonyEricsson c903
Koliko kod nas kosta ovakav laptop, ili najslicniji? Nemam bas neki budzet...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Apple iPhone7
Koliko kod nas kosta ovakav laptop, ili najslicniji? Nemam bas neki budzet...  Smile

... kao sto si verovatno i video na sajtu , ta serija ( cela serija L300 ) se vise ne proizvodi i nema vise tih modela ni na lageru ... eventualno na berzi, polovni modeli, ali to je vec stvar coveka koji prodaje ( kao i onog koji kupuje - da li ce hteti da da par stotina eura za "koliko -toliko " polovan komp) ... stanje baterije, spoljnji izgled, kao i stanje samog racunara, sve su to stvari koje se u polovnoj varijanti ne mogu odrediti u paru ... nazalost, ali tako je ... svakome ko prodaje, cini se da prodaje za malo, a svakome ko kupuje, cini se da daje previse ... zlatna sredina je kada do prodaje dodje, sve ostalo je samo tvrdjenje pazara i cekanje sledeceg kupca ...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 560 561 563 564 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.