Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 558 559 561 562 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409469 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Sta kazete za ovu konfiguraciju:

Phenom x2 550

Ati 5750

4 giga dd3 kingston 1333

AM3 maticna.

oko 530 e

???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jack is Back !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2163
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
BlackBerry 8900 Curve
Ja sam se juce bas olesio za macbook

Evo vam komponente pa ako hoce neko da kupuje...

Display:      13.3-inch (diagonal) LED-backlit glossy widescreen display with support for millions of colors
Supported resolution:    1280 by 800 (native)
Processor:    2.4GHz Intel Core 2 Duo processor with 3MB on-chip shared L2 cache
Frontside bus:    1066MHz
Memory:    2GB (two 1GB SO-DIMMs) of 1066MHz DDR3 SDRAM; two SO-DIMM slots support up to 4GB
Hard drive:    250GB 5400-rpm Serial ATA hard disk drive; optional 320GB or 500GB 5400-rpm drive4
Graphic:    NVIDIA GeForce 320M graphics 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
Video output options:    DVI output using Mini DisplayPort to DVI Adapter ; VGA output using Mini DisplayPort to VGA Adapter ; Dual-link DVI output using Mini DisplayPort to Dual-Link DVI Adapter supports 30-inch Apple Cinema HD Display (optional)
Ports:    MagSafe power port, Gigabit Ethernet port ,Mini-DVI port, FireWire 400 port (up to 400 Mbps), Two USB 2.0 ports (up to 480 Mbps), Audio line in, Audio line out, Kensington lock slot
Sound:    Built-in stereo speakers ; Built-in omnidirectional microphone ; Combined optical digital output/headphone out (user-selectable analog audio line in) ; Supports Apple Stereo Headset with microphone
Communications :    Built-in AirPort Extreme 802.11n Wi-Fi wireless networking.2; IEEE 802.11a/b/g compatible ; Built-in Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate) ; Built-in 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ-45 connector)
Keyboard:    Built-in full-size keyboard with 78 (U.S.) or 79 (ISO) keys, including 12 function keys and 4 arrow keys (inverted “T” arrangement) ; Multi-Touch trackpad for precise cursor control; supports two-finger scrolling, pinch, rotate, swipe, three-finger swipe, four-finger swipe, tap, double-tap, and drag capabilities
Preinstalled softwares:    Mac OS X v10.6 Snow Leopard (includes Time Machine, Quick Look, Spaces, Spotlight, Dashboard, Mail, iChat, Safari, Address Book, QuickTime, iCal, DVD Player, Photo Booth, Front Row, Xcode Developer Tools) ; iLife (includes iPhoto, iMovie, GarageBand, iWeb, iDVD)
IP sačuvana
social share
Without evil there could be no good, so it must be good to be evil sometimes...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Samsung S10 +
MONITOR LCD LG LED W2486L-PF 24" 2ms 1920X1080 DC2.000.000:1 HDMI, DVI

nalozio sam se da ga kupim , pa me zanima vredi li on tih 300 evra

http://www.lg.com/hr/it-proizvodi/monitor/LG-led-lcd-monitor-W2486L.jsp
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Sta kazete za ovu konfiguraciju:

Phenom x2 550

Ati 5750

4 giga dd3 kingston 1333

AM3 maticna.

oko 530 e

???

Procesor kosta 80 evra, grafika 100 evra, memorija 90 evra, a dobra AM3 maticna ploca moze se naci za i manje od 100 evra. To je 370 evra. Na sta ode ostatak? Kupujes li jos neku komponentu pored navedenih? Inace konfiguracija je ok.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
kakva je razlika izmedju lenovo Z (IdeaPad) i G (Essential), konkretno Z560 i  G560 http://www.pcpractic.rs/uporedi_proizvode/laptop/4678/4159/0 po njima je razlika samo u hardu.
i sta mislite o ovim laptopovima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
@Harmon

Da, kompletnu konfiguraciju u Gigatronu

Hard disk 500GB, napajanje, kuciste.. itd.

Mozda su malo i skupi, al mrsko mi razmisljat vise vala, samo cekam utorak da sjednem i zaigram.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia N-shurnaest
Neki savet za kupovinu stabilnog shtampacha tj. multifunkcionalne spravice do 70e, chiji ketridzi mogu da se dopunjuju , dakle bez kupovine istih.
Ja sam bacio oko na ovaj Lexmark (mada nisam nashao neki temeljniji users review) :

http://www.itsvet.com/proizvod/lexmark-s305/comp_comp_multiprinter/51/288

Pozitivna iskustva sa firmama i odredjenim modelima... slobodno mi ukazite.Hvala !  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2010, 16:06:51 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
Eeee ljudi pre neki dan mi crkla graficka kartica :D . . . . . . . .  namerio sam da kupim novu . . . . . . . .  stara mi je bila GIGABYTE GeForce 8500 jel mogu naci bolju po ceni do 7000 dinara . . . . . . . .  jel RAM memorija zavisi od graficke ???? ako ne od cega zavisi . . . . . . . . .  ae nek mi neko pomogne ja se razumem ko mara u kriv ***** . . . .  pls  :help:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia N-shurnaest
@blejatorsmarac

Prvo, saosetjam se sa tobom, neka joj je laka crna zemlja ...  Smile

Chekiraj ovu, ja chim skupim kesh uzimam je ... za te novce jako dobra i mozesh sve nove igre da pikash bez smaranja.

http://www.itsvet.com/proizvod/asus-radeon-hd-4670-512gb-gddr3-eah4670-di-512md3/comp_comp_vga/20/1782
« Poslednja izmena: 18. Jul 2010, 23:39:25 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone7
Neki savet za kupovinu stabilnog shtampacha tj. multifunkcionalne spravice do 70e, chiji ketridzi mogu da se dopunjuju , dakle bez kupovine istih.
Ja sam bacio oko na ovaj Lexmark (mada nisam nashao neki temeljniji users review) :

http://www.itsvet.com/proizvod/lexmark-s305/comp_comp_multiprinter/51/288

Pozitivna iskustva sa firmama i odredjenim modelima... slobodno mi ukazite.Hvala !  Smile

... prike, sve te price tipa Canon, Lexmark i ostalo su truba ... HP je keva kada su stampaci u pitanju ... mi smo na poslu imali DeskJet i nekada jos InkJet serije ... prevalio je preko sebe tone i tone papira i nikada nije zakazao ...  ne znam za st ati treba, ali ako je neki tekst i skromnije varijante u pitanju, imas mastilo da kupis u bocicama po 200 - 300 grama , spric , igla i sam filuj do 101 i nazad ... naravno, nekada moras i da zamenis kertridz, ali to tek kada pocne da mastiljari na kontaktima, a to nece biti bas skoro , tako da ... moj predlog i preporuka je definitivno HP ... mozda ima jos predloga, pa ti vidi ... u principu, koji god da odaberes neces pogresiti ...  Smile
IP sačuvana
social share
Makijavelizam je stanje uma - sve ostalo je iluzorno!!!

Edit by chelavi1: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 558 559 561 562 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.